«Γολγοθάς» για την κυβέρνηση μετά το Πάσχα

Τον δικό τους «πολιτικό Γολγοθά» θα κληθούν να ανέβουν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μετά το Πάσχα που ξεκινά η κρισιμότερη περίοδος για την πορεία της οικονομίας.
Η δυσπιστία των διεθνών αγορών, τα επικίνδυνα κερδοσκοπικά παιχνίδια με τις επίμονες φήμες για αναδιάρθρωση του χρέους και το φιλόδοξο πρόγραμμα-μαμούθ για την ανάταξη της χώρας, αποτελούν τα μεγάλα ανοιχτά μέτωπα που έχουν να…
αντιμετωπίσουν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί του.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επιδίδεται σε αγώνα ταχύτητας και αντοχής μέχρι τα μέσα Μαΐου , καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν εξειδικευτεί τα μέτρα ύψους 26 δισ. ευρώ έως το 2015. Μέτρα που θα βρεθούν στο «μικροσκόπιο» των επικεφαλής της τρόικας, που αναμένονται στη χώρα μας στις αρχές Μαΐου ενόψει της 5ης δόσης του δανείου.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος λέει ότι είναι πιθανό να χρειαστούν πρόσθετα μέτρα και δίνει σήμα για επιτάχυνση και αποτελεσματικότητα, ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο, ενώ η Νέα Δημοκρατία «χτυπά καμπανάκι» ότι κάθε υπουργική υπογραφή σε αποκρατικοποίηση θα περάσει από «κόσκινο».

Πάντως, η κατάσταση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με τα σενάρια περί ανασχηματισμού να παραμένουν στο προσκήνιο όλο το τελευταίο διάστημα.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Να τι είναι ο Ελληνικός λαός που δημιούργησε, έθρεψε και στηρίζει αυτούς τους πολιτικούς και το διεφθαρμένο σύστημα :
    Ραγιάδες, κατά συνείδηση υπόδουλοι, με σοβαρό έλλειμμα παιδείας, δουλοπρεπείς και καθυστερημένοι. Τους αξίζει χειρότερη τύχη.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αν δεν μπουν στη φυλακή οι κλέφτες και δε φέρουν πίσω τα κλεμμένα, θα γίνει της Λιβύης.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *