ΗΠΑ: Κατηγορούμενος επειδή… έκανε σεξ με την γυναίκα του που έπασχε από άνοια!

Η Ντόνα Λου Ρέινολντς έπασχε από Αλτσχάιμερ, σε προχωρημένη μάλιστα μορφή και η οικογένειά

της, την είχε εγκαταστήσει σε ειδικό κέντρο φροντίδας, καθώς πλέον δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κόρες της, ή πώς να φάει.

Ένας άνθρωπος μπορεί σε αυτή την κατάσταση να συναινέσει στη σεξουαλική πράξη, ακόμα και με το σύζυγό του; Οι δικαστές στις ΗΠΑ καλούνται να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, καθώς ο 78χρονος σύζυγος της Ντόνα Λου είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση! Το έγκλημά του είναι ότι έκανε σεξ με τη γυναίκα του. Η 78χρονη δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, όμως οι εργαζόμενοι στο κέντρο είχαν ρητά εξηγήσει στον σύζυγο πως δεν μπορούσε στην κατάστασή της να συναινέσει στην σεξουαλική πράξη.

Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο και παντρεμένο για επτά χρόνια, αφού και οι δυο είχαν χηρέψει από τους πρώτους τους γάμους. Ο σύζυγος ήταν δίπλα στην Ντόνα Λου κατά τη διάρκεια της ασθένειας, γεγονός που θα συνεκτιμηθεί στο δικαστήριο. Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2014, λίγους μήνες πριν η γυναίκα χάσει τη ζωή της και πλέον η συζήτηση στην αμερικανική κοινωνία για τους πάσχοντες από άνοια και τα δικαιώματά τους έχει ανάψει.

Πηγη πανδωρα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *