Συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος

Τον επενδυτή Τζορτζ Σόρος δέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών. Δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις ή ανακοινώσεις

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνάντηση αναφέρει: «Ο λαός λέει, “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”».

Demosthenes K.
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΣΣΔ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.
    Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Περίμενε από την κονταλέκα να ξεκινήσει επανάσταση… Όλοι, και οι 300 είναι για φούντο, προδότες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *