Ψηφοφόρος του Κακλαμάνη, θύμα ξυλοδαρμού στο “Νησί”

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει εξασφαλιστεί η νίκη των Ψωμιάδη και Σγουρού στις δυο μεγάλες περιφέρειες, στο δήμο Θεσσαλονίκης γίνεται μεγάλο ντέρμπι, στην Αθήνα προηγείται ο Καμίνης έναντι του Κακλαμάνη και στον Πειραιά βγαίνει ο Μιχαλολιάκος.

Το καλό (για τους Αθηναίους) είναι πως….
φεύγει από το δημαρχείο ο Κακλαμάνης. Το κακό είναι πως έρχεται κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα του ΠΑΣΟΚ. Μην ακούω για ακομμάτιστο πρόσωπο και μαλακίες, αρκετά μ’αυτή την απαράδεκτη προπαγάνδα.

Η ήττα του Νικήτα φαντάζομαι θα εορταστεί ιδιαιτέρως. Στο Facebook επικρατεί ένας μικρός –πανηγυρικός- χαμός, όπως και στα ΠΑΣΟΚικά blogs (στα ανεξάρτητα επικρατεί μια πολύ ουδέτερη στάση). Στη Σπιναλόγκα πάλι… επικρατεί εκνευρισμός. Δείτε τι παθαίνουν εκεί οι ψηφοφόροι του Κακλαμάνη.

www.drseeng.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    10'57
    Οσο γουστάρετε κι εσείς Κεμαλομπουτάρη.
    Τουλάχιστον τα ζώα που δεν ψήφισαν να κατέβαιναν και σε καμία απεργία ή διαδήλωση καλά θα ήταν αλλά που…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ετοιμαστείτε για τζαμιά και μιναρέδες στην πλατεία Συντάγματος, Κλαθμώνος και δίπλα στην Ακρόπολη. Επίσης ξέμπαρκους λαθρομετανάστες σε πάρκα να παρενοχλούν γυναίκες και παιδιά, γιορτες ραματζάνι και μαστιγώματα με ξυράφια στην Πλάκα και Θησείο. Και Ελληνίδες, ετοιμαστείτε για λιθοβολισμούς αν περάσετε μπροστά τους και δε φοράτε μπούρκα. Αυτή θα είναι η Αθήνα του Καμίνη. Τετέλεσται.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *