Ο σύγχρονος Καιάδας, όχι από ιδεολογία, αλλά στο βωμό του κέρδους!

Για την υποχρεωτική δωρεά σώματος , είναι πασιφανές ότι δεν είναι για το ανθρώπινο καλό! Είναι επικίνδυνο. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να μη περάσει ο νόμος. Από μόνη της η πράξη του να δίνουμε όργανα είναι θεάρεστη. Όμως η κοινωνία δεν είναι θεάρεστη, και είναι συνάρτηση κυκλωμάτων! και να…..
μερικά αρνητικά….Θα προκαλούν επίτηδες ατυχήματα, θα μπουν στο κύκλωμα πολλοί γιατροί,(διότι ως γνωστόν ο επιστήμονας δεν είναι πάντα μορφωμένος, ή πνευματικός άνθρωπος) θα απαγάγουν αυτιστικά και άλλα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν , για να πουλήσουν σε καλή τιμή τα όργανα.(ήδη οι γονείς των αυτιστικών, κοιτάζουν να πληρώνουν μόνιμα άνθρωπο να τα συνοδεύει , όταν δεν μπορούν οι ίδιοι) Μπορεί να επεκταθεί έτσι ώστε να μη θάβονται οι άνθρωποι και να έχουν εισόδημα και από τα σώματα, κάνοντάς τα λίπασμα βιομάζα , κλπ. Όποιος θα πάει να κάνει αίτηση, για να μην είναι δωρητής, βέβαια θα πληρώσει και θα έχει έσοδα το κράτος και από εκεί. Οπότε το κάνουν και για τις αιτήσεις! Ποιος το ξέρει πότε είναι πραγματικά νεκρός ό άλλος; Οι γιατροί θα λένε ήταν, αλλά μπορεί κανένας να αποδείξει ότι θα ζούσε; Γιατί τώρα δε τους αρέσει που ο καθένας δωρίζει όποτε θέλει, ανάλογα τη συνείδησή του και τη κρίση των συγγενών; Με ποιο δικαίωμα υποτιμούν και εμπορεύονται όλες τις υποστάσεις του ανθρώπου; (το σώμα, το πνεύμα ότι δε ξέρει να κρίνει, και τη ψυχή αφού θα επισπεύσουν να βγει πιο γρήγορα από το σώμα) Τέλειος υποβιβασμός του ανθρωπίνου είδους, που όποιοι το σκέφτηκαν θα έπρεπε να ντρέπονται. Γιατί δε δίνουν ένα κίνητρο μέσα από την παιδεία για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι θα πει αυτό; Ακόμα και άλλα κίνητρα σαν αμοιβές σε ανθρώπους που θα το κάνουν; Βιάζονται να μαζέψουν χρήμα!!και υποχρεώνουν έτσι! Το σκέφτηκαν οι ειδικοί προς απόκτηση χρήματος ότι Ο Κόσμος αν δεν έχει κάνει αίτηση, θα θάβεται μόνος του ιδιωτικά για ν αποφύγει αυτό το εμπόριο της ντροπής και το σύγχρονο Καιάδα! Οπότε ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει;

Ελένη Παπουτσή.Εκπαιδευτικός –πολιτισμολόγος

M .ED.Ελ. Επαγελματίας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αντί γιαούρτια.. μια σφαίρα μέσα στο στόμα σε όποιον από τα καθάρματα ψηφίσει αυτήν την μαλακία.
    Πανάθεμα την οικογένεια του αυτουνού που κατεβάζει τέτοιες μαλακίες ιδέες. Είναι άνθρωπος;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ; ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΣ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΜΕ!ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ!ΟΣΤΑ, ΟΡΓΑΝΑ, ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΧΩΝΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΆΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ. ΝΑ Β ΑΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ AIDS . ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΩΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΧΕΙ!!ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    αυτοί που λες, 8.52 είναι ακίνδυνοι. μιλαμε για εμπόριο τρομερό, και τα οστά συμπιέζουν για αντ α κάνουν κα΄τι σαν άλευρα για ουσίες, και απο τα οργανα οι φαρμακευτικές φτιάχνουν χάπιες ορμόνες, κλπ. υα τους σήσουμε τους εμπόρους που είναι σαν των όπλων ναρκωτικών και μάλλον είναι οι ίδιοι για τον άνθρωβπο απευθείας. γιατί να κουράζονται με οπλα, κλπ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γράφει ο αρθρογράφος :"….που όποιοι το σκέφτηκαν θα έπρεπε να ντρέπονται. " Δεν ξέρετε ποιοί; Οι Προοδευτικάντιδες ψευτοαριστεροκουλτουριαρηδες, πισωγλεντηδολεσβιες,ψευτοαθεοικομουνιστες με σταυροδάκια κρυφα στον λαιμό, φιλολαθρομεταναστακηδες,πολυπολιτισμικοί .

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Και ποιός πούστης θα είναι αυτός πού θα κανονίσει ακόμα καί για το τι θα κάνω εγώ με το σώμα μου όταν πεθάνω; Τι νόμος θα είναι αυτός; Από πότε έχουν δικαίωμα στο πως θα διαχειριστούμε τον θάνατο μας τα κοράκια; Ρε φωτιά, φωτιά καί τσεκούρι, γαμήστε τους τους πουσταραδες όπου τους συναντατε. Ξεσηκωθείτε. Δεν χρειάζεται να τους δωσετε να καταλάβουν τίποτα.Το γιατί ας το ρωτήσουν όταν πάνε στον Αγιο Πέτρο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ελενιτσα μου να μου ζησεις ακριβως ιδιες σκεψεις μεζωνουν σαν φιδια,και καλα τακτοποιηθηκαν ολα τα θεματα στον τοπο μας που αποφασισαν και για τα μετα θανατο δηθεν προβλεπω εκτος του ξεπουληματος της χωρας να ξεπουλησουν και τα οργανα μας.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *