Γιαταγάνα: Ούτε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε Πρόεδρο Δημοκρατίας ψηφίζω

Κάθετη ήταν η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα όσον αφορά στην στάση της τόσο στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όσο και στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παρά τις προσπάθειες κυβερνητικών βουλευτών και μη να την παρουσιάσουν ως “δικά τους”, εκείνη, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο στα Παραπολιτικά 90,1 είπε: «Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον ίδιο τον Θεό».

Είπε επίσης ότι: «Η χώρα δεν έχει παραγωγικό μοντέλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να παράγεται σ’ αυτή τη χώρα. Λένε για τον τουρισμό. Ναι, είναι καλό να πάει καλά, αλλά είναι παροχή υπηρεσιών. Επίσης, σ’ αυτή τη χώρα. Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση».

Για όσα έγιναν χθες στην Βουλή και τον διάλογο με τον πρωθυπουργό, η κα Γιαταγάνα είπε ότι δεν ανήκει πουθενά και σε κανένα κόμμα και επέρριψε ευθύνες στον κ. Σαμαρά για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την Εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο:

«Εκκρεμούν πολλές μηνύσεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία. Ήταν υποχρέωση του Σαμαρά να κάνει την εξεταστική για το Μνημόνιο, όταν η χώρα γονατίζει. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε τις τύχες μας να είναι στο απυρόβλητο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *