Βίντεο-κόλαση : Ψωμιάδης + Καμένος τώρα !

Η πρώτη εμφάνιση Ψωμιάδη, μετά το δικαστήριο
δείτε το βίντεο που θα κάνει πάταγο, με τη συνάντηση Πάνου Καμένου, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Θα γίνει….
χαμός λέμε!

Δείτε το:

http://taxalia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΔΑΛΙΣΚΗ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ,
    ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Σ ΕΝΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΔΑΛΙΣΚΗ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ,
    ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Σ ΕΝΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…..ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ…. ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ….

    Reply
  4. Ο........ΜΑΤΑΟΥΦΑΣ.................

    O KARANGKIOZHS ΗΧΑΙ ΑΝΔΡΗΣΜΟ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΠΑΓΙΟΡΓΟ ΕΝΟ ΨΟΦΙΑΔΗΣ ΜΟΥΘΥΜΗΖΗ ΤΟΝ ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΗΝΓΚΡΗΝΕΤΕ ΑΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΨΟΟΦΙΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΓΚΙΟΖΑΡΟ ΜΟΥ ΜΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΤΗΜΠΑΓΚΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Άει σιχτίρ με τους κλέφτες! Εγώ αναγκάστηκα να πληρώσω χίλια ευρώ για ζημιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό μου από νοθευμένη βενζίνη. Αν κάθε παλιοκλέφτης κερδίζει 1000 και πληρώνει 8 πρόστιμο, γιατί να μη μας γ…..;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΒΕΝΙΖΙΝΑΣ ΝΟΘΕΥΕ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ .ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ? ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ,ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΙΩΠΗ .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ναι μωρέ, λες και είναι καινούριο το παραμύθι, όποτε τους πιάνουν στα πράσα μιλάνε για πολιτική δίωξη και μαλακίες. Αυτός ο συγχωρεμένος πλέον κοσμάκη δεν έκλεβε χρόνια και χρόνια με το νοθευμένο πετρέλαιο; Ποιόν έκλεβε, τους τραπεζίτες.
    Ψωμιάδη δεν ξέρω άν τα πήρες και δε μ'ενδιαφέρει, αλλά η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της και τα περί άλλων που είναι ακόμα έξω μπορεί να τα ισχυριστεί ο καθένας αλλά φυσικά είναι κοροϊδία για τους χαζούς, σα να λέει κάποιος που σκότωσε καποιον και τον κλείσανε φυλακή: πρώτα να κλείσετε αυτούς που σκότωσαν περισσότερους και μετά εμένα. Έκανες μαλακία και θα πληρώσεις, κι αν είσαι άντρας και έντιμος όπως λες απο δώ κι απο κεί όλη μέρα στις τηλεοράσεις πρέπει να παραιτηθείς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Ένας Κοζανίτης ιδιωτικός υπάλληλος προς αποφυγή παρεξηγήσεων

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΨΩΜΙΑΔΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΠΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και πονηρες ,και επειδη ο Ψωμιαδης προβαλει κυριως τον τσαμπουκα που πρεπει να εχει ο Ελληνας για να επιβιωσει στον χωρο του και να μη βρεθει υποδουλος με τα τερτιπια του ΓΑΠ,..πρεπει τωρα που τα πραγματα για την ΕΛΛΑΔΑ ειναι δυσκολα να εξετασθει το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια..γιατι απο οτι φαινεται εχει και ανθρωπινη διασταση..και μυριζει παγιδα στημμενη εκ των υστερων για προφανεις λογους.Νομιζω οτι η ελληνικη δικαιοσυνη πρεπει αν μη τι αλλο να δει ολες τις διαστασεις του θεματος …και αφου ερευνησει διεξοδικα καθε πτυχη του θεματος ,και αφου λαβει υποψη την δυναμικη του ΨΩΜΙΑΔΗ ως ανθρωπου και ως ΕΛΛΗΝΑ ..να του επιτρεψει το κυριο,που ειναι η υπαρξη της φωνης του για εθνικους λογους ,και να αναστειλει το δευτερευων που μπορει να ειναι ενα λαθος του ανθρωπου αυτου..η πατριδα μας περνα κρισιμες ωρες και η δουλεια των δικαστων θα ειναι πολυ δυσκολη ,αν δεν εντοπισουν οι ιδιοι ποιο κυριαρχο θεμα προτασσεται σημερα..και απο τι εχει αμεσα αναγκη η πατριδα ..και ιδιαιτερα οταν βλεπουμε ολοι οτι υπαρχει ελλειψη στιβΑρης ηγεσιας που θα βγαλει τον τοπο απο την κριση και οχι να τον βαζει ποιο βαθια στην κριση οπως γινεται σημερα …απο αυτους που κυνηγουν τον ΨΩΜΙΑΔΗ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Τι χαμός θα γίνει; Το άτομο μείωσε έτσι θέλω το πρόστιμο του νερουλά βενζινά, καταδικάστηκε δύο φορές και τώρα παρουσιάζεται σαν πολιτική δίωξη; Έτσι θα βγεί και ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και τα άλλα ΄΄αστέρια΄΄ να μας πουν για πολιτική δίωξη. Καλά μας λένε για σκατά οι ξένοι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *