Η χρεοκοπημένη ΝΔ, ψάχνει να σωθεί με κομματικές κάρτες!

Η χρεοκοπημένη, στην κυριολεξία, ΝΔ, αντί να ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη από τους πολίτες – όχι πως αρκεί αυτό – για τις τεράστιες ευθύνες της για την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας… ζητά από τους πολίτες να την ξαναεμπιστευτούν και να την χρηματοδοτήσουν! Γιατί άραγε; Για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο; Πάντως οι πολίτες δεν…..
«τσιμπάνε» κι απ΄ ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις έχουν γυρίσει τη πλάτη στο δεξιό κόμμα της Συγγρού.

Το οποίο κόμμα παρεμπιπτόντως είναι εδώ και καιρό χρεοκοπημένο, με τα δάνεια και τις οφειλές να ξεπερνούν τα 120- 130 εκ. ευρώ! Το εντυπωσιακό είναι ότι και χρωστάνε της Μιχαλούς και σφυρίζουν κλέφτικα για τις υποχρεώσεις τους.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να μαζέψουν μερικά χρήματα ,οι φωστήρες της Συγγρού, σκέφτηκαν να ζητήσουν από τους ψηφοφόρους και τα μέλη τους, να δώσουν χρήματα μέσω καρτών!

Σύμφωνα με το σχεδιασμό τους όσοι… πιστοί προσέλθουν, μπορούν να επιλέξουν: «με 2 ευρώ να ενισχύσουν την παρουσία της ΝΔ με τουλάχιστον 150 αφίσες, με 5 ευρώ τον μήνα μπορούν να βοηθήσουν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τουλάχιστον 200 ανθρώπους, με 10 ευρώ τον μήνα να βοηθήσουν δύο ετεροδημότες να μετακινηθούν την ημέρα των εκλογών και με 50 ευρώ να βοηθήσουν τη ΝΔ να έχει ραδιοφωνικό μήνυμα 30′».
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα αποσταλεί και σχετική επιστολή του Α. Σαμαρά προς τα μέλη, τα οποία θα ενημερώνονται για την έκδοση µιας κοµµατικής κάρτας, µε στόχο να διατεθεί στο 20% όσων μετείχαν στις εσωκοµµατικές εκλογές του 2009. Η κάρτα θα κοστίζει 40 ευρώ και οι κάτοχοί της θα έχουν διάφορα προνόµια, όπως εκπτώσεις σε καταστήµατα.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μα πώς μπορεί ο λαός να ψηφίσει κόμματα χρεωμένα με εκατομμύρια από τούς Τραπεζίτες;;;; Για το όνομα τού Θεού δεν προτείνω σε κανέναν να ψηφίσει αυτόν τον αλήτην τού Μνημονίου Καρατζαφέρη πού το κόμμα του δεν χρωστάει!!! Αν αυτός εκλεγεί θα μας θάψει πιό βσθιά!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας ρε ΠΑΣΟΚΙΑ ζωντόβολα.Τα τελευταία 30 χρόνια πόσα κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ και πόσα η ΝΔ? Τώρα λοιπον που το σκεφτήκατε για πείτε μας ποιός φταίει και ποιός είναι ο μέγας υπαίτιος..?Ξυπνήστεεεεε…σας πηδάνε και άρχισε να σας αρέσει..!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΩΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΧΑΧΑΧΑ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φίλε 11:41 σιγά, θα μας κάνεις να κλάψουμε! Η ΝΔ αδικημένη και συκοφαντημένη! Να υποθέσω ότι είσαι έτοιμος να βάλεις το χέρι στην τσέπη για ενίσχυση. Δεν θέλω τσιγγουνιές όμως, δώσε κάτι παραπάνω.
    Η ΝΔ αν σεβόταν τους οπαδούς της και το παρελθόν της εκτός από την συγνώμη, θα έπρεπε να ανακοινώσει και την αναστολή των εργασιών της. ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!! Το ίδιο βέβαια και το ΠΑΣΟΚ. Αφού χρεοκόπησαν πρώτα αυτά ως κόμματα, οδήγησαν και την Ελλάδα στην χρεοκοπία. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από αυτά….. Καλή Ανάσταση σε όλους!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Να παει στον αλογοκλεφτη, να παρει μερικα απο τον γερμανο και στους κουμπαρους για συμπληρωμα. Μετα να παει στον αγιο μοναχό του βατοπεδιου για …να τους διαβασει, μπας και …φωτιστουνε. Ρε ουστ κοπροσκυλα, προδοτες κομματοσκυλα, ολων των σκυλοκομματων, προδοτες και καθικια…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ Η Ν.Δ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ …. ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *