Το πάρτι Χλιδής του Έλληνα Μεγιστάνα- Καλεσμένοι Σαμαράς, Ολάντ, Κλίντον!

Σε… Σκορπιό αναμένεται να μετατρέψει το Καστελλόριζο ο διάσημος ελληνοαυστραλός δισεκατομμυριούχος που ζει στην Αμερική και κατάγεται από το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου…
Άντριου Λιβέρης, ο οποίος σε λίγες ημέρες διοργανώνει πάρτι για τα γενέθλιά του, έχοντας προσκαλέσει, μεταξύ άλλων, ηγέτες από εικοσιπέντε χώρες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιβέρης, ο οποίος ήδη έχει επισκεφθεί το Καστελλόριζο τις προηγούμενες ημέρες και είχε επαφές, μεταξύ άλλων και με τον Δήμαρχο Νίκο Ασβέστη, προετοιμάζει το πάρτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο πανέμορφο νησί.

Ο κ. Λιβέρης είναι μία προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας ο οποίος έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν την οικονομία και την πολιτική ανά τον κόσμο. Και μόνο ότι είναι σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα εξωτερικού εμπορίου, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος και του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, τα λέει όλα! Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο πάρτι γενεθλίων του που θα γίνει σε λίγες ημέρες έχει προσκαλέσει τους ηγέτες από 25 χώρες και ανάμεσά τους τον Κλίντον, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και, βέβαια, τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά!

Το πάρτι θα λάβει χώρα σε εξοχικό που του έχει παραχωρηθεί ενώ οι τοπικές Αρχές θεωρούν ότι το νησί μπορεί να καλύψει σε υποδομές μία τέτοια εκδήλωση. Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή” ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αποκαλείται ως «ο Έλληνας των τριών ηπείρων» αφού γεννήθηκε στην Αυστραλία, ζει στην Αμερική αλλά πάνω απ’ όλα αισθάνεται Έλληνας. Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα και επισκέπτεται, βέβαια και το Καστελλόριζο αλλά και τη Ρόδο όπου διαμένουν συγγενείς του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *