Στο πάγο και η Λαμία – Κλειστά τα σχολεία – Προσοχή στους δρόμους

Μέχρι και 10 πόντους έφτασε το χιόνι στα βόρεια προάστια της πόλης…

Στα λευκά και η Λαμία, όπως και όλη η Φθιώτιδα. Αυτή την ώρα χιονίζει, εντός και εκτός πόλης και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Τα σχολεία και στη Λαμία θα………
παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, για όσους γονείς θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους, για να πάνε στη δουλειά τους . Προς το παρόν μέσα στη πόλη δεν χρειάζονται αλυσίδες.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το περισσότερο χιόνι μέσα στη πόλη έπεσε τα ξημερώματα από τις 05:00-06:00 το πρωί, όπου είχαμε έντονη χιονόπτωση, με αποτέλεσμα το χιόνι να το στρώσει για τα καλά.
Όλη τη νύχτα αλατιέρες και μηχανήματα του δήμου επιχειρούσαν στους δρόμους της πόλης, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί δρόμοι, που ακόμα δεν έχουν καθαριστεί και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων στο τηλ: 22310-22202.

Αλυσίδες χρειάζονται προς Δομοκό και Μπράλο, όπου η χιονόπτωση συνεχίζεται, ενώ το ίδιο ισχύει και στο δρόμο προς Καρπενήσι.

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται να παραμείνει ανοιχτή και η εθνική οδός, αφού σε πολλά σημεία αυτή την ώρα έχουμε έντονη χιονόπτωση. Μέχρι τις 14:00΄ισχύει το απαγορευτικό για τα φορτηγά από χθες στις 4.00΄το απόγευμα. Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία στην εθνική διεξάγεται κανονικά.

Πεζοί και οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν τον παγετό τις επόμενες ώρες, γι΄αυτό καλό θα είναι να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *