Κυβέρνηση σωτηρίας για τη χώρα

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για πειράματα και ερασιτεχνισμούς. Ο πρωθυπουργός απέδειξε οτι δε μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Οι υπουργοί διαφωνούν μεταξύ τους, τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα και ο ελληνικός λαός περιμένει την πτώχευσή του! Η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να….
μπορέσει να γλιτώσει τη χρεωκοπία.

Προτείνω ο πρωθυπουργός να επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Να αποφασιστεί ομόφωνα απ’ όλα τα κόμματα να γίνει μια κυβέρνηση με μόνο 10 υπουργούς, χωρίς τη συμμετοχή κανενός από τους 300 βουλευτές! Να επιλεγούν οι καλύτεροι από την Ελλάδα και τους απόδημους και ανάλογα με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κάθε κόμματος στη Βουλή, να προταθούν οι αντίστοιχοι. Η νέα αυτή κυβέρνηση να πάρει δύσκολες και επίπονες αποφάσεις για να σωθεί η χώρα μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ξέρετε πότε θα σωθεί η χώρα? Όταν βάλουμε και τους 300 σε ένα σαπιοκάραβο και το βουλιάξουμε!
    Βέβαια, σε ένα τέτοιο ταξιδεύουμε κι εμείς τώρα. Ταξιδεύει με αυτόματο πιλότο γιατί αυτοί είτε είναι στην τραπεζαρία και σαβουρώνουνε ή είναι έξω στο κατάστρωμα και ξερνάνε! Και τα βράχια είναι μπροστά μας!!!

    ΜΙΑ ΜΑΝΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Οσο για τον Λεβεντη καθε αλλο παρα Λεβεντης ειναι, ενας τρακαδορος ειναι και τιποτα αλλο,μεχρι και τα χαρτοφακελα εκανε ολοκληρη κατασταση για να του δοθουν χατηρικα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ…
    ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ
    ΝΑΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Εχω κι αλλη προταση να ξεκουμπιστουν οι μισοι βουλευτες, μια χωρα οπως ειναι τωρα η Ελλαδα δεν αντεχει τοσους κοπριτες.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    DEN KSERO TI ROLO PEZIS; ALA AUTI EINE H MONI LISI GIA NA SO8I H ELLADA MAS:EDO KAI ENA XRONO TO LEH KAI KYRIOS VASILIS LEVENTIS ENOSI KETROON KAI KANIS DEN TON AKOUH; H POLITIKIMAS 8ELOUN MONO TON EAFTOTOUS PROSTA KAI AS EINE ASXETI:APO GER

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *