Τα κονδύλια για επιμόρφωση του Δημοσίου Υπαλλήλου …δε φτάσανε. Δώστε κι άλλα…..

Είμαι πεπεισμένος πλέον πως τα χρήματα για επιμόρφωση-εκπαίδευσης του Δημοσίου υπαλλήλου δε ΄΄πήγαν΄΄ στον σκοπό που προορίζονταν με άλλα λόγια Κύριε Παπακωνσταντίνου τα ΄΄φάγατε΄΄ που λέει και ο κ. Πάγκαλος και σίγουρα εγώ δεν έγλειψα ΄΄κοκκαλάκι΄΄..
Τετάρτη 23/03/2011 πάω στη εφορία 4ο όροφο στο γκισέ που λέει ΄΄έσοδα΄΄. και επιδεικνύω το ειδοποιητήριο με τα ετήσια τέλη χρήσεως του Μηχανήματος Έργου ( σαν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων)… και το κοιτάζει σαν εξωγήινο χαρτί που ήρθε στο….
πλανήτη μας, περίπου 2 λεπτά με το ρολόι και μου απαντά…
΄΄Αυτό δε πληρώνεται εδώ κύριε.. Να πάτε στο 3ο όροφο στο ΦΠΑ΄΄ ..
΄΄Είστε σίγουρη κυρία μου ΄΄ της λέω ΄΄τα έσοδα δεν είναι εδώ΄΄ ???
΄΄Εδώ είναι κύριε αλλά στο ΦΠΑ πληρώνεται΄΄..΄΄πηγαίνεται κύριε΄΄ …

Πάω στο ΦΠΑ με κοιτάζει απορώντας η υπάλληλος και απαντά πως δεν έχει καμία σχέση το ΦΠΑ με το συγκεκριμένο χαρτί. ΄΄στα έσοδα πληρώνεται ΄΄μου λέει. ΄΄μα από τα έσοδα μου είπε η υπάλληλος πως δε το πληρώνω εκεί΄΄ της απαντώ …μια στιχομυθία τέλος πάντων …αναφώνησα ήμαρτον !!!

Πάω στη υπάλληλο πάλι των εσόδων και της είπα πως εδώ τελικά μου είπαν από το ΦΠΑ ,που με στείλατε, ότι πρέπει να πληρωθεί εδώ !!!
Το κοιτάζει αυτή τη φορά μόνο 30 δευτερόλεπτα και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή της και πατώντας το ΑΦΜ με ΄΄βρίσκει΄΄ με ύφος ικανοποίησης για το έργο που έβγαλε εις πέρας …και επιτέλους μετά πήγα ταμείο και πλήρωσα !!!!
Στη προσπάθειά μου να βρω το γραφείο του Έφορα να καταγγείλω το περιστατικό με εκλιπαρούσαν οι συναδέλφισές της προκειμένου να δώσω τόπο στη οργή και να το ξεχάσω!!

Κύριε Παπακωνσταντίνου..
Δε φτάνει που φτάσαμε στο σημείο από τη πολύ ανάπτυξη fast track να κλείσουμε βιβλία όλες οι μέχρι πρότινος υγιής επιχειρήσεις πολλών ετών και ΄΄ζητιανεύουμε΄΄ από συνταξιούχους γονείς να μας δανείσουν 500 ευρώ ,χρωστούμενα ενός, έτους ώστε να τα καταθέσουμε στην εφορία προκειμένου να είμαστε συνεπείς.. στην ασυνέπεια του Κράτους…

Τώρα ΄΄ζητιανεύουμε΄΄ και την εξυπηρέτησή μας από στις Δημόσιες υπηρεσίες έστω και σε αυτή την ύστατη στιγμή ολοκληρωτικής καταστροφής του Ελεύθερου Επαγγελματία.!!!

Είστε ανίκανοι να εισπράξετε αλλά και να μας εξυπηρετήσετε .. Μην απορείτε για την αγανάκτησή μας.. !!!!

Μπατσούλης Δημήτριος
Ελεύθερος επαγγελματίας(άεργος) – υποψήφιος άνεργος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Δεν αξίζει καλέ μου κύριε να πληρώνεις το κράτος ούτε 1 ευρώ.
    Ούτε συμφέρει πλέον να κρατάμε τις επιχειρήσεις μας με συνέταιρο ένα απειλητικό κράτος να ζητάει και να μη δίνει!
    Και εγώ υποψήφιος άνεργος θα είμαι, αν βρω ένα σκασμό λεφτά για να κλείσω την επιχείρησή μου…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *