Δεν μας τα είπατε καλά για τον Μανώλη Γλέζο ……

Ο Μ. Γλέζος αγαπητοί μου φίλοι δεν ζήτησε απλός συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό, αναγνώρισε το λάθος του και προσπαθεί να το διορθώσει ! ! !  !


Είπε ότι  συνεχίζουμε να είμαστε σκλαβωμένοι…. ( Δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η
Λευτεριά.)

Είπε ότι ο Τσιπρας και η παρέα του είναι πολιτικοί απατεώνες ……..( Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της. Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.) –  ( όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.)

Είπε ότι και αυτός συνέργησε σε αυτή την πολιτική απάτη …….ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.)

Είπε ότι ο Ελληνικός λαός και ιδιαίτερα αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιδράσουν……..( Τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.)

Είπε ότι μετάνιωσε για την επιλογή του και μάλιστα με μεγάλη δυσφορία (βλέπε το συγγνώμη με κεφαλαία  γράμματα)……..  ( ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό)

Δεν τα είπα εγώ …ο Μανώλης τα είπε !!!!

Διαβάστε το Άρθρο του και πείτε μου αν κάνω λάθος …….

ΦΑΗ

ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
 Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
 Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

 Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
 Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
 Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
 Κρίμα και πάλι κρίμα.

Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
 Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
 Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
 Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.

 Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις.  Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

Μανώλης Γλέζος  Βρυξέλλες 22-2-2015

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *