Ρίχτε στην κάλπη μια ψήφο κατράμι

Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης

Σημασία, έχει πώς θα ερμηνεύσει ο λαός το αποτέλεσμα και όχι εκείνοι (οι ένθεν κακείθεν) που κατάντησαν την πατρίδα αξιοθρήνητη ζητιάνα της Ευρώπης, δακτυλοδεικτούμενη σήμερα για θλιβερές «πρωτιές» της.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ έγραφα ότι όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες χρέος ιερό έχουν να….
προσέλθουν στις κάλπες και να ρίξουν το «ναι» ή το «όχι» τους στην κυβέρνηση του Μνημονίου και της ξένης κατοχής. Και ότι αποχή σημαίνει πολιτική δειλία, ανασφάλεια, ηττοπάθεια, «ωχαδελφισμό»…

ΩΣΤΟΣΟ, όλα δείχνουν ότι η αποχή είναι μεγάλη, ίσως πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες. Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος να πάω να ψηφίσω. Τι, όμως; Την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση; Το Μνημόνιο και την τρόικα με τους ξένους «γκαουλάϊτερ» και τα αιμοβόρα γεράκια των ξένων αγορών; Ή την πολυκέφαλη αντιπολίτευση που βράχνιασε αναθεματίζοντας τον Παπανδρέου, χωρίς όμως να δίνει πειστική εναλλακτική λύση;

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ωρέ κυρ-Γιώργη από το Ηράκλειο της Κρήτης; Το ΠΑΣΟΚ που σου έκοψε τη σύνταξη, σε βύθισε στην ανέχεια και παρέδωσε την πατρίδα στους ξένους δυνάστες; Ή τη Νέα Δημοκρατία, φορτωμένη και αυτή με μύριες ευθύνες και χωρισμένη σε τρεις σπαρασσόμενους «νταϊφάδες»; Ή την πολυκέφαλη Αριστερά, που έχει σηκώσει ανατρεπτικό μπαϊράκι και που το μόνο δίκαιο που αναγνωρίζει είναι «το δίκιο του εργάτη»;

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, δόλιε επαγγελματία, που έχεις δεν έχεις κάνει ζαβολιές με την εφορία, σε βάζουν (με το σατανικό εφεύρημα της περαίωσης) να υπογράψεις «δήλωση μετανοίας» ότι έκλεψες, θυμίζοντας πρακτικές Μακρονήσου; Και πώς να τους ψηφίσεις, όταν ο δαιμόνιος υπουργός Οικονομικών χρυσοπληρώνει τον χαφιεδισμό, ενθαρρύνοντας τους καταδότες και μετατρέποντας τη δόλια πατρίδα σε απέραντο καζίνο, πεδίον εθισμού για την άγουρη νεολαία;

ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ εδώ ένα απόσπασμα από το άρθρο μου στις παραμονές των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009: «Με όλη την απογοήτευση που νιώθω για τα καμώματα της ηγεσίας, εκείνα που ξέρετε και εκείνα που δεν ξέρετε, με όλη την απροθυμία του Καραμανλή να στρίψει τα αφτιά εκείνων που διέπραξαν εγκληματικά λάθη, με όλη την ατζαμοσύνη των επικοινωνιολόγων του, με όλες τις προεκλογικές γκάφες για “πάγωμα μισθών”, με όλες τις μαύρες σκέψεις για τα εθνικά θέματα, όπου ο Γιωργάκης ετοιμάζει θεαματική υποταγή στις ΗΠΑ, θα ρίξω και του λόγου μου, μάλλον όμως για τελευταία φορά, την ψήφο μου στην έρμη Ν.Δ., ελπίζοντας ότι κάποιοι εκεί μέσα θα ξύσουν τη μούχλα και θα αποκεφαλίσουν όσους τρύπωσαν για να γίνουν “χλιδάτοι”, να αποκτήσουν “γκόμενες” και πισίνες και σκάφη πολυτελείας, αλλά και να πρακτορεύσουν οικονομικά συμφέροντα στην καμπούρα της δόλιας πατρίδας…».

ΕΛΑΧΙΣΤΑ από όλα αυτά έγιναν.

Ο σημερινός Ελληνας αποστρέφεται μετά βδελυγμίας σύσσωμο το παλαιό πολιτικό σύστημα. Η νεολαία πτύει στα πεζοδρόμια της πλουσιότερης Βουλής που δεν εννοεί να σφίξει το ζωνάρι της. Το 2011 προμηνύεται ανατριχιαστικό, ίσως ανατρεπτικό…

ΑΡΑ, ο λαός μας, που ξέρει καλά να ΚΑΤΑψηφίζει, δεν έχει παρά να ρίξει μαύρο κατράμι στη «μούχλα», να αποδοκιμάσει την υποταγή στην ξενοκρατία και να «σταυρώσει» τους νέους, τους αμόλυντους, τους έντιμους, τα «φτωχαδάκια», όπου κι αν ανήκουν… Το ίδιο θα κάνω και του λόγου μου και ό,τι βγει…

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, λοιπόν, και… καλό βόλι!..

real

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. PREDATORUS

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!!!

    ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΩΡΑ!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

    Reply
  2. "Δ"

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ
    ΤΩΡΑ ΔΝΤ ΚΑΙ???
    ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑΙ
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ……ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ
    ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ
    ΤΕΛΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ
    ΟΥΣΤ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ
    ΧΑΙΒΑΝΙΑ

    Reply
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ

    Κύριε Χρήστο Πασαλάρη,

    Με όλη την Εκτίμηση και το Σεβασμό σε Εσάς προσωπικά, σαφώς στην δημοσιογραφική σας ιδιότητα, σας καταθέτω ολόψυχα, ότι με καλύψατε πλήρως με το παραπάνω δημοσίευμά σας.
    Να είσαστε πάντα καλά.
    ..Και ναι, Μαύρο, Κατάμαυρο, Κατράμι!! Και ΄Οχι ΄Αλλο Κάρβουνοοοο!!!!!

    Σας χαιρετώ, Με Εκτίμηση, Π.Τ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ…? ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .."ΨΗΦΟ ΔΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ."

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *