Ο Μπενύτο καλεί τους βουλευτές να παραδώσουν τα κλειδιά! Θα το κάνουν;

Γράφει ο Αιας


Με τη φωνή της Μέρκελ ο αυθεντικός εκφραστής του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της δοτής κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου, καλεί με απύθμενη θρασύτητα τους έλληνες βουλευτές να παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας στους τοκογλύφους κατακτητές.
Πρωταγωνιστής ο Μπενύτο στην υπερπαραγωγή τρόμου, ώστε να διευκολυνθούν οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, να κερδοσκοπήσουν από την …..
καταστροφή και τη λεηλασία της Ελλάδας και του λαού της.
Αμήχανοι και θυμωμένοι οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν την παράσταση του θεάτρου σκιών που λαμβάνει χώρα μέσα στον ναό της Δημοκρατίας. Παράσταση από μαριονέτες επιχειρηματικών payroll και αλλότριων συμφερόντων. Παράσταση μίας ασύλληπτης τραγωδίας χωρίς τέλος και λύτρωση.
Το Μνημόνιο της ντροπής, που συνομολόγησε η τρόικα με τους κυβερνητικούς εταίρους, προεξάρχοντος του Μπενύτο, που η σχέση του με την Οικονομία, είναι αυτή που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, βάζει τη χώρα σε μακρά νύχτα περιπετειών και απελπισίας.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αν θέλουν να εξαγνιστούν και να κυκλοφορούν στους δρόμους οφείλουν ακούσουν άλλες, δικές τους φωνές, που θλίβονται και πονάνε με τη νεοδεξιά μετάλλαξη του κόμματός τους. Να ακούσουν τη φωνή της Λούκας Κατσέλη, που με το επιστημονικό κύρος και την πολιτική συνέπειά της καλεί σε αρνητική ψήφος, επειδή το νέο Μνημόνιο «θα ενισχύσει επικίνδυνα την υφεσιακή διολίσθηση στην ελληνική οικονομία, θα οξύνει την ανεργία και τη φτώχεια, θα επιβαρύνει, αντί να αμβλύνει, το δημοσιονομικό έλλειμμα και θα διογκώσει το χρέος. Τελικά θα καταστήσουν πιο δύσκολη την εξυπηρέτηση του χρέους, ακόμα και μετά την απομείωσή του μέσω του PSI. Η μείωση μισθών και συντάξεων θα επιφέρει επιπλέον μια πρωτοφανή ανακατανομή εισοδήματος, που θα δυναμιτίσει την κοινωνική συνοχή και την οικονομική επανεκκίνηση, καθώς δεν υπάρχει στοιχειώδης πρόβλεψη είτε για διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία είτε για στήριξη επενδύσεων και προώθηση αναπτυξιακών αντισταθμισμάτων. Τα μέτρα αντιστρατεύονται την επιδίωξη εξόδου της χώρας από τη σημερινή κρίση υπερχρέωσης».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *