ΕΚΤΑΚΤΟ: Aλλάζει η Κυβέρνηση!

Mε βάση πληροφορίες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, είναι πιθανόν να οδηγούμαστε προς μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ, σαν μια λύση από το αδιέξοδο που βρίσκεται ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.

Μιας συγκυβέρνησης που βέβαια θα έχει και την στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η ουσία είναι πως ο κ, Τσίπρας έχει μείνει πλέον με 115+3 βουλευτές και είναι σε δύσκολη θέση, και εσωκομματικά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν διαγράφει τους διαφωνούντες, εφόσον κατά πολλούς έχει χάσει ήδη την δεδηλωμένη. Αν διαγράψει τους διαφωνούντες η κυβέρνηση θα πέσει. Εσωκομματικά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον κ. Λαφαζάνη αλλά και τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος σαφώς επιδιώκει μια κυβέρνηση Εθνικού σκοπού.

Στην διάσκεψη των προέδρων ο κ. Μητρόπουλος κατέβαλε προσπάθειες να εμποδίσει την ψήφιση του μνημονίου, όχι όμως για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και επειδή είναι υπέρ της ρήξης, αλλά για να οδηγηθούμε αναγκαστικά σε γέφυρα δάνειο.

Επομένως η μόνη λύση που έχει ο κ. Τσίπρας αν θέλει να παραμείνει πρωθυπουργός είναι να γίνει συγκυβέρνηση με τον κ. Θεοδωράκη και αυτό βέβαια με την βοήθεια και την στήριξη από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *