Την Πρωτομαγιά οι Σπίθες στην πλατεία Κοραή

Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών συμμετέχοντας δυναμικά στο συλλαλητήριο για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, καλεί όλες τις Σπίθες και όλους τους ‘Ελληνες, σε κοινή συγκέντρωση-πορεία, στην πλατεία Κοραή και ώρα 11:00 πμ για να διαδηλώσουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ρε Σπίθες ο Δημητροκάλης τι παριστάνει εκεί μέσα ;; Τήν τσακμακόπετρα;; Αφού όλοι εκεί μέσα είστε του κατεστημένου και άτε να κουκουλόσετε όποια πιθανή κίνηση πολιτων παει να γίνει!!!! Σας πείραμε χαμπάρι!!! Βάλανε το γεροκομμούνι μπροστά για να μας σώσει!! .Όπως μς έσωσε το 74 πού τον καλέσανε στην Ουάσιγκτον και μετά μας φέρανε Καραμανλή!!! Καλά έκανε ο Καζάκη και έφυγε! Να πάρετε εκεί στόν Σπίθα και τον Κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, με την Ντορα παρέα και τόν Κουβέλη, για να γίνετε πολλές!! Ακολουθείτε το συστημα ΚΚΕ, πρώτα το κατεστημένο μετά το Κόμμα και αν περισέψει κάτι δώστο στα κοροΊδα τον λαό!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο Ελληνικός λαός ευχαριστεί τους παραπάνω αντάρτες τους καναπέ για την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
    Προσέξτε μόνο μην σκίσετε κανένα καλσόν…!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ολοι οι σπιθες μαζεμενοι μπας και παρουν φωτια και καουνε.αντε παενετε ρε….

    Reply
  5. mavros-gatos

    4.05
    Μαζί παραιτήθηκε και ο Σ. Ληναίος..

    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΜΙΚΥΣ έχει μακρά ιστορία πάρε-δώσε με τους Αμερικανούς.
    Και επι χούντας είχε σούρτα-φέρτα με Αμερικανούς αξιωματούχους(CIA;)και επί του Μητσοτάκη(ο δρακουμέλ-κολλητός του Μπούς..) ήταν Υπουργός….

    μαύρος γάτος
    Δεν είναι καθόλου παράξενο ή απίθανο και τώρα να είναι βαλτός!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Σπίθα made in USA….

    Παραίτηση Δημήτρη Καζάκη από Σπίθα με φοβερές καταγγελίες!!!

    Αγαπητέ Μίκη,
    Όπως σας έχω εξηγήσει λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση. Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού. Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Ουκρανία, την Γεωργία και αλλού.
    Όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρώ πλέον ότι το παρακράτος υπερίσχυσε. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα.

    μαύρος γάτος

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΟΡΕΙΑ ΤΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ…
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΓΑΝΟ!!! ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΙΛΑΝΕ Ή ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ, ΑΣΤΟ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;; ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΟΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!!!
    Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!

    Reply
  10. ελενα

    και πως θα το κανουμε κοριτσια? πως θα διαδηλωσουμε εναντια?θα μας τραγουδαει ο μικης η θα ακουμε ραπ?θα παρουμε ενα τσαι εκει η θα σκασουμε νταλα στον ηλιο με τους "αρχηγους'να πινουν καφε στο καφενειο μεχρι να τελειωσουν τα ζωντανα την βοσκη?? ο μικη θαρθει με το μερσεντακι η με τα ποδια?μην μας μεινει κιολας και χεστει!!!τι εγινε κοριτσια για ξεκουραση το κκε και το συριζα ?δεν πιανει και λεμε να παιξει σπιθα???βρε σωπα οπου ναναι θα σημανουν οι καμπανες σας!!!!μικη θα το προλαβεις το νταβαντουρι συντομα ειναι πολυ συντομα…βγαινει δεν βγαινει η ανοιξη…που τα λουλουδια ανθιζουν….φουντσουγιον…και ξερετε καθε μερα που περναει μπριζωνουμε και πιο πολυ !ειδοποιηστε τον μπομπ σφουγγαρακι να φτιαξει καρχαρια να παρετε μεζε!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *