ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Κυνηγι απο μπατσους μεσα σε πολυκατοικια

0:07πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβαζω φωτο απο μπατσους που μας….
κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας στα Εξαρχεια! Σε πεσιμο απο μπατσους που εγινε σε κοσμο που αραζε δερβενιων και ζωοδοχου πηγης και χαζευε τι γινοταν στο μεσολογγιου και τζαβελλα, μας κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας μας, οπου μας βριζαν,απειλουσαν οτι θα μπουν μεσα και χτυπαγαν κουδουνια για να τους ανοιξουν να μπουν μεσα. Μετα αφου βγηκαμε στο μπαλκονι να δουμε τι γινεται η ιδια διμοιρια απειλουσε οτι θα ανεβουν πανω, οτι ξερουν που μενουμε και αλλα τετοια ωραια

9:28μμ, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οι μπάτσοι επιτέθηκαν στην συγκέντρωση στη Μεσολογγίου. Έριξαν πολλά χημικά και ο κόσμος αναγκάστηκε να διαλυθεί.
Δεν είχαν μόνο στόχο τον κόσμο αλλά και το ίδιο το σημείο συγκέντρωσης. Έτσι, έχουν μπαστακωθεί εκεί τα γουρούνια, ενώ άλλοι τρέχουν τον κόσμο σε διάφορα κατευθύνσεις.
Παρόλα αυτά, ο κόσμος ανασυντάσσεται και γίνεται μάχη σχεδόν για να καταφέρουν οι διαδηλωτές να διώξουν τα γουρούνια από το σημείο της δολοφονίας.

10:09μμ, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

σπύρου τρικούπη και τοσίτσα χοντρό σκηνικό με πέσιμο και πολύ ξύλο. έχουν δέσει κόσμο. πολύ ξύλο παιδιά.τι να πω.

από Πρώτη γραμμή 0:51πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

…είναι δυνατότερο όχι μόνο από τα κελιά αλλά και από τις χειροπέδες!
Λίγο μετά το πέσιμο των μπάτσων στη Σπ.Τρικούπη συναντήσαμε σε κάποιο στενό νεαρό άντρα να παραπατάει και να σωριάζεται σε ένα περβάζι.
Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν άλλο ένα θύμα του χημικού πολέμου, όπως εκείνο το παιδί που λιποθύμησε στην Τζαβέλλα και σπεύσαμε να του δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Φανταστείτε την εκπληξή μας όταν πλησιάσαμε και είδαμε το δεξί του χέρι να είναι δεμένο με χειροπέδα!
Ο σύντροφος ήταν ανάμεσα στα άτομα που διέφυγαν τον εγκλωβισμό των μπάτσων στην Σπ.Τρικούπη, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, σοκαρισμένος αλλά ελεύθερος!
Τον καθησυχάσαμε, τον περιποιηθήκαμε και το ομορφότερο απ’όλα?
Κάποια άγνωστη μέχρι πριν πόρτα, άνοιξε για να τον φιλοξενήσει αυτές τις δύσκολες ώρες…
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ
ΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ-ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Ν’ΑΝΟΙΞΕΤΕ-
ΜΕ ΟΣΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ,
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ …

1:06πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!

2:08πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ήμουν πολυτεχνείο μέχρι τις 11 και κάτι, επιβεβαίωνω αυτό για τη σύλληψη έξω απ’την πόρτα στη στουρνάρη, το παλικάρι δεν πρόλαβε να μπεί μέσα και του την έπεσε μια ομάδα ματάδες που ήταν απ’τα αριστέρα της εισόδου κι άλλη μια που ήταν απο δεξιά, τον κοπανάγανε όλοι μάζι (πάνω απο 10) με κλωτσίες, γκλοπιές κλπ, πολύ ξύλο. Επίσης οι ματάδες έξω απ’το πολυτεχνείο είχανε 5-6 δυνατούς φακούς, μας τους σκάγανε στη μάπα για να τυφλωνόμαστε και μας πετάγανε πέτρες και μπουκάλια (!!) Επίσης ένας ματάς έξω απ’την κάτω είσοδο της στουρνάρη, την ώρα που τρώγανε βρισίδα και γιουχο, γύρισε κι έκανε ναζιστικό χαιρετισμό σαν αυτον που κάνουν τα αυγά! Χύμα…

από antifa 7:55πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

γυρω στη 1και κατι ματ πετοντας πετρες μπηκαν μεσα στο πολυτεχνειο απο την εισοδο στουρναρη!εμειναν για μερικα λεπτα μεσα και αποχωρισαν παλι πετοντας πετρες!!ολοι στον δρομο!!

Χανια

Συλληψεις 13χρονων μαθητών

10:59πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συμφωνα με διαφορα μμε στα χανια οι μπατσοι επιασαν δυο 13χρονους και ενα ακομα ατομο.
Τα δυο παιδακια τα κατηγορουν για απροκλητες σωματικες βλαβες σε μπατσο (τωρα τι ζημια να κανει ενα παιδακι στο γουρονι),για εμπρησμο (καδου),για φθορα ξενης περιουσιας και για διαταραξη κοινης ησυχιας.
Και ολα αυτα γιατι συμφωνα με τους μπατσους κατα τη διαρκεια της πορειας μπηκε φωτια σε ενα καδο.
Τους αφησαν το βραδυ μαζι με τον αλλο συλληφθεντα.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Κομοτηνή

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Πορεία 6/12 και Κατάληψη Νομικής ΔΠΘ

1ον
Σήμερα πραγματοπoιήθηκε, όπως σε όλη την Ελλάδα πορεία για το θάνατο του Γρηγορόπουλου, με μαζίκή προσέλευση και παλμό για τα δεδομένα της πόλης, κύριως από φοιτητικούς συλλόγους.
2ον
Το βασικό κινηματικό νέο στην πόλη, όμως, είναι ότι σήμερα πέρασε για δεύτερη και καθοριστική φορά (και αυτή τη φορά συντριπτικά) κατάληψη στη Νομική ΔΠΘ, με πρόταση του Συντονιστικού (όπου συμμετέχουν Αριστεροί, Αυτόνομοι, κλπ.), χωρίς συμμέτοχη της ΠΑΣΠ και παρά την μέχρι τώρα πανίσχυρη ΔΑΠ!!
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί πορεία και το Σάββατο 11/12 θα γίνει μετακίνηση για συμμετοχή στη σύνοδο Πρυτάνεων στο Λαύριο.
Η κατάληψη στην Πρυτανεία από Σύλλογο Οικοτρόφων συνεχίζει, όπως και Φιλολογίας. Αύριο συνελεύσεις σε ΔΟΣΑ και ΤΕΦΑΑ.
Πρώτος στόχος: ικανοποίηση των αιτημάτων σχετικά με τη σίτιση, μεταφορά και στέγαση
Βασικός στόχος: Από Γενάρη η χώρα να πάρει φωτιά!
Venceremos

Βόλος

Ενημέρωση για όλη την πορεία και τις συγκρούσεις

0:25πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Εκτενής ενημέρωση για την πορεία και τις δράσεις της.

Η πορεία ξεκίνησε στις 18.30 από το πανεπιστημιακό κτήριο Παπαστράτος(Θόλος) με πολύ δυνατό παλμό και οι διαθέσεις για σύγκρουση ήτανε εμφανείς και αριθμούσε 1700-2000 διαδηλωτές.Από τα πρώτα 5 λεπτά περίπου της έναρξης της πορείας ο κόσμος ξεκίνησε συγκρούσεις που μερικές φορές πήρανε μεγάλη έκταση.

¨Εγινε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και καθόλη την διάρκειά της,υπήρχανε έντονες συγκρούσεις από την ουρά της πορείας όπου βρισκότανε το α/α μπλοκ(που αριθμούσε περίπου 300 ατομα).Οι δυνάμεις καταστολής απαντούσανε με βροχή από δακρυγόνα σε πολύ μεγάλη έκταση και κυριολεκτικα πνίξανε την πορεία από την κεφαλή μέχρι την ουρά.Παντού οδοφράγματα για να ασφαλίσουμε την πορεία.

Όταν η πορεία πέρασε από την Νομαρχεία η οποία δέχθηκε επίθεση,έγιναν επιθέσεις σε τράπεζες και οι διμοιρίες (4 ακολουθούσανε και άλλες 2 στα στενά)σαν πιστά σκυλιά απαντήσανε με δακρυγόνα και επιθέσεις στον κόσμο για να υπερασπιστούνε τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Στην διαστάυρωση 2 κεντρικότατων δρόμων καθώς η πορεία επέστρεφε στον Θόλο,έγινε κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα του Βόλου.Στο συγκεκριμένο σημέιο εμφανίστηκαν 2 διμοιρίες απο τα στενά και επιτέθηκαν στην ουρά και μέση της πορείας με υπερβολικά πολλά δακρυγόνα,φισουνίες και με γκλομπ.Εγκλωβίστηκαν σε κύκλο περίπου 100 άτομα,επικράτησε πανικός,έγιναν συγκρούσεις σώμα με σώμα.Η κατάσταση ήτανε πραγματική κόλαση.Εκέι γίνανε οι προσαγωγές και οι τραυματισμοί συντρόφων(ενας νεαρός εθεάθη αιμόφυρτος).

Τελικά καταφέραμε να απεγκλωβιστούμε κινούμενοι από τον παραλιακό δρόμο στο Θόλο.Εκεί συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις σε 3 σημεία γύρω από το πανεπιστήμιο πίσω από οδοφράγματα.

Εν συνεχεία μας εγκλωβίσανε μέσα στο πανεπιστήμιο αλλά εξαπολύσαμε νέα συγκροτημένη επίθεση στις διμοιρίες με πολλές πέτρες και με βόμβες μολότοφ.Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν και τα τσογλάνια της ΔΙΑΣ οι οποίοι μετά από επιθέσεις αναγκαστήκανε να υποχωρήσουνε όπως και μία διμοιρία.

Μετά από αρκετές συγκρούσεις έγινε αποχώρηση από τον παραλιακό δρόμο,όπου η ασφ-αληταρεία έκοβε βόλτες,αλλά δεν καταφέρανε να προσεγγίσουνε τον κόσμο.

Απολογιστικά υπήρξανε 13 προσαγωγές οι οποίοι αφέθησαν μετά από ώρα ελεύθεροι.
Αρκετοί τραυματίες για τους οποίους δεν μπορούμε να ενημερώσουμε.

Φωτογραφικό υλικό εν αναμονή.

ΥΓ: “Κύριοι” εξουσιαστές μην νομίζετε πως με την σημερινή σας επίθεση(σε όλες τις πορείες)μας τρομάξατε,δεν πρόκειται να κλειστούμε σπίτια,μας φορτίζετε με περισσότερο μίσος και οργή.Τα ξαναλέμε στους δρόμους.

ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

28 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΟΛΟΠΕΔΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΓΚΛΟΠΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ! ο καναπές, η έντιμοι νομοταγείς πολίτες, οι χριστιανο….ς ( βάλε ότι θες), Ζήτω η "έννομη τάξει και επαναστάτες του πληκτρολογίου!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κρίμα ρε γαμώτο.. δεν έδειξαν τίποτα τα χουντοκαναλα.
    Πάνε οι καλές εποχές που… και απευθείας μετάδοση είχατε.. και τον Λάκη να σας παινεύει είχατε.. και τους δημοσιοκάφρους να σας χαϊδεύουν τα αυτιά είχατε.
    Τώρα αφού τους κάνατε τη δουλειά τους σας φτύνουν.Ούτε ένα πλάνο της προκοπής…
    Πωπω κατάντια και ξεφτίλα για τους ψευτοεπαναστάτες.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!!
    ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!! ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

    Reply
  5. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    Eίναι τα ανασφαλιστοασφαλή πλουσιόπαιδα-παλιόπαιδα και κάποια μαθητούδια που έχουν παραπλανήση με τα εύπεπτα λογάκια των περί ''εξέγερσης'' μαζί με κάποιες εγκληματικές φυσιογνωμίες μαφιόζων αλλοδαπών-λαθρομεταναστών;Oι γ ο ν ε ί ς των παιδιών αυτών πού 'βρίσκονται,κύριε Αριστερέ μας;ΘΑ ΜΑΣ 'ΠΗΤΕ;ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ 'ΣΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΑ,ΛΟΥΣΑΤΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ AMEΡΙΜΝΟΙ Ή ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 'ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ 'ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΣΑ 'ΒΡΟΥΝ 'ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ;ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    Α Π Ο Μ Ο Ν Ω Σ Η ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ!

    Reply
  6. criticaroom

    9.50 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΕΟ! ΣΑΝ ΜΙΣΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΖΩ, ΔΕΝ ΠΑΒΩ ΝΑ ΝΙΟΘΟ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΝ ΘΕΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!

    CRITICAROOM.COM

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ρε 9.21 μολις ενιωσα τα ματια μου να σπανε απο τα ορνιθοσκαλισματα σου. Προτου αποφασισεις να χρησιμοποιησεις την γλωσσα των ΘΕΩΝ πρεπει πρωτα να μαθεις τουλαχιστον ορθογραφια.

    Οτι και να λετε ειναι ολα μαλακιες. Οταν οι πρακτορισκοι της ΣΙΑ ,Μοσαντ κτλ κτλ κανουν τα επεισοδια στην Αθηνα και εσυ νομιζεις οτι ειναι για μια δολοφονια τοτε εχεις χασει το παιχνιδι. Το μπλογκ αυτο λεγετε ξυπνατε ρε. Δεν νομιζω να θελει κανεις να ξυπνησει.

    Οσον αφορα την αρχικη δημοσιευση ειναι προφανες οτι το εκανε καποιος με πολυ καλο βαθμο στην εκθεση και το ιδιο το κειμενο σου κεντριζει το ενδιαφερον. Προσωπικα το διαβασα ολο και μου αρεσε οπως ειχε γραφτει. Νομιζει λοιπον κανεις οτι οποιος το εγραψε (δεδομενης μορφοσεως) ειναι ικανος να βγαινει και να πεταει πετρες?????

    Reply
  8. Ανώνυμος

    "μάνα Κουράδα",
    ένας ύμνος στη συμπαθή τάξη των δημοσιογράφων, έτσι όπως πλέον διαμορφώνεται σήμερα. Μία τιμητική αναφορά στις προθιέρειες της διεκπεραίωσης, τους λειτουργούς της δημιουργικής μετάδοσης, τους ναούς της αυθαίρετης υπεξαίρεσης εξουσίας και δια της αντιποίησης αρχής, μετατροπή της ζημιογόνου αλήθειας σε κερδοφόρα μπούρδα. Για εκείνους που έχασαν ότι πολυτιμότερο δεν είχαν ποτέ, την αξιοπρέπειά τους.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z2c0DsUnQws

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ani μην διαβαζεις το indymedia καθε μερα και ολη μερα
    σου καιει τον λιγοστο και σε πλυση εγκεφαλο

    Reply
  10. Ανώνυμος

    εκτος απο ανορθογραφος ο τυπος που ορνιθοσκαλησε το πιο πανω κειμενο και μας εβγαλε τα ματια,ειναι και κουκουρουκου
    αντε λοιπον να πεταξουμε ολοι μια πετρα και αυριο πρωι πρωι θα εχουμε ολοι μια καλη δουλεια και μεγαλο μισθο

    Reply
  11. Ani

    Νέα τρομοκρατική επίθεση των Πυρήνων της Μίζας (aka ΠΑΣΟΚ).

    Ο Ντομινίκ Στρος Καν μίλησε στη Βουλή των Κηφήνων.
    Μετά, απηύθυνε χαιρετισμό, ο χορηγός όλων των τσουκεκίων εκεί μέσα, κ. Χριστοφοράκος.

    Επίσης, νωρίς χθες το απόγευμα, το σώμα προστασίας των κατοχικών δυνάμεων με τα αρχικά ΕΛ.ΑΣ. , ανακοίνωσε ότι βρήκε τα όπλα που τοποθέτησε η ΚΥΠ σε σημείο της χώρας, ώστε να υπερκαλυφθεί επικοινωνιακά ο φόνος του Αλέξη από το καθεστώς, μαζί με το γεγονός της παρουσίας του αρχηγού των κατοχικών δυνάμεων κ. Ντομινίκ Στος Καν.

    Γνωστές πηγές δήλωσαν σχετικά: "Γαμώ τη δημοκρατία σας γαμώ, αλήτες!"

    Reply
  12. WWW.CRITICAROOM.COM

    ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΙΣΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΔΕΥΕΣΤΕ ΑΣΚΟΠΑ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΑΠΛΟ! Ι ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΗ ΘΕΣΗ Ι ΑΝΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΓΛΗΦΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΗΔΟΝΤΑΣ ΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΣΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΟΠΑΙΚΑ ΣΤΑΝΔΑΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3000 € ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 5000 € π.χ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΛΑ, ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΔΙΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΗΘΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΙΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΒΟΗΘΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΒΓΟΥΝ, ΕΤΣΕΙ ΜΟΛΗΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΕΝΕΙ, ΘΑ ΑΡΧΕΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟΛΑ ΔΙΚΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΤΟΤΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΣ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΗΣ!

    ΟΛΟ ΑΚΟΥΟ ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΙΚΕΥΟΥΝ!

    http://WWW.CRITICAROOM.COM

    Reply
  13. Ανώνυμος

    9.11
    φαντασου ποσο ανοργασμικο κομπλεξικο κολοπαιδο εισαι που μονο ετσι μπορεις να ………..
    καλα λενε οτι η αγαμια βαραει ασχημα

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Τον Στρος Καν πριν λίγο τον ακούσατε? Αν ήμουν Έλληνας θα ήμουν στους δρόμους… Το ίδιο είχε πει και ο ΓΑΠ πριν λίγες μέρες στο εξωτερικό… ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Φίλε 8.19, μαζί σου..

    αργόσχολα, βαριεστημένα παιδαρέλια… την Κυριακή, θα τα δούμε να δέρνονται στα γήπεδα…

    Και ο «μπάτσος» πρέπει να ανέχεται να του βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια, να του πετάνε μολότοφ και ό,τι άλλο, επειδή, σύμφωνα με τους φωτισμένους ηλίθιους «το επέλεξε», ενώ το κωλόπαιδο με την κουκούλα, που επίσης «επέλεξε» να φοράει κουκούλα και να πετάει μολότοφ, πρέπει να μένει ατιμώρητο…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ…….ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΣ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ…………..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Οι γλάστρες στα μπαλκόνια είναι πάντα χρήσιμες όταν σου γλυστρούν από τα χέρια την κατάλληλη στιγμή…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ενω φιλε 8.27 με τα μαλακισμενα που καταστρεφουν τα παντα και λενε οτι ειναι εχθροι του κρατους και το παιζουν τρομοκρατες της ουτσας θα σωθω????
    ας πανε να κανουν μαγκιες εκει που πρεπει και οχι οπου ναναι
    με τα επεισοδια τα χθεσινα ενιωσες οτι εγινε κατι καλυτερο????
    εκτος του οτι τρομακρατειται ο κοσμος τι κερδισαν????
    μπασταρδακια πληρωμενα που δεν εχουν τι αλλο να κανουν
    ασε που οι μισοι απο αυτους(μη πω και παραπανω)ειναι αλλοδαπα μουσουλμανακια

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ωραίο σχόλιο ρε 8:19! Μπράβο αγόρι μου, εσένα όταν σε σου σκίζουν τη ζωή να φωνάζεις: κι άλλο κι άλλο, πονάω αλλά μου αρέσει…!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΄΄ΠΑΙΔΙΑ''ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΙΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΙΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΗΚΟΙΑ!!!

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ''ΚΑΚΟΙ'' ΜΠΑΤΣΟΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΄΄ΚΑΛΟΙ'' ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

    ΡΕ ΟΥΣΤ!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    απλυτε ολες αυτες τις παπαριες να πας και να τις βαλεις στο indymedia
    κριμα που δεν σας προλαβαν πριν πατε σαν κοτουλες να κρυφτειτε στο σπιτι σας
    επρεπε να σας τσακωσουν κατω και να σας κανουν γκαιντα στο ξυλο
    αι σιχτιρ καθε χρονο με τις παπαριες σας
    κομπλεξικα αργοσχολα ανθρωπακια

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *