Θα έχουμε εξελίξεις στην κυβέρνηση με τα φρουτάκια;

Σε κυνήγι εσόδων έχει επιδοθεί η κυβέρνηση εδώ και αρκετό καιρό.όμως ότι και να προσπαθεί δεν της βγαίνει!
Έτσι προσπαθεί εδώ και κάποιους μήνες να νομιμοποιήσει τα φρουτάκια και να δώσει άδειες στους «λίγους» ,οι οποίοι θα φέρουν στο κράτος μεγάλα έσοδα,όπως δηλώνουν.Μεγάλα έσοδα όμως από που;Από τον φτωχό άρρωστο και….
τζογαδόρο Έλληνα;

Βλέπουμε ότι στην κυβέρνηση,και ιδιαίτερα ο κ. Παπακωνσταντίνου,προσπαθούν να μαζέψουν και το ρευστό που έχει μείνει στα ελληνικά νοικοκυριά με ωμό τρόπο!

Γιατί κ. Παπακωνσταντίνου δεν αλλάζετε το νομοσχέδιο να μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίξει εταιρεία σε 1-2 μέρες;Γιατί δεν δίνεται κίνητρα στους νέους να εργαστούν και να οδηγήσουν τον τόπο στην ανάπτυξη;Γιατί κάνετε το κράτος να είναι εχθρός του πολίτη;Αναπάντητα τα ερωτήματα.

Όσο για τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ,δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε θετικά,όταν οι ίδιοι βουλευτές στο παρελθόν έχουν αντιδράσει πολλές φορές στα λόγια,αλλά στην πράξη δεν έκαναν τίποτα,και ψήφισαν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.Από λόγια κ. βουλευτές χορτάσαμε ! (Εξαιρούνται οι βουλευτές,που αποχώρισαν από το ΠΑΣΟΚ,λόγω μη ψήφισης του μνημονίου) .

Τέλος για την αντιπολίτευση δεν έχουμε να πούμε και πολλά,καθώς διαπιστώνουμε ανυπαρξία.Δεν είναι παραλογισμός να πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ παίζει μόνο του,με αντίπαλο μόνο τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη ( όση έχει μείνει ) .

http://www.greek-radar.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. skopelosnews

    Τσάμπα μάγκες;
    Πραγματικά πρωτοφανείς οι χθεσινές αντιδράσεις των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατά του υπουργού Οικονομικών. Τον ανάγκασαν να αποσύρει την πρόταση νόμου για τα τυχερά παιχνίδια. Έντρομος εκείνος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό. Κινδυνεύει πραγματικά η συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας; Ασφαλώς όχι από την χθεσινή τρικυμία στο… ποτήρι.
    Οι βουλευτές λειτούργησαν περισσότερο ως… πονηροί πολιτευτές, υπολογίζοντας ότι η τετραήμερη απεργία στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης θα σβήσει οποιοδήποτε κόστος και θα εξαλείψει κάθε θόρυβο. Από την άλλη τα περιφερειακά μέσα μετέδωσαν αμέσως την αντίδρασή τους, οπότε υπολογίζουν τις μέρες του Πάσχα να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ως… αναστημένοι ήρωες!
    Τελικά δεν μας κυβερνάει ούτε το ΠΑΣΟΚ και φυσικά δεν μας κυβερνούσε ούτε η Νέα Δημοκρατία. Ένα άλλο κόμμα μας κυβερνάει με τον διακριτικό τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ». Και είναι πολύ κακό αυτό κόμμα…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η εξέλιξη είναι ότι συνεχίζουμε να πέφτουμε στο γκρεμό όσο έχουμε πολιτικούς να μας κυβερνάνε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ιδια η κατοχικη κυβερνηση ειναι απο μονη της φρουτακι ετοιμο να πεσει…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *