ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν παράλληλες συγκεντρώσεις του Συλλόγου στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Ερμούπολη Σύρου.
Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη συμμετοχή και παλμό δείχνοντας ότι οι ομολογιούχοι Φυσικά Πρόσωπα είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις οικονομίες τους που τόσο άδικα τις έχει δημεύσει το Ελληνικό Κράτος.

Στην Αθήνα 4 μελής επιτροπή του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Μαρινόπουλο και…
τους Β. Κοντοδήμα, Ξ. Στελλίου και Γ. Κλαυδιανό έγινε δεκτή από τον Υποδιοικητή της ΤτΕ κο Ιωάννη Παπαδάκη και στον οποίο επέδωσε επιστολή απευθυνόμενη προς τον Διοικητή κο Προβόπουλο.
Ο Υποδιοικητής εξέφρασε την συμπαράστασή του αν και δήλωσε ότι η ΤτΕ είναι αναρμόδια για να βοηθήσει άμεσα στην επίλυση. Μας δήλωσε ότι θα περιμένει δικές μας προτάσεις ή εισηγήσεις ώστε με τη βοήθεια των ειδικών της τράπεζας να μπορέσει να μας βοηθήσει στην καλύτερη επεξεργασία της πρότασης χωρίς όμως επίσημη δέσμευση ή εμπλοκή.

Ακολούθησε πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών όπου ζητήσαμε να δούμε τον Υπουργό.
Αρχικά μας δώσανε ραντεβού για τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης αλλά μετά από επιμονή των παρισταμένων που είχαν κλέισει την Πανεπιστημίου το ραντεβού έγινε για τις 7:00 το απόγευμα.Πράγματι στο Ραντεβού, που τελικά έγινε στις 6:00 μμ πήγε πάλι η ίδια ομάδα και παραβρέθηκε ο Υπουργός κος Σταϊκούρας και η γραμματέας του γραφείου υπουργού κα Ζευγώλη. Στη συνάντηση ο Υπουργός εξέφρασε τη διάθεση να βοηθήσει στη λύση και εμείς του ζητήσαμε να ορίσει επιτροπή που να επεξεργαστεί προτάσεις αποκατάστασης της αδικίας με στόχο την επιστροφή της αποταμίευσης μας. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Υπουργού διακόψαμε τη συζήτηση η οποία θα συνεχιστεί την άυριο Πέμπτη στις 9:00

Στην Θεσσαλονίκη έγιναν επαφές με εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδος, της Εθνικής Τράπεζας καθώς και με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Καράογλου στους οποίους γνωστοποιήθηκαν οι θέσεις μας και η αγανάκτησή μας.


EK TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *