Ειδικά Μισθολόγια Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας – Η ώρα της «τομής» έφτασε !

Γράφει ο σύντροφος Υποστράτηγος (ΕΑ)
Αντώνιος Γ. ΜΠ


«Ένοπλες Δυνάμεις» και «Εθνική Κυριαρχία» είναι δύο έννοιες που πάρα πολύ συχνά επικαλούνται οι ακροδεξιές φωνές του Στρατού και των Σ.Α. προκειμένου να υπεραμυνθούν της διατήρησης των προνομίων τους , τόσο σε θέματα ασφαλιστικά αλλά και συνταξιοδοτικά έναντι των άλλων ευπαθών ομάδων της κοινωνίας που πρόθυμα , δέχονται το βάρος των….
σκληρών μέτρων γι την σωτηρία της πατρίδος .

Οι κύριοι και κυρίες που αποτελούν τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας , τον πιο σκληρό πυρήνα δηλαδή του «βαθέος κράτους» που κατέστρεψε την Ελληνική Οικονομία , προφανώς αμελούν τον ρόλο και τον χαρακτήρα τους .

Αντί πρώτοι να παραδώσουν ένα μέρος των προκλητικών τους προνομίων , και δεν χρειάζεται να τα υπενθυμίσω ( συντάξεις απο τα 40 τους , υψηλά επιδόματα , ρετιρέ συντάξεων και παχυλών εφάπαξ κλπ) , προσπαθούν να απειλήσουν , είτε με λευκή απεργία, είτε με «γραφικότητες» όπως ένστολες διαμαρτυρίες και συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς , είτε ακόμα με απειλές για πραξικόπημα .

Βέβαια , η ιστορία του Ελληνικού στρατού και η παρέμβασή του στην πολιτική , έχει τα πιο μελανά χρώματα , αρκεί να θυμηθεί κανείς πόσες φορές οι ένστολοι δεν διατάραξαν την ομαλή πορεία της χώρας , ορμούμενοι απο τα δεξιά τους κατώτερα ένστικτα και την λανθασμένη αντίληψή τους περί του «πατριωτισμού» .

Πατριωτισμός κύριοι Αξιωματικοί και κατώτερα στελέχη είναι να προσφέρετε τους μισθούς σας . τα προκλητικά σας προνόμια και να δώσετε το καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες ,έλληνες και μετανάστες που βασανίζονται και παρόλα δέχονται το σκληρό πρόσωπο των οικονομικών μέτρων , αναγνωρίζοντας το μακροπρόθεσμο γενικό καλό της πολιτείας .

Εσείς όμως , ακόμα και τώρα που μέχρι και ο Α. Σαμαράς , όσο κοντόφθαλμος και ελλιπής μπορεί να είναι ένας ηγέτης δεξιού κόμματος , κατάλαβε έστω και αργά πόσο δύσκολο έργο έχει να επιτελέσει η Εθνοσωτήριος Κυβέρνηση που έχουμε αυτή την περίοδο , φωνασκείτε γιατί σας μειώνουν τα λεφτά (μιλάμε για 10 % , έλεος δηλαδή ) και δήθεν πλήτεται το «αξιόμαχό» σας .

Λυπάμαι για λογαριασμό σας και ευελπιστώ να πάρετε μαθήματα απο το ήθος και τον επαγγελματισμό των Ξένων Δυνάμεων Ασφαλείας που εδρεύουν τους τελευταίους μήνες στην χώρα σας για να συνδράμουν στο έργο της φύλαξης και ασφάλειάς της που εσείς εγκαταλείψατε γιατί θα σας στερήσουν τα 10 αργύρια .

Ξεχνάτε ότι έχετε την ιερή υποχρέωση να υπερασπιστείτε την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος , υποχρέωση η οποία μεταφράζεται σήμερα , με τα δεδομένα της επικαιρότητα ότι πρέπει να αποτελέσετε την εγγύηση ότι η πληρωμή των “δανειστών” μας θα διασφαλιστεί σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και τάξης !

Αυτή όμως ήταν η Δεξιά μια ζωή …..

http://pasokhtefra.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *