Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Η αποκάλυψη:

Έβγαλε στη φόρα σημείωμα από τα περιβόητα Intelligence Reports από το σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου της SIEMENS, το οποίο είναι αυθεντικότατο (για όσους αναρωτιούνται).
Προηγούμενα σημειώματα, που παρουσιάζαν τον Καραμανλή περίπου ως αλκοολικό, έτυχαν τεράστιας προβολής από τα ΜΜΕ. Το συγκεκριμένο που είναι ΒΟΜΒΑ το έκαναν γαργάρα !
Τι λέει το σημείωμα (σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι γνησιότατο!!!);
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!
Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πρόκειται για θέμα ύψιστης Εθνικής σημασίας, που δεν μπορεί να περάσει έτσι !
Διάολε, δεν θα το κουκουλώσουμε κι αυτό !
Όσο υποτακτικοί κι αν είμαστε στην Αμερικανική Πρεσβεία, όσο ξεφτίλας λαός κι αν έχουμε καταντήσει, το χρωστάμε στη μάνα που κάηκε ζωντανή μαζί με τα παιδιά της στις φωτιές της Ηλείας, που έβαλαν κάποιοι, για να ρίξουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, επειδή πήγαινε ενάντια στα Αμερικανικά συμφέροντα.
Να απολογηθούν τα “γιουσουφάκια των μεγαλοεκδοτών” Αλογοσκούφης (αυτός που απάλλαξε τον Θέμο για τα 5 εκ!!!), Σουφλιάς, Ντόρα και Ρουσόπουλος !
Και να απολογηθεί επιτέλους ο “δειλός Καραμανλής”, που ταπεινώθηκε από “τον Κόκκαλη, τον Κορωνιά και τον Τσοχατζόπουλο” και φοβούμενος για τη ζωούλα του δεν είπε ποτέ την αλήθεια, παρά παρέδωσε αμαχητί τη χώρα στην Αμερικανική πρεσβεία και τον υπάλληλό της!

Είναι σκληρές και πικρές αλήθειες, που πολύς κόσμος αποφεύγει να κοιτάξει στα μάτια, προτιμώντας να ζεί στο βολικό ψέμα της μετριότητας. Αλλά το χρωστάμε στα καμένα παιδιά, γαμώτο !
Tην αποκάλυψη έκανε ένα blog: Το olympia.gr
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΞΠΡΕΣ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΔΟΞΑ ΧΡΗΜΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    NE RE MALAKES NA VGI NA TO PI

    KE META NA TO KATHARISOUN AFTON KE TA PEDAKIA TOU

    KE META THA PSIFIZATE OLOI GIORGAKI KE THA TON LEGATE KE MALAKA POU DEN TA KATAFERE

    OPOS ME TON ALEXI TO PEDAKI, EFTEGE O KARAMALIS POU ITAN TRLOS O MPATSOS O PASOKATSIS , EFTEGE O KARAMALIS POU KATEBENE O GIORGAKIS STIS DIADILOSIS , EGTEGE KARAMALIS POU KAYKE OLI I ATHINA APO TOUS PRASINOFROUROUS,

    ENO ESIS TORA POU ANEXOSASTE NA PIDAY O GIORGAKIS DEN FTETE SE TIPOTA
    E LIPON SAS PIRE XAMPARI OTI KE NA EKANE ESIS PALI THA TON KATIGOROUSATE ISTE TOSO MALAKES POU KALA EKANE KE EFIGE, TORA PSAXTE NA BRITE LOGOUS POU SAS EGRAPSE STA ARXIDIA TOU , ISTE ZOAAAA FATE TORA GIORGAKI KE SOSIALISMO H BARBAROTA ,
    AFISTE TON AFTON STIN ISIXIA TOU KE STIN OIKOGENIA TOU , KE POLA SAS EKANE , PRODOTES ANTHELINES PRASINOFROURI

    TORA PSAXTE NA VRITE GIATI SAS POULISE SAN POUTANES O GIORGAKIS ENO O IRLANDOS DEN TOUS POULISE TOUS PATRIOTES STOU KE DEN TOUS XREOSE
    ANTE TORA NA DITE TA KAMPANARIA TOU KOSTAKI

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γιατι δεν εβγαινε να τα πει τοτε αφου τον εκβιαζαν?Αμα εχεις @@ αυτο κανεις.Λοιπον ενα προβλημα του ελληνικου λαου ειναι οτι ξεχναει πολυ-πολυ ευκολα.Οποιος προσπαθει να βγαλει λαδι τον κωστακη κατα τη γνωμη μου αυριο θα προσπαθηει να βγαλει λαδι κ το γαπ.Απο 2004-09 η χωρα συνεχισε τον τρελο της κατηφορο για να ολοκληρωθει με το ριξιμο στο γκρεμο το 2010.ΕΛΛΗΝΕΣ εχετε ΜΝΗΜΗ κ ολα θα γινουν καλυτερα.ΜΝΗΜΗ κ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *