Αφου ειπε ο Γιωργος: Λεφτά υπάρχουν

Αμοιβες 29 εκατ. ευρώ έχει προγραµµατίσει η κυβέρνηση να πληρώσει το 2011 στους συµβούλους που θα προσλάβει για τις αποκρατικοποιήσεις, όπως προκύπτει από την απόφαση του υπουργείου Οικονοµικών για την κατανοµή των πιστώσεων του προϋπολογισµού.
Οπως είναι γνωστό, η…..
κυβέρνηση φιλοδοξεί να εισπράξει φέτος 1 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, αλλά προηγουµένως θα πρέπει να πληρώσει τους συµβούλους που θα τη βοηθήσουν σ’ αυτό.

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΥΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    235.000.000€ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ??????ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ??? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ ΡΕ ΓΑΠ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *