Απάντηση σε προβοκατόρικο συκοφαντικό αντιΛΑ.Ο.Σ άρθρο στο Ξυπνήστε ρε

Διάβασα ένα συκοφαντικό και εμετικό κείμενο εναντίον του Γιώργου Καρατζαφέρη στο κατά τ’ άλλα αντικειμενικό και πολυφωνικό ιστολόγιο Ksipnistere (προς τιμή του το ιστολόγιο δημοσιεύει τα πάντα, όλες τις γνώμες και τις απόψεις). Θα παραθέσω το κείμενο με τίτλο ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ? και στη συνέχεια ορισμένα σχόλεια δικά μου και αναγνωστών του παραπάνω ιστολογίου.

Βλέποντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις παρατηρείς την άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ. Μια άνοδος ”περίεργη”γιατί δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που έχει υπογράψει το….
μνημόνιο που εξαιτίας αυτής της υπογραφής κατέστρεψαν την Ελλάδα, να επιδοκιμάζεται απο τον……

Έλληνα.Προσωπικά ήμουν ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα απο τους φανατισμένους,βέβαια μετά την προδοσία του Καρατζαφέρη να ψηφίσει και να στηρίξει τον μεγαλύτερο προδότη της Νεότερης ιστορίας Τζέφρυ Γεώργιος Παπανδρέου τον διέγραψα οριστικά και έχω ”μεταλλαχθεί”σε έναν φανατισμένο εχθρό του κόμματος.

Πλέον όλα ελέγχονται ακόμα και οι δήθεν αλλάγες στο πολιτικό σύστημα.Ο Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος τυχοδιώκτης που έχει γνωρίσει η Ελλάδα.Ίσως είναι μεγαλύτερος και απο τον Ανδρέα Παπανδρέου.Αν παρατηρήσετε απο τότε που υπέγραψαν το μνημόνιο οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, σαν απο θαύμα έχουν αυξηθεί και οι τηλεοπτικές εμφανισεις τους.Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη.Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε την Μανωλίδου πιο πολύ απο ότι τους συγγενείς μας.Και εγώ ρωτάω τώρα πως είναι δυνατόν ενας κατά τα άλλα πατριώτης να δέχεται να πληρώνεται απο τους μεγαλύτερους νταβαντζήδες (ΜΜΕ)?

Ο Καρατζαφέρης ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, ζει για να δει τον εαυτό του στον θρόνο.Είναι επικίνδυνος γιατί είναι ένας άνθρωπος που πατάει επι πτωμάτων.Το σχέδιο του Καρατζαφέρη ήταν πολύ απλό.Γνώριζε ότι ο δικομματισμός τελείωνε και έκανε την κίνηση ”ΜΑΤ” ψηφίζοντας το μνημόνιο, δηλαδή με αυτη την κίνηση έγινε μέλος της παγκόσμιας μαφίας του εβραϊκού παγκόσμιου κεφαλαίου.

Τώρα πια το ΛΑ.Ο.Σ απολαμβάνει την προστασία των διεθνών μαφιόζων.Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουν οι δημοσκόποι να του ανεβάσουν τα ποσοστα για να τραβήξουν κόσμο στο κόμμα.Να δούμε αν θα το πετύχουν

Για άλλη μια φόρα αποδεικνύεται ότι όσοι το ΄΄παίζουν΄΄πατριώτες η τρέχουν στις εκκλησίες παριστάνοντας τους καλούς χριστιανούς είναι τα μεγαλύτερα καθίκια και εδώ θα γράψω μια φράση του Χριστού.

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, υμείς γάρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.

Πρώτων, δε μας αρέσει η ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή και δε μας αγγίζει.

«Μια άνοδος ”περίεργη”». Γιατί είναι περίεργη; Μήπως εσύ είσαι αντι-ΛΑ.Ο.Σ; Αλλά ο «φίλος» δίνει την απάντηση του αμέσως μετά: «”περίεργη”γιατί δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που έχει υπογράψει το μνημόνιο που εξαιτίας αυτής της υπογραφής κατέστρεψαν την Ελλάδα, να επιδοκιμάζεται απο τον……Έλληνα». Φυσικά και είναι δυνατόν να επιδοκιμάζεται ο ΛΑ.Ο.Σ από τους Έλληνες αφού δυστυχώς το Μνημόνιο ήταν αναγκαίο. Σαφώς και θα μπορούσε να έχει αποφευφχθεί αν είχαν γίνει οι κατάλληλες ενέργειες από πριν, όμως γι’ αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το ΛΑ.Ο.Σ. Οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ έχουν καταθέσει προτάσεις για την ανάπτυξη της Οικονομίας. Αν λοιπόν είχαν ακολουθηθεί οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ, το Μνημόνιο θα είχε αποφευφχθεί. Όμως πλέον τον Μάϊο που ψηφίστηκε, είχα καταστεί πλέον μονόδρομος καθόσον η χώρα θα πτώχευε αν δε δανειζόμασταν χρήματα με την ταυτόχρονη εφαρμογή μέτρων. Όμως γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η κολυσιεργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ. (ήδη εδώ και 2 χρόνια ο Κώστας Καραμανλής είχ προηδοποιήσει για την επερχόμενη χρεοκοπία και μόνο ο Καρατζαφέρης ήταν αυτός που δέχτηκε στη λήψη ορισμένων (έστω και δύσκολων) μέτρων.

«βέβαια μετά την προδοσία του Καρατζαφέρη να ψηφίσει και να στηρίξει τον μεγαλύτερο προδότη της Νεότερης ιστορίας Τζέφρυ Γεώργιος Παπανδρέου τον διέγραψα οριστικά και έχω ”μεταλλαχθεί”σε έναν φανατισμένο εχθρό του κόμματος». Σαφώς και η ψήφιση του Μνημονίου (και μάλιστα ΜΟΝΟ των άρθρων 1 και 7) από το ΛΑ.Ο.Σ ήταν μια αναγκαιότητα και όχι προδοσία όπως εξήγησα και δεν ήταν στήριξη προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά προς την Ελλάδα (αν είχαμε πτωχεύσει τί θα έκανες;;;). Μάλιστα, φανατισμένος εχθρός του κόμματος. Δε φταίει ο ΛΑ.Ο.Σ αν είσαι τόσο αχάριστος. Χάρη στον Γιώργο Καρατζαφέρη ο πατριωτισμός έχει επανέλθει στη Βουλή. Χάρη στον Καρατζαφέρη και στο ΛΑ.Ο.Σ ακούστηκαν ξανά μετά από χρόνια λέξεις όπως «Γεώργιος Γρίβας», «Ε.Ο.Κ.Α», «γενοκτονία», «αγνοούμενοι», «έθνος», «λαθρομετανάστες», «απέλαση», «Ορθοδοξία» κ.α. Αν είσαι εχθρός με όλα αυτά, «μπράβο» σου. Εμείς όμως που είμαστε οπαδοί, φίλοι, μέλη και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, δε θα αφήσουμε αχάριστα και ανεγκέφαλα άτομα σαν εσένα να προσβάλεις και να καταστρέψεις αυτό που χτίσαμε υπό την καθοδήγηση του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη’ δε θα σ’ αφήσουμε να μας προσβάλεις όλους εμάς που ματώσαμε ενώ κάποιοι μας έλεγαν γραφικούς και φασίστες και μας έδειχναν με το δάχτυλο πριν μερικά χρόνια (ευτυχώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης έβγαλε από πάνω μας τη ρετσινιά του ακραίου και του φασίστα και απέδειξε ότι δεν είναι ακρότητα η αγάπη προς την πατρίδα και προς το έθνος) και μας συνέκριναν με τους πραγματικούς ακραίους (Χρυσή Αυγή κ.α.).

«Αν παρατηρήσετε απο τότε που υπέγραψαν το μνημόνιο οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, σαν απο θαύμα έχουν αυξηθεί και οι τηλεοπτικές εμφανισεις τους.Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη.Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε την Μανωλίδου πιο πολύ απο ότι τους συγγενείς μας». Η Ευγενία Μανολίδου δεν έχει καμμία σχέση με το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ αλλά ο σύζυγος της. Θα έλεγα ότι η κυρία Μανωλίδου είναι μια καταξιωμένη στον χώρο της μουσικής κυρία, που για τους δικούς της λόγους αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Τώρα, αν η τηλεοπτική επιτυχία της Ευγενίας Μανωλίδου αποτελεί διαφήμηση για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αυτό σας ενοχλεί, σας συνιστώ να πιείτε ξύδι.

«Ο Καρατζαφέρης ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, ζει για να δει τον εαυτό του στον θρόνο.Είναι επικίνδυνος γιατί είναι ένας άνθρωπος που πατάει επι πτωμάτων.Το σχέδιο του Καρατζαφέρη ήταν πολύ απλό.Γνώριζε ότι ο δικομματισμός τελείωνε και έκανε την κίνηση ”ΜΑΤ” ψηφίζοντας το μνημόνιο, δηλαδή με αυτη την κίνηση έγινε μέλος της παγκόσμιας μαφίας του εβραϊκού παγκόσμιου κεφαλαίου». Σώπα. Ώστε ο Καρατζαφέρης είναι επικίνδυνος. Μήπως είναι και ο Αλ Καπόνε; Μήπως είναι και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης; Μήπως είσαι βλάκας; Αλήθεια, γιατί δεν κατηγορείς τον Καρατζαφέρη επόνυμα; Μήπως γιατί δν έχεις αποδείξεις; Σαφώς ο Καρατζαφέρης (όπως και όλοι μας) γνώριζε ότι το πολιτικό σύστημα ήταν έτοιμο να καταρεύσει. Αν όμως ήθελε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάρευση και να κερδίσει ψήφους, ίσα ίσα θα μπορούσε να λαϊκίσει και να ψηφίσει ΌΧΙ στο Μνημόνιο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί το όχι αυτό για να κερδίσει ψήφους από τη δυσαρέσκια του κόσμου. Κια όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ΝΑΙ στο Μνημόνιο (μόνο στα άρθρα 1 και 7) για να μη πτψχεύσει η χώρα, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Άρα καταρέει το επιχείρημα σου περί πολιτικής ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης.

«Για άλλη μια φόρα αποδεικνύεται ότι όσοι το ΄΄παίζουν΄΄πατριώτες η τρέχουν στις εκκλησίες παριστάνοντας τους καλούς χριστιανούς είναι τα μεγαλύτερα καθίκια». Μήπως ένα από αυτά τα καθίκια είσαι και συ; Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει δυστυχώς στον κόσμο μας μεγάλη υποκρισία. Πολλοί το παίζουν θρήσκοι και πατριώτες ενώ είναι υποκριτές και φυσικά αυτή την υποκρισία ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός την καταδικάζει αλλά σχετικά με αυτό (δηλαδή με την υπόνοια που αφήνεις για υποκρισία του Καρατζαφέρη) θα απαντήσει ο Pantepoptis, αναγνώστης του ιστολογίου Ksipnistere:

«Ο Καρατζαφέρης πάντα ήταν κοντά στην εκκλησία και στην σημαία, όπως και οι συνεργάτες του. όσα χρόνια τον βλέπω στην τηλεόραση, στο δικό του κανάλι, πάντα έχει πίσω του την ελληνική σημαία και τον Αγιο Γεώργιο. Ούτε φαρισαίος είναι ούτε υποκριτής.

Όσο αφορά την ψήφο του στον Παπανδρέου για το ΔΝΤ και την ΕΕ, αν δεν το έκανε να ξέρετε οτι η Ελλάδα δεν θα είναι αυτή που είναι τώρα, θα ήταν άλλη χώρα ίσως χειρότερα και απο την Λιβύη.

Το ΔΝΤ και η ΕΕ είναι εγκληματίες και μαζί με τις περιβόητες “αγορές” απατεώνες, αλλα σε εκείνη την χρονική στιγμή έπρεπε να συμμαχήσουμε για να στηρίξουμε την χώρα και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε να απεμπλακούμε από αυτούς. Αυτό λέει και ο Καρατζαφέρης… αλλα όπως βλέπω ο κόσμος έχει πολύ μικρή μνήμη. Αν ειναι έτσι οι πατριδοκάπηλοι τότε πώς είναι ο πραγματικός πατριδοκάπηλος;;;

Και εσείς όλοι όσοι λέτε οτι τον ψηφίζατε και τώρα γυρίζεται την πλάτη, σε ποια κόμματα είστε μετά την αποχώρηση απο το ΛΑΟΣ. Σίγουρα δεν θα είστε ένα από τα 4 που είναι σήμερα στην Βουλή.

Αχ Αχ καημένε έλληνα δεν βλέπεις τις μαλακίες που κάνουμε όλοι μας ο Καρατζαφέρης με το 5% σε πείραξε χαχαχα

Εσεις που τα γράφετε αυτά δεν είστε απλοί μπλογκερ αλλα μάλλον συμφέροντα εξυπηρετείτε.

Εγώ είμαι απλά ένας Έλληνας πολίτης και δεν έχω σχέση με συμφέροντα. Θέλω το καλό του τόπου μου.

Το δικό σου καλό φίλε είναι και δικό μου καλό!!!».

Ειλικρινά με καλύπτει απόλυτα η απάντηση του παραπάνω φίλου. Πόσο ανόητοι μπορεί να είστε εσείς που κατηγορείτε το ΛΑ.Ο.Σ, λες και το ΛΑ.Ο.Σ ήταν κυβέρνηση.

Θα παραθέσω εδώ και κάποια άλλα θετικά σχόλια:

«…εγώ πάλι δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ, αλλά τώρα θα το ψηφίσω γιατί είναι η μοναδική επιλογή που εκφράζει τα Ελληνικά συμφέροντα, και δείχνει να θέλει να ανατρέψει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αν θα τα καταφέρει θα το δούμε αν του δώσουμε την ευκαιρία. Υπάρχει αυτή την στιγμή άλλη επιλογή???»

«ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ»

«Είναι αστείο αλλά και ύποπτο να κατηγορούμε τον Καρατζαφέρη επειδή τάχα το ένστικτο μας μας λέει ότι είναι λαμόγιο κλπ και ως εκ τούτου επιλέγουμε τι? τους δοκιμασμένους και αποδεδειγμένα απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! Μας χρειάζεται να πάθουμε και άλλα πολλά!!!!!!!!!!!!!!»

«Ήμουν και εγώ ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη σαν τους από πάνω, αλλά έχω αηδιάσει!!! Για αυτό θα ψηφίσω ή ΝΔ ή ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σωστόόόόόός???»

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ! ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!»

«Ο Καρατζαφέρης παιδιά είναι ο μόνος μαζί με το κόμμα του, που λένε αλήθειες και ασκούν υπέυθυνη πολιτική και ο κόσμος αυτό το βλέπει…Με το μνημόνιο έσωσε τη χώρα από τη χρεοκωπία-έξοδο από ευρωζωνη-ευρώ0καταστροφή της οικονομίας μας,δίνοντας χρόνο να διορθώσουμε την οικονομία μας… Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ τον σπαταλάει χωρις να προχωράει στα απαιτούμενα μέτρα…. Δυστυχώς εγώ, δεν είχα ψηφίσει ΛΑΟΣ έως τώρα, σ’ αυτές τις εκλογές θα το ψηφίζω και το αξίζει και με το παραπάνω και θα παροτρύνω και συγγενείς-φίλους μου να πράξουν το ίδιο…. Ο δικομματισμός χρεοκωπησε, τώρα προτεραιότητα είναι να μη χρεοκωπήσει και η ΧΩΡΑ MAΣ!»

«Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΧΟΡΤΑΣΑ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΛΙΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ?»

«ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΖΙ».

«ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ…».

«ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΠΟΥ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ,Ε?»

Τέλος θα ήθελα να παραθέσω ένα σχόλιο υβριστικό προς το ΛΑ.Ο.Σ μα και ένα άλλο σχόλιο ως απάντηση:

«Παλαιός ψηφοφόρος του χοντρού, δηλαδή ένα από τα θυματά του!!! Αν εγω ποτέ μπορέσω να δω τον κώλο μου χωρίς καθρεφτη τότε μόνον το τομάρι και άλλοι καραγκιόζηδες τού κομματός του θα δουν την ψήφο μου!!»

και η απάντηση ενός άλλου φίλου προς το παραπάνω σχόλιο:

«σου εύχομαι κάποια στιγμή να δεις τον κώλο σου χωρίς καθρέφτη! Όπως και να έχει πάντως την δική σου ψήφο δεν γουστάρουμε να την δούμε!

Καρατζαφέρης Γιώργος»

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αρθρογράφε, είσαι βλάκας (και συγγνώμη που σε βρίζω). Αν αυτό που κάνεις θεωρείται επιχειρηματολογια, τότε να σκίσουμε όλοι τα πτυχία μας.
    Αν θες να τον ψηφίζεις, ψηφιζέ τον. Μην πας όμως και να μας πείσεις.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον… ξερουν…

    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΕΟΚΑ, ΓΡΙΒΑ ΚΛΠ ΚΛΠ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    1ον. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;
    2ον. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; (ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;)
    3ον. ΠΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
    4οΝ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝ. ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
    5ον. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑ;
    6ον. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ;
    7ον. ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΕΝΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΛΕΜΠΑΡΟΥΦΕΣ;
    8ον. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΕ;

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γέλωτες και γενική θυμηδία αποτελούν τα πισωγυρίσματα και οι κολωτουμπες των πρωτοκλασάτων μεγαλοστελεχων του ΛΑ.Ο.Σ.

    Αντιλαμβανόμαστε τη πρόθεση τους και την προσπάθεια τους περιμαζεψουν τα πολιτικα υπολογα αποβλητα της Ν,Δ , να τα κρατήσουν στη ζωή και να τα εχουν υποχειρια των επιδιώξεων των….

    Το εξαπτέρυγο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και γνωστό δημιούργημα του όσιου Μητσοτάκη δεν πρέπει να έχει στο μελλον εκπροσώπηση στη νέα βουλή.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ
    ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ
    [ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ]
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ@@@Α ΜΑΣ……………….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    T«να κλονιστεί το ηθικό του λαού».
    Α
    Ζουν στην Σελήνη σε γυάλες… κατεβαίνουν στωνία και αρχίζει να αιμορραγεί ασταμάτητα, το αίμα που τρέχει κύριε Πάγκαλε είναι πολύ και θα σας πνίξει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έχετε σταθεί αποσβολωμένοι να αντικρίζεται την "ΕΙΚΟΝΑ" που δημιουργήσατε , σας έχει πιάσει πανικός και προσπαθείτε κρυφτείτε πίσω από το φόβο σας.
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια κύριε Πάγκαλε.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Δεν λυπάμαι εύκολα κύριε Πάγκαλε, αλλά περιέργως!!! Εσάς σας λυπάμαι γιατί πέσατε θύμα της αλαζονεία σας.
    6 Απριλίου 2011 12:34 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    6 Απριλίου 2011 12:39 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    παντα οι αλλοι φταινε
    6 Απριλίου 2011 12:56 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. (συνεπαγεται πτωχευση)
    ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    (ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ)ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ(για άλλη μια φορα)
    ΝΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ?
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    Θέλει να συνπαρασύρει και τους δημοσιογράφους στην κόλαση που τον περιμένει. Μόνο που, δεν χρειαζόταν να μας το πει, θα φάνε καλά και οι δημοσιογράφοι!!!
    Σήμερα ξαφνικά (1) κατά τους δημοσιογράφους η αναδιάρθρωση του χρέους είναι λυτρωτική, απαραίτητη και καλή λύση… και άλλες μαλακίες! Αναδιάρθρωση σημαίνει
    έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν

    Reply
  7. Ανώνυμος

    T«να κλονιστεί το ηθικό του λαού».
    Α
    Ζουν στην Σελήνη σε γυάλες… κατεβαίνουν στωνία και αρχίζει να αιμορραγεί ασταμάτητα, το αίμα που τρέχει κύριε Πάγκαλε είναι πολύ και θα σας πνίξει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έχετε σταθεί αποσβολωμένοι να αντικρίζεται την "ΕΙΚΟΝΑ" που δημιουργήσατε , σας έχει πιάσει πανικός και προσπαθείτε κρυφτείτε πίσω από το φόβο σας.
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια κύριε Πάγκαλε.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Δεν λυπάμαι εύκολα κύριε Πάγκαλε, αλλά περιέργως!!! Εσάς σας λυπάμαι γιατί πέσατε θύμα της αλαζονεία σας.
    6 Απριλίου 2011 12:34 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    6 Απριλίου 2011 12:39 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    παντα οι αλλοι φταινε
    6 Απριλίου 2011 12:56 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. (συνεπαγεται πτωχευση)
    ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    (ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ)ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ(για άλλη μια φορα)
    ΝΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ?
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    Θέλει να συνπαρασύρει και τους δημοσιογράφους στην κόλαση που τον περιμένει. Μόνο που, δεν χρειαζόταν να μας το πει, θα φάνε καλά και οι δημοσιογράφοι!!!
    Σήμερα ξαφνικά (1) κατά τους δημοσιογράφους η αναδιάρθρωση του χρέους είναι λυτρωτική, απαραίτητη και καλή λύση… και άλλες μαλακίες! Αναδιάρθρωση σημαίνει
    έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν

    Reply
  8. Ανώνυμος

    T«να κλονιστεί το ηθικό του λαού».
    Α
    Ζουν στην Σελήνη σε γυάλες… κατεβαίνουν στωνία και αρχίζει να αιμορραγεί ασταμάτητα, το αίμα που τρέχει κύριε Πάγκαλε είναι πολύ και θα σας πνίξει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έχετε σταθεί αποσβολωμένοι να αντικρίζεται την "ΕΙΚΟΝΑ" που δημιουργήσατε , σας έχει πιάσει πανικός και προσπαθείτε κρυφτείτε πίσω από το φόβο σας.
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια κύριε Πάγκαλε.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Δεν λυπάμαι εύκολα κύριε Πάγκαλε, αλλά περιέργως!!! Εσάς σας λυπάμαι γιατί πέσατε θύμα της αλαζονεία σας.
    6 Απριλίου 2011 12:34 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    6 Απριλίου 2011 12:39 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    παντα οι αλλοι φταινε
    6 Απριλίου 2011 12:56 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. (συνεπαγεται πτωχευση)
    ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    (ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ)ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ(για άλλη μια φορα)
    ΝΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ?
    Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    Θέλει να συνπαρασύρει και τους δημοσιογράφους στην κόλαση που τον περιμένει. Μόνο που, δεν χρειαζόταν να μας το πει, θα φάνε καλά και οι δημοσιογράφοι!!!
    Σήμερα ξαφνικά (1) κατά τους δημοσιογράφους η αναδιάρθρωση του χρέους είναι λυτρωτική, απαραίτητη και καλή λύση… και άλλες μαλακίες! Αναδιάρθρωση σημαίνει
    έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο Καρατζαφέρης πάντα ήταν ένας σαλτιμπάγκος της πολιτικής που ψάρευε μονίμως σε θολά νερά καπηλευόμενος τα πατριωτικά και θρησκευτικά συναισθήματα του λαού!

    Οι κωλοτούμπες του είναι απίστευτες:

    Aπό αρχάγγελος της ηθικής θαυμαστής του Ψινάκη, του Κακλαμανουλη, της Μπουμπούκας , από προασπιστής της εθνικής μας ανεξαρτησίας οπαδός του Μνημονίου, από επικριτής της Ντόρας θαυμαστής του πολιτικού της διαμετρήματος…

    Στόχος του είναι να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και την Μπακογιάννη.

    Reply
  10. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    Reply
  11. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ.

    Reply
  12. Gmavros50

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ!!!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΑΝΩΝΥΜΕ 11.43 ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ …ΕΝΤΑΞΕΙ!!!! ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ……ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…ΑΙΝΤΕ…!
    Ν.F.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ρε ψηφοφορε του λαος ο καρατζαφυρερ την μια ειναι με το μνημονιο και την αλλη οχι;; την μια στηριζει τον γαπ να σωσει τη χωρα και την αλλη ζηταει να τον ριξουμε;; την μια λεει οτι οι προωρες εκλογες ειναι επιζημιες και την αλλη τις ζηταει;; τη μια φερνει την τροικα να σωσει την συνταξη του γερου και την αλλη την κοβει μεσω τροικας;;; αι σιχτιρ μαλακες, ζωα, τυχοδιωκτες πολιτευτες και ψηφοφοροι του λαος που αποκτησατε και κομματικοι συνειδηση, που οι μεν πολιτευεστε με το λαος γιατι αποτυχατε ειτε στην ν.δ ειτε στο πασοκ και οι δε ψηφοφοροι γιατι δεν σας εκανε το ρουσφετι οτ πασοκ η η ν.δ, αντε γαμηθητε ζωα

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Εξαιρετικά επικίνδυνος τύπος, η μετενσάρκωση του Χίτλερ. Ούτε αυτός, ούτε κανείς από όσους σουλατσάρουν μέσα στη Βουλή σήμερα, δεν θα την ξαναδούν στο μέλλον!

    Reply
  16. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ;

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΟΦΗ.

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΌΥΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ;

    ΤΕΛΟΣ ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Α.Ο.Ζ.,ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ,ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΧΡΕΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    Reply
  17. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    Δεν υπάρχει Έλληνας που ψήφησε το μνημόνιο και να μην είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Ολα οσα έγραψες στο απάντηση άρθρο σου δεν ειναι παρά μια ακόμη μεγάλη πολιτική απάντηση παπαριά οπου ελάχιστους ανεγκέφαλους μπορείς να πείσεις.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Μ΄ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΞΟΡΚΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ… ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ…ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Φέρθηκε πούστικα, ζήτησε από το Σαμαρά να ρίξουν το giorgo λόγω προέδρου δημοκρατίας… δεν έγινε κάτι τέτοιο.
    Μετά του δόθηκε η ευκαιρία να ρίξει το giorgo αλλά οχι μόνο δεν το έκανε, του έβαλε πλάτη και σώθηκε ο μισθός του παππού (λέει) με το μνημόνιο.
    Ρε, είδες τι όρους ψήφισες για να πάρεις αυτά τα λεφτά;
    Τώρα που μπορούσε να τον ρίξει και να το έχει όπλο στην φαρέτρα του, απλά δεν το έκανε. Να στο πω αλλιώς, αφού το δόντι έπρεπε να βγεί από πέρυσι τέτοιο καιρό, τι νομίζεις οτι κέρδισες με το σφράγισμα που έκανες; ήδη έχει περάσει ένας χρόνος αμα είχαμε πτωχεύσει από πέρυσι. Τώρα είμαστε ακόμη χειρότερα από πέρυσι.

    Προδότης και αυτός. Οσοι βλέπουν οτι θα ανέβει κάπου ας προσγειωθούν τώρα που είναι πιο μαλακά. Με στημένες δημοσκοπήσεις (ελάτε τώρα, για χαϊβάνια μας περνάτε;) και τάχα μου – τάχα μου δεν προχωράει.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *