Αλγερινοί κατέσφαξαν συμπατριώτη τους,γιατί διαφώνησαν στη μοιρασιά των κλοπιμαίων

hellraiser

Η είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος επί της λεωφόρου Ηρακλείου 171. Μερικές μέρες μετά, η αστυνομία έριξε φως στα αίτια του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Θύμα ένας 28χρονος Αλγερινός, δράστης της ανθρωποκτονίας, ένας 20χρονος ομοεθνής του. Κίνητρο, η μοιρασιά των κλοπιμαίων μιας ληστείας. Όλα συνέβησαν το βράδυ της…..
10ης Νοεμβρίου στη Νέα Ιωνία. Περίπου στις 22:30, περαστικοί από τη λεωφόρο Ηρακλείου βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα .

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε… ότι ο 20χρονος έπληξε το θύμα αρχικά με μαχαίρι, ενώ οι δυο άνδρες βρίσκονταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή, όπου ο 28χρονος Αλγερινός είχε βρει προσωρινό κατάλυμα.

Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ήταν ήδη χτυπημένος και ο δράστης μετά από καταδίωξη 80 μέτρων κατάφερε να τον προφτάσει.

Ο 28χρονος Αλγερινός, έχοντας χάσει τις δυνάμεις του, έπεσε στο έδαφος και ο 20χρονος δράστης του κατάφερε πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα.

Συνεργοί του ακόμη δυο Αλγερινοί, ένας 36χρονος και ένας 27χρονος. Οι οποίοι διέμεναν επίσης στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και ενώ γνώρισαν για τη δολοφονία, βοήθησαν τον δράστη να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία (αιματηρά αποτυπώματα εντός της οικίας) που θα τον ενοχοποιούσαν, αποσιωπώντας το αδίκημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    Σε νέο δημοψήφισμα σχετικά με την ζωή των αλλοδαπών που ζούν και εργάζονται στην Ελβετία καλούνται να συμμετάσχουν οι Ελβετοί πολίτες. Το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2010 και θα έχει ως ερώτημα για το αν θα πρέπει να επιστρέφουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι μετανάστες (προσοχή δεν αναφέρει λαθρομετανάστες αλλά σε νόμιμους μετανάστες) που κατοικούν και εργάζονται στην Ελβετία στην περίπτωση που οι τελευταίοι δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας.

    Το προηγούμενο δημοψήφισμα αφορούσε το εαν επιτρέπεται το χτίσιμο μιναρέδων στα τζαμιά που λειτουργούν στην Ελβετία στο οποίο ο ελβετικός λαός με το πλέον δημοκρατικό τρόπο έκφρασης είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι αντίθετος. Το αποτέλερσμα ήταν 57,5% κατα της κατασκευής μιναρέδων, με το εκλογικό σώμα να συμμετέχει σε ποσοστό 55%.

    Στο νέο δημοψήφισμα ο ελβετικός λαός θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να απελαύνονται εκείνοι οι μετανάστες που παραβιάζουν τους νόμους της Ελβετίας. Στην Ελλάδα οι πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν όπως ισχυρίζονται τον δημοκρατικό χώρο δεν επιθυμούν τέτοιου είδους προτάσεις για τόσο σοβαρά θέματα. Άλλες χώρες άλλα ήθη.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
    =============

    Sura (8:55) – Surely the vilest of animals in Allah's sight are those who disbelieve

    Sura (48:29) – Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers and merciful among themselves

    Sura (9:30) – And the Jews say: Ezra is the son of Allah, and the Christians say: The Messiah is the son of Allah… Allah (Himself) fights against them. How perverse are they!

    Sura (8:12) – I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them

    Sura (9:123) – O you who believe! Fight those of the unbelievers who are near to you and let them find in you hardness

    Sura (5:33) – The punishment of those who wage war against Allah and His messenger and strive to make mischief in the land is only this, that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement

    Reply
  3. Ανώνυμος

    καλα τωρα κανεις σχολιο κατω απο την αναρτηση του χελ?του μεγα ανθρωπιστη ?δεν ξερεις με τι εχεις να κανεις αγαπητη μου αυτος ειναι μισανθρωπος και τους νεγρους τους εχει για κατωτατου επιπεδου ρατσας

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΟ ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ{ΥΙΟΘΕΣΙΣ}ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΑΠ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΧΙ ΟΛΑ…
    ΤΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ρε χελ ρε χελ πολυ κοτσομπολης εισαι τελικα
    με τον καλο τον λογο εισαι παντα και που εισαι
    μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες(για τα παραξενα γουστα λεω)δεν ξερεις οτι ο ανθρωπος στα γεραματα εχει παραξενα γουστα?(οχι ολοι)

    Reply
  6. hellraiser

    @11:28,υπαρχετε κι εσεις αναμεσα μας,τι να κανουμε;
    Ελπιζουμε μονο να μας απαλλαξουν οι λαθρομεταναστες απο τον κοπο ν'απαλλαχθουμε απο εσας

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ…ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ! ΑΝΤΕΒΡΕ ΖΩΑ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΑΣΟΚ + ΑΝΑΡΧΙΑ = ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

    ΒλητοΓιωργος:

    "Ειμαι πολιτης μιας απατρης υφηλιου".
    "Χρειαζομαστε μια παγκοσμια κυβερνηση και τη χρειαζομαστε τωρα"

    Μην αναρωτιεστε γιατι κοπηκε η λεξη "Εθνικο, εθνικη" απο υπουργεια.
    Μην αναρωτιεστε γιατι κατεβηκε ο πινακας "Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ" απο του μαξιμου.
    Μην αναρωτιστε πως βρεθηκε εκει που βρεθηκε η κακογαμημενη κωλογρια Δραγωνα και η αλλη η Ρεπαουση.
    Μην αναρωτιετσε για τις ορδες λαθρομουσλιμ που εισβαλουν – με προσκληση ΠΑΣΟΚ – στη χωρα μας.
    Μην αναρωτιεστε γιατι φετος επι βλακοψευτογιωργα γιορταζουν στις πλατειες, ενω επι μπουχεσα ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

    Reply
  9. hellraiser

    Ασε Παναι,δεν θελω να εχω παρε δωσε μ'αυτους,εχουν παραξενα γουστα και δεν θα ξερω απο που να φυλαχθω.
    @10:50,το κατα δυναμιν φιλε μου,το καταδυναμιν.

    Reply
  10. panais

    Προς τον Βόρειο Πόλο,διότι εκεί άκουσα έχει μπόλικο σκοταδισμό και δεν έχει χοίρους…έτσι με είπαν έτσι λέω…Να σε φέρω σε επαφή με έναν απο τους πολλούς ωθομανολάγνους δημάρχους;Άκουσα η Δραγώνα ετοιμάζει βαλίτσες Ηελλ,πάει στο ετήσιο προσκύνημα της Μέκκας,δώσε της την απολογία σου να την πάρει στους "αδελφούς",μπάς και θυμώσει ο Καμίνης….

    Reply
  11. hellraiser

    Συγνωμη βρε παιδια,ισως απο κεκτημενη ταχυτητα να τους αδικησα τους ανθρωπους,κατα που πεφτει η Μεκκα να ζητησω συγχωρεση;

    Reply
  12. panais

    Καλά ρε γιατί αδικάτε τα λαθρομεταναστάκια,μέρα ρουτίνας για αυτούς,μιά απο τα ίδια,ληστείες,και φόνους,να φάν και τα ψάρια στις χώρες τους,εδώ βιάζουν ομαδικά αγοράκια,μιά και το επιτρέπει και το κοράνι τους…Συμφωνώ με την Υπατία,κάπως έτσι έγινε το σκηνικό,όπως παίζαν πάγος,ο ένας δεν πρόλαβε να σταματήσει και σκόνταψε στο νυχοκόπτι(35πόντων)του άλλου Αλγερινού…Λίγο ψυχρό να κάνουμε χιούμορ τέτοιου είδους αλλά άντε τί να κάνουμε αφού κατέβηκε η μισή Αλγερία στην Αθήνα!Το καλό φίλε Χελλ,εξουδετερώνονται μόνοι τους….δεν χρειάζετε να ξεθάψουμε τα όπλα!Μέχρι να αποφασίσουν οι Ελληναράδες μας να ξυπνήσουν θα αλληλοσκωτοθούν αναμεταξύ τους και δεν θα έχουμε ποιόν να απελάσουμε μετα!Καλά βρε οι αθεόφοβοι Αλγερινοί,τόσες χώρες στην Ελλαδίτσα μας ήλθαν να σφαχτούν…κρίμας και τα έξοδα του βαρκάρη που τους έφερε…

    Reply
  13. Γιωργος Ξενιος.

    Μα πως ειναι δυνατον να κανουν τετεια πραματα οι καλοι αυτοι ανθρωποι εχω σοκαριστη .Χελ μοιπως τα ονοιρευτικες ??? Μοιπως τα ακουσες η τα διαβασες και παρονοισες???Λεω μοιπως γιατι θα βγουν οι κολητοι σου και σε διαψευσουν . Μοιπως τον πιπερωσε και ακουσες μαχεροσε ????

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ……ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΕ….ΜΑΛΛΩΣΕΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ….ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΧΑΧΑ:)

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ…..Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ(ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ….ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *