ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Οι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές κάνουν σήμερα λάθος να πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ εξεβίασε τον ελληνικό λαό με εκλογές για να κερδίσει κάποιες περιφέρειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να συνεχίσει να κυβερνά. Ο ΓΑΠ είναι πολύ πιο έξυπνος και δολοπλόκος απ’ όσο συνήθως τον νομίζουν.

Θέλει να απεγκλωβισθεί το….
γρηγορότερο -μέχρι τον Απρίλιο, Μάιο- με οικουμενική ή με εκλογές ή και με τα δύο γιατί γνωρίζει σε ποιες αποφάσεις θα τον ωθήσουν…

Ο ΓΑΠ έχει πιεσθεί αφάνταστα από διάφορες συγκυρίες και κέντρα εξουσίας του εξωτερικού -που θα αναλύσουμε εν συντομία παρακάτω – αλλά ο κύριος λόγος που τον ωθεί στο να πάρει αυτή τη στάση είναι ο ΦΟΒΟΣ για την προσωπική του επίβιωση.

Έπειτα έρχονται όλα τα άλλα.

ΓΙΑΤΙ?

Διότι βρέθηκε στη δίνη ενός προβλήματος που δεν το περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Τον είχαν δασκαλέψει διαφορετικά -ότι τα μέτρα θα πετύχουν το στόχο- τα ακολούθησε και με το παραπάνω και όμως απέτυχαν και το μήνυμα των πρόωρων εκλογών στάλθηκε κυρίως σε αυτούς που τον χρησιμοποίησαν. “Κύριοι θα εγκαταλείψω και έρχεται χάος και τότε δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ. Επομένως μην με πιέζετε άλλο αν θέλετε να μείνω και να εξυπηρετώ τα συμφέροντα σας.

Ο ΓΑΠ θέλει να απεγκλωβισθεί το γρηγορότερο -με οικουμενική ή με εκλογές ή και με τα δυο- γιατί γνωρίζει τι θα του ζητήσουν να κάνει μετά τις εκλογές: άγρια οικονομικά μέτρα ενάντια στην πλειοψηφία του λαού (οι δικοί μας έχουν όλοι βολευτεί). Φοβάται ακόμα γιατί παίρνει μηνύματα ότι η αρχή του τέλους έχει φτάσει και ξέρει καλά τι σημαίνει αυτό.

Η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο, που σημαίνει προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης για να παιχθεί η τελική πράξη, ότι οι Έλληνες είναι απείθαρχοι, τεμπέληδες, κλέφτες, θέλουν να ζουν πλουσιοπάροχα σε βάρος των άλλων και είναι και τρομοκράτες (βλ. τις τελευταία γεγονότα με τις βόμβες), επομένως όταν ακούσετε ότι το κράτος τους διαλύεται και τεμαχίζεται, μην κουνήσετε το δαχτυλάκι σας να τους σώσετε.

Φοβάται επομένως την έκρηξη μιας παλαϊκής εξέγερσης και την τρομακτική ένταση που θα προκύψει από αυτήν. Φοβάται για την ίδια του τη ζωή. Βεβαίως οι αφέντες του δεν θα κινητοποιήσουν -για την ώρα τουλάχιστον- τις μάζες εναντίον του, όπως έκαναν με τον Καραμανλή, αλλά δεν ξέρει πότε θα ξεσπάσει η αντίδραση από το σύστημα Σόρος που τον στηρίζει σήμερα. Ξέρει πως οι τράπεζες το απεύχονται αλλά δεν είναι σίγουρος ότι και η ΕΕ σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Η ΕΕ στην πραγματικότητα παραπαίει και περιμένει ανήμπορη να δει τις εξελίξεις παρά να επέμβει δραστικά και να τις σταματήσει

demand.blogspot..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Priapos

    Η μεγαλύτερη ποινή στην Δημοκρατία, ακόμα και στην πιο πρωτόγονη μορφή της στην Αρχαία Αθήνα, ήταν η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

    Αυτή την ποινή έρχονται σήμερα πολλοί να την επιβάλλουν μόνοι τους στον εαυτό τους και καλά ως πολιτική διαμαρτυρία… Για να βγεί μετά ο Πρετεντέρης και να αποδόσει την αποχή στον κακό καιρο…

    Στην αρχαία Αθήνα, όποιος απείχε απο τα κοινά ονομαζόταν "ιδιώτης", δηλαδή κάποιος που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Είχε επίσης και παρόμοια σημασία με τον αγγλικό όρο "idot", ο οποίος προήλθε απο τον "ιδιώτη"…

    Η αλήθεια είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία:
    Ο κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει

    Ας τα σκεφτούν καλά αυτά οι οπαδοί της αποχής και ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν το σωστό την ερχόμενη Κυριακή

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΟΜΩΣ?ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΥ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    123 ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΣΟΥ…ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???
    ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ…

    Reply
  4. ΜΑΙΡΗ

    Οπως έστρωσε να κοιμηθεί ο Γιωργάκης και λίγο με νοιάζει απο ποιόν θα το βρεί, είναι γνωστό ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε. Εμένα με ενδιαφέρει να συγκροτηθούν ομάδες ανθρώπων που θα οδηγήσουν τα πράγματα σε άμμεσες λύσεις για να μην συμβούν αυτά που συνέβησαν στην Αργεντινή που οι άνθρωποι εξαθλιώθηκαν τόσο που έτρωγαν απ΄τα σκουπίδια. Αν σκεφτεί κανείς ότι εμείς είμαστε σε χειρότερη οικονομική ύφεση, σύμφωνα με όσα μας λένε,σκεφτείται τι μας περιμένει.

    Reply
  5. Ανωνυμςο ν2

    Δεν εκβιαζομαστε αυτο ειναι σιγουρο.
    Πως θα τους βγαλουμε από πανω μας αυτο με καιει

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΗ ΒΟΥΛΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΟΡΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΡΗΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΤΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΟΥΣΤ …..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ..ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ
    ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ?????????ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ??
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΟ
    ΤΟΤΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
    ΚΑΙ???ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΥΡΑΝΟ…..ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΕΕ ΨΙΤ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΡΕ ΕΡΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΘΥΜΙΘΗΤΕ ΤΟ…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *