Σας πηδάνε σε ρυθμό μουσικής Βάγκνερ στον Ιπτάμενο Ολλανδό !

Δεν ξέρω πως ν’ αρχίσω απευθυνόμενος στους παλιούς κατά προτεραιότητα, και κατά δεύτερο στους νέους υπεύθυνους, ξέροντας πως θα με γράψουν όσοι το διαβάσουν. Θα μιλήσω όμως με τη γλώσσα του χωριού μου.

Ο γέρο Καραμανλής ρε αχρείοι, σας παρέδωκε μιά ΠΑΤΡΙΔΑ δεύτερη στο κόσμο σε ανάπτυξη 7,5 %, που καμαρώναμε γι’ αυτή.
Τα γειτόνια ρε μας σέβονταν οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, και πέρναγε η πολιτική μας. Κοιτάχτε ρε τρισάθλιοι που την φτάσατε.
Άλλοι άμεσα και άλλοι έμμεσα καταχραστήκατε, κλέψατε, διαχειριστήκατε λάθος τα ….
λεφτά του κοσμάκη, και κατά το προσωπικό σας συμφέρον. Αν δεν είχε μίζα κάποιο έργο, αυτό τελμάτωνε. Σας ψηφίζαμε ρε, για ένα καλύτερο αύριο.
Κι εσείς;
Εσείς πιάνατε την καρέκλα του πρωθυπουργού, του υπουργού, του βουλευτή, και το πρώτο που φροντίζατε ρε παπάτζες, ήταν όχι ν’ αγκαλιάσετε την ΠΑΤΡΙΔΑ, αλλά το πώς θα ξαναεκλεγείτε – κλασικό γνώρισμα πολιτικάντηδων. Αρχίζατε διορισμούς των συγγενών σας, των ερωμένων/εραστών σας, εις βάρος των υπολοίπων. Ήσασταν άρρωστοι με τη νόσο της «Νομιζόμενης αυτοσημασίας»  και με την ψευδαίσθηση ότι είσαστε η ψηλή κοινωνία με ψηλό IQ και οι άλλοι; Οι άλλοι οι «Λούμπεν», δεν πάν να γα…θούν.
Οι κεφαλαιοκράτες όμως που σας χρηματοδοτούσαν προεκλογικά, σας είχαν στο χέρι μετά και σας γαμ…νε με βάρδιες. Σας πηδ….νε σε ρυθμό μουσικής Βάγκνερ στον Ιπτάμενο Ολλανδό. Σας άρεσε όμως, γι’ αυτό και δεν βγάζετε άχνα.
Πού είσαστε ρε, όταν ο Αμερικανός ναύτης έκλεινε την Ιζόλα, Χρωπί, Πίτσος, Εσκιμο, Π. Πατραική, Πυρκάλ, Elinda κ.λ.π . Φώναζε «Κοινωνικοποίηση», και κατάστρεφε την όποια βαριά μας βιομηχανία ;
Πού είσαστε ρε όταν η πυραμίδα του χρηματιστηρίου κατάστρεφε την δοκιμαζόμενη οικονομία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
Τον είχατε ποτίσει πως το Χ.Α.Α θα πιάσει τις 7000 μονάδες και ο κοσμάκης χάνοντας όλη του την περιουσία, αυτοκτονούσε;
Σήμερα, το ένα λαμόγιο ξεσκεπάζεται μετά από το άλλο, τελειωμό δεν έχουν, και ο κοσμάκης έχει χαζέψει με τους πρώην «αδιάφθορους».
Γέμισε η ΠΑΤΡΙΔΑ ρε, με μιζαδόρους, παπάτζες, ρεμουλαδόρους, άρπαγες, τρωκτικά, και ό,τι άλλο αρνητικό επίθετο, περιέχει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ λεξιλόγιο.
Βρε άχρηστοι προδότες, σήμερα νοιώθουμε σαν μικράνθρωποι, που φοβούνται και τη σκιά τους. Ντρεπόμαστε να πούμε έξω, πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ  και κρυβόμαστε στη πρώτη λόχμη.
Ρε υπάνθρωποι, ο κόσμος αρχίζει να ζει με αποφάγια από τους κάδους απορριμμάτων κι εσείς «πέρα βρέχει» αραχτοί στα βόρεια προάστια, ή στον Σηκουάνα, γιατί «Τα φάγαμ(τ)ε όλοι», Εγώ θάλεγα «μόνοι σας».
Θα μου πείτε, τι μας λες ρε λαλάκα, ας είναι καλά τα Νησιά Μάρσαλ, Κέημαν, Παρθένοι, Αντίγκουα.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ρε ; Η ΠΑΤΡΙΔΑ στα «Διδυμά»  σας ε: Σήμερα παίζεται ίδιο σενάριο, και πλακώσατε πάλι, παλιοί και νέοι, στραβοί, κουτσοί ΟΛΟΙ (ε) ΟΛΟΙ σωτήρες λέγοντας ο καθένας ό,τι λαλακία του κατέβει.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ρε, μες στην απελπισία τους, έχουν εξαντλήσει όλο το υβρεολόγιο, βγάζουν αφρούς από το στόμα, σας φτύνουν κι εσείς βάζετε τα μούτρα σας στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου, να καθαρίσουν τα σάλια, νομίζοντας πως βρέχει.
Αν ξυπνούσε ρε ο «Κουφός», θα σας γαμ…σε το ένα μετά το άλλο. Σας πρέπει η τύχη του Μεντερές και του Ζορλού, για την κατάντια μας.
Σας αξίζει όμως και μιά μούντζα χωρίς  λόγια και ένα Va te faire foutre.
Ναχαθείτε, ναχαθείτε.

Αγγελος Μ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *