Κακλαμάνης: Δίκαιη η αντίδραση για τα φρουτάκια

«Δίκαιη» χαρακτήρισε ο Απόστολος Κακλαμάνης την αντίδραση των βουλευτών στο νομοσχέδιο για τα φρουτάκια.
Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι: «Δεν είναι απαραίτητο να έχει πάντα δίκιο η κυβέρνηση και ο υπουργός» και πρόσθεσε ότι η χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να επαναφέρει τα…
φρουτάκια.

Όπως σημείωσε «μπορεί να χρειάζεται να εισπράξουμε χρήματα αλλά να γίνει χωρίς να καταστρέψουμε την κοινωνία και τη νεολαία» ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν επιχειρηματίες από τον εκδοτικό χώρο που διεκδικούν άδειες για τα φρουτάκια.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τάχθηκε υπέρ της άμεσης σύστασης προανακριτικής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι πρέπει τάχιστα να γίνει σύσταση προανακριτικής για την υπόθεση και πρόσθεσε ότι «πρέπει να παραταθεί η σύνοδος της Βουλής έως τον Οκτώβριο για να μην υπάρχει καμία δικαιολογία για παραγραφή».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ακόμη ότι δεν πρέπει τα κόμματα να ορίζουν ποιοι θα συμμετέχουν στις επιτροπές, αλλά αυτό να γίνεται μετά από κλήρωση.

«Για να καταλάβει ο λαός ότι δεν είναι οι 20 – 30 βουλευτές που τους μοστράρουν τα κανάλια. Αλλά υπάρχουν 250 που χωρίς να τους ξέρει τους κατηγορεί και τους καθυβρίζει» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Αναφορικά με τα σενάρια συγκυβέρνησης τόνισε ότι «επιχειρηματικοί και εκδοτικοί παράγοντες πιέζουν προς συγκυβέρνηση και μάλιστα υπερβαίνουν και αυτή τη πρόταση θεωρώντας ότι και μια κυβέρνηση τεχνοκρατών και επιχειρηματιών θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα».

Σε ό,τι αφορά τις πρώρες εκλογές είπε ότι δεν τις επιθυμεί, όμως δήλωσε: «Η γενικότερη εικόνα που βλέπω είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τα θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας και την εδαφική ακεραιότητα της, σε περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης.

http://www.real.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ Privacy Guardian™ 4.5 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    http://oxafies.blogspot.com

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΤΝ REAL.GR ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ 'Είναι χαρακτηριστικό ότι κορυφαίοι υπουργοί πίστεψαν στις φήμες που αναπτύχθηκαν στο διαδίκτυο την Πέμπτη το βράδυ ότι ο πρωθυπουργός επιστρέφει εσπευσμένα από τη Βαρσοβία και έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει ημερομηνία εκλογών!
    Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr, κορυφαίοι υπουργοί τηλεφώνησαν στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να… μεταπείσουν τον πρωθυπουργό από την… απόφασή του για… πρόωρες εκλογές. Το ίδιο έπραξαν και βουλευτές που διαφώνησαν με τα φρουτάκια και τον κ. Παπακωνσταντίνου, διαμηνύοντας στο πρωθυπουργικό γραφείο πως οι ίδιοι σε καμία περίπτωση δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να καταψηφίσουν την κυβέρνηση ή να αμφισβητήσουν τον πρωθυπουργό. '
    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=59507&catid=11

    Reply
  3. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΝΕΝΕΚΟ,ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 300 ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ Η ΧΩΡΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *