Ελένη Θεοχάρους: “Δεν είμαι κανένας νομάρχης για να με πάψει ο Βενιζέλος ….! “

Το υπουργείο Εξωτερικών λειτουργεί ως “ιδιωτικό υπουργείο” του Βενιζέλου ; 

Ρηματική διακοίνωση  έστειλε στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενος για την στάση της Κύπριας ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους ο Βενιζέλος.

Θυμίζουμε πως η Κύπρια ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους είχε εκθέσει τον Αντώνη Σαμαρά στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και επιτέθηκε στον…..
υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο που έκανε “τουμπεκί” στην πρόκληση της Τουρκίας να χαρακτηρίσει “εκλιπούσα” την Κυπριακή Δημοκρατία με έγγραφο της Άγκυρας που παρέλαβε ο Βενιζέλος ως προεδρεύων του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ και Τουρκίας.

ΕΔΩ http://www.ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7831.html

Η Κύπρια ευρωβουλευτής όταν πληροφορήθηκε πως μετά την παρέμβαση της στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου ο Βενιζέλος ζήτησε τον “αποκεφαλισμό” της από την ηγεσία του Κυπριακού κόμματος, του απάντησε μέσω facebook πως “ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα. Δεν είμαι κανένας νομάρχης για να με πάψει“.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του κυπριακού ΥΠΕΞ η ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ο Βενιζέλος «πνέει τα μένεα εναντίον της» και τόνισε πως στα ερωτήματα που έθεσε δεν έχει ακόμη λάβει απαντήσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *