Η κάθετη αντίθεση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ ώστε να μην … οριζοντιωθούν οι Ελληνες!

Την κάθετη αντίθεσή του στις νέες απαιτήσεις των Τροϊκανών, ώστε να μην … οριζοντιωθούν οι Ελληνες, εξέφρασε με σθεναρό τρόπο ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, στις καθοριστικές για το μέλλον του τόπου συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρωθυπουργό, κ.Λουκά Παπαδήμο. “Η τέχνη του πολιτικού είναι να συνδυάζει την τόλμη με τη σύνεση», έλεγε ο Πλάτων. Και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, σε αυτές τις κρισιμότατες στιγμές για την…..
Ελλάδα, συνδυάζει την τόλμη με τη σύνεση, με αποκλειστικό γνώμονα τη σωτηρία της Ελλάδας.

Η εθνική στάση του κ.Γ.Καρατζαφέρη δείχνει την στόφα μεγάλου ηγέτη στην πράξη και όχι στα λόγια… «Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν προτίθεμαι να «υπογράψω» μια σύμβαση εντός ελάχιστων ωρών, της οποίας το περιεχόμενο σε πολλά σημεία δεν με βρίσκει σύμφωνο, ούτε επιθυμώ αργότερα, να παίξω τον απολογητικό ρόλο της Κατσέλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στην ολονύχτια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Και κυρίως δεν θα υπογράψω», είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, «γιατί δεν μας έχουν προσκομισθεί αυτά τα οποία με την επιστολή μου σας ζήτησα».

Παράλληλα, ο κ.Γ.Καρατζαφέρης έδωσε χαρακτηριστική απάντηση στον ισχυρισμό, ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος στην κλεψύδρα. «Ο εκβιαστικός ισχυρισμός και η επιμονή ότι δεν υπάρχει χρόνος, είναι απαράδεκτα και επιπόλαια», υπογράμμισε. «Εδώ καλούμαστε να δεσμεύσουμε την πατρίδα για τα επόμενα 40-50 χρόνια και δεν βρίσκουμε τον χρόνο των ολίγων εβδομάδων;

Σε κάθε περίπτωση, είμαι πέραν των άλλων κάθετα αντίθετος στις τελευταίες νέες απαιτήσεις των Τροϊκανών, για μείωση των κατωτέρων μισθών, την περικοπή των επικουρικών συντάξεων ή π.χ. την περικοπή – κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ διαβεβαίωσε ακόμη, ότι δεν είναι στις προθέσεις του να σταθεί με τις ενστάσεις του εμπόδιο στην κυβέρνηση, ενώ επισήμανε πως θα είναι σύμμαχός της στις όποιες θετικές αποφάσεις της. Ως γνωστόν, οι μεγαλύτερες αρετές είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη χρησιμότητα για τους άλλους ανθρώπους. Και οι αρετές του κ.Γ.Καρατζαφέρη έχουν χρησιμότητα για όλους τους Ελληνες…

ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΟ…ΣΘΕΝΗ

http://s-extreme.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *