Βράζουν στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διπλών ημιτελικών…

του κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του «δικεφάλου» του βορρά.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από το γεγονός ότι το πρώτο ματς του “Γ. Καραϊσκάκης” ορίστηκε για τον Απρίλιο, καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους “ερυθρόλευκους” να “σβήσουν” σε άλλο παιχνίδι την πιθανή τιμωρία της έδρας τους από τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου του σε ένα αδιάφορο ματς πρωταθλήματος, αλλά θα ενισχυθεί στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο “δικέφαλος”, βέβαια, δεν είχε δυνατότητα παρέμβασης στην επιλογή των ημερομηνιών, ωστόσο, η δυσφορία για τις αποφάσεις της ΕΠΟ είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί δημόσια όσο πλησιάζουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Aναλυτικά:

Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε δύο διαφορετικά ζευγάρια ημερομηνιών εντός του Απριλίου, με γνώμονα – όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση – το εάν οι Πειραιώτες πάρουν ή όχι την πρόκριση για τους «8» του Champions League κόντρα στον Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, θεωρούν ότι ο ορισμός έγινε με τέτοιον τρόπο ώστε να ευνοηθούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και όπως λένε, «κανονικά ο πρώτος ημιτελικός με γηπεδούχους τους Πειραιώτες θα έπρεπε βάσει κανονισμών να οριστεί στην πρώτη κενή ημερομηνία, όπερ μεθερμηνεύομενον την Τετάρτη 12 Μαρτίου».

Αν, όμως, η ΕΠΟ έπαιρνε τέτοια απόφαση ήταν πολύ πιθανό ο αγώνας να διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, αφού ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών της από την πειθαρχική Επιτροπή της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό των ημιτελικών του κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

«Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League οι αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τρίτη 22/4/2014.

Σε περίπτωση μη πρόκρισης του Ολυμπιακού οι ημιτελικοί αγώνες ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μ. Τετάρτη 16/4/2014.

Η ΕΠΟ όρισε τους αγώνες κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να εμφανίζονται ενοχλημένοι αφού θεωρούν ότι οι ημερομηνίες εξυπηρετούν τους “ερυθρόλευκους”.

Η ΕΠΟ έχει δύο εναλλακτικές για τους δύο ημιτελικούς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αφού εκκρεμεί η ενδεχόμενη πρόκριση των “ερυθρόλευκων” στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πηγή: www.skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *