ΞΥΠΝΑΤΕ

Σε μια κοινωνία που τα 6500000 εκκ. βρίσκονται στα όρια της φτώχιας δεν βγαίνεις να πεις κυρία ΜΕΝΕΓΑΚΗ  ότι το καλοκαίρι στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ πήγα σε μια ταβέρνα και είχε τόσα καλούδια κλπ.
Καταλαβαίνεται σε τι ταβέρνα πήγε.
Εκεί που για να
πάμε θέλουμε ένα  μηνιάτικο, αλλά δεν ξέρει το μηνιάτικο η κυρία ,δεν έχει καν συναίσθηση τι είναι το μηνιάτικο και πόσο είναι.
Άσε που δεν πήγες μόνο στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ,πήγες και αλλού και καλά έκανες .
Εγώ απορώ με τη τηλεθέαση αυτής της γυναίκας που εκτός από κούκλα και τον  Τάσο Τεργιάκη που κάνει φοβερή δουλειά όλο το υπόλοιπο είναι να ξερνάς .
Πέρσι έφερνε για μαγείρεμα όστρακα καραβίδες και έλεγε , πήγα στην τάδε ταβέρνα και είχε αυτό είχε εκείνο………
Κοπελιά ξέρουμε τι είναι και οι καραβίδες και τα όστρακα και ξέρουμε και να τα φάμε ,το θέμα είναι πως τα αγοράζεις.
Η κοπελιά δεν έχει συναίσθηση για το τι γίνεται  γύρω της ,δημοσιογράφοι που δεν την ακουμπανε, και ένα κοινό μάλλον μαζόχες.
Στην πραγματικότητα το κοινό είναι ανισσόροπο και χαμηλού επίπεδου ,παράδειγμα πέρσι (όταν ο ΑΛΦΑ έδειχνε τα ματωμένα χώματα της ΔΙΔΩΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ,το ελληνικό κοινό την ίδια ώρα ανέβαζε την τηλεθέαση στο ΜΕΓΑ και στην εκπομπή ο ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ) ,τι να πει κανείς.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Άσε με τα τούρκικα σήριαλ ,
Χαμός, από τη μια τα τούρκικα σήριαλ απ την άλλη ιστορικά γεγονότα όπως ο θάνατος του ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ που πέθανε στην Αλαμάνα(γλίστρησε σε βράχο)και όχι τον σούβλισαν ,ο συνωστισμός στην ΣΜΥΡΝΗ για ένα εισιτήριο για κρουαζιέρα ,η μη αναγνώριση της γενοκτονίας των ποντίων και άλλα πολλά καταλάβετε το ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά.
Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα βρούμε κάνα αλλοδαπό στο κρεβάτι μας και θα αναρωτιόμαστε γιατί.
Αν ο λαός δεν ξυπνήσει και δεν βάλει στο περιθώριο κάτι τηλεπερσόνες , κανάλια και πολιτικούς που παίζουν με την φτώχεια του ,την νοημοσύνη του και την ιστορία του  θα έχει κακά ξεμπερδέματα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *