ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ Ντόρα όσο είναι καιρός!!! Θα πάθεις μεγάλο κάζοοοο……..

Επ’ ευκαιρία της ανακοίνωσης από την Ντόρα του Νέου Κόμματος!!! σας παραθέτουμε παλαιότερες αναρτήσεις μας και απλώς ρωτάμε που βρήκε τα λεφτά μέσα στην κρίση για την ίδρυση νέου κόμματός? Από χορηγίες μήπως?

1/10/2010
Βγήκε η Ντόρα στο Γυαλί…

Ναι βγήκε το κορίτσι μας στο γυαλί πρωί – πρωί και μας έκανε τις παρακάτω διαπιστώσεις!!!!

* Από την “μεταπολίτευση” και μετά……
τα κόμματα εξουσίας έκαναν διαρκώς προεκλογικό αγώνα εις βάρος της ελληνικής οικονομίας.
* Τα τελευταία 30 χρόνια οι πολιτικές που ασκήθηκαν οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας!!!
* Παρόλο που όλοι βρίζονται, γιατί ο κόσμος έχασε το 20 -30 % του εισοδήματός του, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΥΑΛΟ!!!
* “Είμαι κομμάτι του παλαιού πολιτικού συστήματος, δεν ήταν στραβός ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζαμε”…
* Τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη στο ΥΠΕΞ έπρεπε να τα διαχειριστούμε πολύ προσεκτικά..(ναι έχοντας το γιό σας ως σύμβουλο με 13.000 και πλέον ευρώ το μήνα…)

* Τώρα χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να βγούμε από την κρίση η οποία είναι ενδεχομένως μια ευκαιρία..
* ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΟΤΕΥΣΗΣ!!!!

Με λίγα λόγια η κυρία ομολόγησε τη συμμετοχή της στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του περήφανου ελληνικού λαού και παρόλα αυτά συνεχίζει ανενόχλητη να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση και να κάνει διαπιστώσει και δηλώσεις εν ψυχρώ στα μούτρα μας!!!
Και σαν να μην έφθανε αυτό μας δηλώνει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαθεί από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής!!! Θέλει να μας ξανακυβερνήσει δηλαδή….Μπράβο θράσος!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ας βρεθεί ένα εισαγγελέας να ζητήσει την ποινική δίωξή της για την συμμετοχή της σε εγκληματικές πράξεις τις οποίες η ίδια ομολόγησε με περισσό θράσος δημοσίως…

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ φωνάζει δυνατά για τελευταία φορά..

ΦΥΓΕ τώρα Ντόρα από το προσκήνιο όσο είναι καιρός και άσε τα “ΦΟΡΟΥM” και τα πράσινα άλογα για την Ελλάδα που εσύ κατέστρεψες, γιατί όταν έρθει ο ΚΑΝΕΝΑΣ στην εξουσία, ο απλός Έλληνας πολίτης δηλαδή, θα είναι πολύ μα πολύ ΑΡΓΑ…

Αγνέ Έλληνα Πολίτη, εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!, που εναγωνίως αναζητάς να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και αποτελείς την πλειοψηφία πλέον των, ελλήνων πολιτών καλείσαι να οργανώσεις, να διαμορφώσεις και να στελεχώσεις το κίνημα που θα αγωνισθεί ώστε να εξαφανισθούν οριστικά και αμετάκλητα από το προσκήνιο όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν έως τώρα σε Κυβερνήσεις, Οργανισμούς, και λοιπές θέσεις εξουσίας και συνέβαλαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ώστε η χώρα να βρεθεί στην παρούσα δυσμενή θέση.

12/7/2010

ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ Ντόρα όσο είναι καιρός!!!
ΦΥΓΕ τώρα Ντόρα από το προσκήνιο όσο είναι καιρός και άσε τα “ΦΟΡΟΥM” και τα πράσινα άλογα για την Ελλάδα που εσύ κατέστρεψες, γιατί όταν έρθει ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα είναι πολύ μα πολύ ΑΡΓΑ..

http://kanena2010.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι που θα την
    ψηφίσουν.Μην ξεχνάτε το 56% που πήρε ο γιόκας
    της στο Καρπενήσι.Η κάθε κατίνα,ο κάθε αμόρφωτος
    ο κάθε βολεμένος απο το συνάφι της,θα ψηφίσει την αλόγα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ 70% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αμα δεν σας κανει μην την ψηφισετε !!
    Εδω μας κυβερνα η σαυρα ο ΓΑΠ . Και ολα τα
    κοπροσκυλα ..
    Αντε βρε καλα κρασια
    Α.Ν Βορ.πρ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΝΤΟΡΑ,ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΡΕ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΕΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΛΟΥ ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΔΕΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚ ΔΥΣΜΑΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    οι σημερινοί πολιτικοί, με την ανοχή την δική μας φυσικά, νομίζουν ότι τα πολιτικά κόματα είναι σαν τα γυράδικα, κάθε 100 μέτρα και ένα.

    Άντε για νεοέλληνες

    Reply
  7. ΟΜΑΔΑ "Δ"

    ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ………..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ….ΤΡΑΒΕΣΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ>>>????Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ,Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ 10%,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ,ΝΤΟΡΑ,ΛΑΟΣ…ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η εξουσία που πραγματικά μας καταδυναστεύει βρίσκεται ΠΙΣΩ από όλα αυτά τα ανδρείκελα. Μόλις χρησιμοποιήσουν και καταστρέψουν το ένα παράγουν ένα άλλο στη θέση του, για να συνεχιστεί η κυριαρχία τους πάνω στους κοντόφθαλμους και αφαλείς Έλληνες. Όταν τους "κάψουν" όλους τους εγχώριους θα κάνουν εισαγωγή… Όσο δεν ανοίγουμε τα μάτια μας και το μυαλό μας, θα μας δουλεύουν κανονικά.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ…..Σ!ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΥΓΝΥΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ….ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1% ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΝΔ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ???ΣΑΜΑΡΑΣ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΟΣ,ΚΤΛ???…Η ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΥΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΑΣΠΑ,ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ελεος! Τι ερπετο ειναι αυτη η γυναικα, με το σωνει και καλα να καθησει στο σβερκο μας. Ας μας απαλλαξει απο την παρουσια της. Αν την ηθελαν οι πολιτες θα την ειχαν ψηφισει.Τι αλλο θελει απο αυτη την πατριδα, δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο. Τοση μα τοση λυσσα για την εξουσια! ελεος πια!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Δε το έμαθες καλά το παραμύθι..Υπάρχουν τα ΜΜΕ που θα μας κάνει γαργάρα το κόμμα της,θα έρθουν δημοσκοπήσεις ότι τάχα οι έλληνες το αγκάλιασαν με ποσοστά πρωτοφανή 12%…Δουλεύει καλά το σύστημα προπαγάνδας και πολλά ζώα θα φάνε το τυρί στη φάκα όπως έφαγαν τις ψευτιές του Παπανδρέου,του μεγαλύτερου ψεύτη ου γνώρισε η Ελλάδα,τον άνθρωπο που αντί Παπανδρέου θα έπρεπε να είχε προσωνύμιο Γ.Παπανδρέου ο ψευδής Α΄

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Αντε και αυτό το κόμμα στην πολιτική σαβούρα για ένα 5%. Στα Ζωνιανά πάντως ρε παιδιά θα βγαίνει παμψηφεί.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *