Διαγράψτε Λιάπη και Τσουκαλά!

Εάν τα δύο μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα -ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-διαθέτουν ευθιξία θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να ξεγράψoυν από τα κομματικά τους… τεφτέρια τα δυο στελέχη τους, Μιχάλη Λιάπη και Δημήτρη Τσουκαλά…

Του Γιώργου Θεοχάρη

Τα μεγάλα παιδιά της παλαιοκομματικής – θεατρικής -σκηνής της Ελλάδας πρέπει να καταλάβουν ότι η παράσταση αυτή… τελείωσε!

Δεν έχει πόρους, ούτε θεατές που να χειροκροτούν. Αντιθέτως έχει αυστηρούς κριτές που στέλνουν από εκεί…όπου ήρθαν όσους έχουν χάσει κάθε έννοια του μέτρου και έχουν πάει στην αντίπερα όχθη.

Είναι αδιανόητο εργατοπατέρα κ. Τσουκαλά να κάνεις κυρήγματα από τα τηλεπαράθυρα για την εξαθλίωση των Ελλήνων, τη φτώχεια και την κακομοιριά αυτής της χώρας και την ίδια ώρα να διαθέτεις τραπεζικές καταθέσεις ένα εκατομμύριο ευρώ!

Είναι αδιανόητο κ. Λιάπη,…. υπουργέ μεταφορών και δημιουργέ του αυστηρότερου κώδικα οδικής κυκλοφορίας των τελευταίων ετών, να κυκλοφορείς με πλαστές πινακίδες λες και είσαι απατεώνας ή εγκληματίας!!!!

27 ακίνητα και εισοδήματα που προκαλούν το μέσο έλληνα, μήπως δεν επαρκούν να καλύψουν τα τέλη κυκλοφορίας και το φόρο για την …λιμουζίνα σου;

Απορώ! Με πιο σκεπτικό διέπραξε αυτό το εγκληματκό λάθος το αγαπημένο τέκνο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή….

Προσπαθώ….

www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *