Οι προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό, συνεργατών προεκλογικά, με προκλητικούς μισθούς ταπεινώνουν τον Ελληνικό λαό

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ … ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΝΕ

Κακό δημοσιογράφο ανακάλυψαν κάποιοι συνεργάτες σου, αγαπητέ (το φίλε μου το απαγόρεψες) Γιώργο Κάτσινε, και έσπευσαν να τους «κατατροπώσουν» με δημόσιες (μήπως και σκόπιμες; αυτό θα το δούμε) απαξιωτικές για το πρόσωπό μου, δηλώσεις.

Όμως, σήμερα δεν θα απευθυνθώ στους προσωπικούς μου Εισαγγελείς, γιατί το θέμα που αναδεικνύω, έχει να κάνει με τη δική σου συμπεριφορά, απέναντι σε….
όλες τις Θεσπρωτικές οικογένειες. (Αλήθεια, οι προσωπικοί μου Εισαγγελείς, θα έχουν το θάρρος και το πολιτικό ανάστημα, να σε εγκαλέσουν, για λογαριασμό των ανέργων Θεσπρωτών, από τους οποίους κέρδισαν την αξιοσύνη και όσα άλλα προσόντα και ιδιαιτερότητες οφείλουν να έχουν οι αιρετοί, με την ψήφο τους;)
Λοιπόν, Γιώργο Κάτσινε, ο κακός δημοσιογράφος, εκείνος, ντε, από τον οποίο διαφημίστηκες, όσο κανείς άλλος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (μήπως ξέχασες τίποτε;), δημοσιοποίησε μια πράξη της Δημοτικής σου Αρχής, λίαν προκλητική, που έχει σχέση με «πρόσληψη» προσωπικού.
Τότε, με το δημοσίευμα (25 Αυγούστου 2011) σε ρωτούσαμε να μας εξηγήσεις τι σημαίνει «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ» και μάλιστα στoν ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Δήμου (το μέγεθος δραστηριότητάς του σε αφήνει πολύ έκθετο) και με ποιες διαδικασίες και κριτήρια έκανες αυτή την πρόσληψη.
Ασφαλώς δεν σε κατηγόρησα (αν και κακός δημοσιογράφος, κατά την Ισμήνη) για εξόφληση προεκλογικών γραμματείων, απ’ αυτά που επιτρέπουν στους πολιτικούς, μέσα από τις «πελατειακές σχέσεις» να εξαγοράζουν όχι μόνο τις συνειδήσεις των άνεργων Ελληνόπαιδων, αλλά και τις ψυχές των γονιών τους.
Εσύ, Γιώργο Κάτσινε, Δήμαρχε της Πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας, της Ηγουμενίτσας, ξαναπροκάλεσες, αυτή τη φορά με την γνωστή «σιωπή»!
Και αυτό γιατί, Δήμαρχε, της Ηγουμενίτσας αυτή η σιωπή μαρτυρά «ενοχή», η οποία εμποδίζει κάποιον που του λείπει ανάστημα, να απολογηθεί, ή να δώσει κάποιες, αλλά πειστικές εξηγήσεις.
Έτσι, όμως, Γιώργο Κάτσινε, εν γνώσει σου, επιχείρησες να ταπεινώσεις όλες τις Θεσπρωτικές Οικογένειες, που σήμερα «βογκούν» γιατί ένα ή και περισσότερα μέλη τους, είναι ΑΝΕΡΓΑ.
Αλήθεια Δήμαρχε, ξέρεις τι σημαίνει ΑΝΕΡΓΙΑ;
Προσωπικά αμφιβάλω.
Γιατί αν γνώριζες, τότε από την πρώτη μέρα που στρογγυλοκάθισες στην πολυθρόνα της εξουσίας, θα έβαζες σαν στόχο και σκοπό της Αυτοδιοικητικής σου ζωής τη δημιουργία θέσεων εργασίας, για να ανακουφίσεις αυτές τις δαρμένες από τη φτώχια (ούτε αυτήν την γνωρίζεις προσωπικά) λόγω της ανεργίας των μελών τους Θεσπρωτικές οικογένειες.
Αντίθετα, το πρώτο σου μέλημα ήταν να δώσεις «γραμμή» στη Δημοτική (σου!) Αστυνομία, να ρουφήξει και το τελευταίο μεδούλι τους, μοιράζοντας κλήσεις του ΚΟΚ.
Δεν σταμάτησες όμως εκεί, Δήμαρχε, με τις ευαίσθητες σοσιαλιστικές σου χορδές και αντιλήψεις.
Έδωσες τη δυνατότητα στις υπηρεσίες (σου!) να προσλαμβάνουν προσωπικό και συνεργάτες στα … μουλωχτά.
Γνώριζες πολύ καλά πως αν αυτές τις προσλήψεις τις πληροφορούνταν αυτές οι φτωχές, με άνεργα παιδιά Θεσπρωτικές οικογένειες, δεν θα είχες τόπο που να κρυφτείς.
Στα μουλωχτά όμως έγιναν οι προσλήψεις και για έναν άλλο λόγο: Το ύψος του μισθού!!!
Γιατί γνώριζες καλά, ότι αυτές οι οικογένειες των συμπατριωτών σου, που αδυνατούν να γεμίσουν με σκέτο ψωμί τα στομάχια των παιδιών τους, ψάχνονται να τους βρουν δουλειά ακόμη και με 200-300 ευρώ τον μήνα.
Πού να μάθαιναν, λοιπόν, πως ένας από τους εκλεκτούς σου (μη βιαστείς να αρνηθείς τις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί θα ξαναεκτεθείς ανεπανόρθωτα) παίρνει 1.298,60ευρώ τον μήνα!!!
Ένας μισθός του «δικού» σου, αγαπητέ Δήμαρχε, του χρεωμένου Δήμου της Πρωτεύουσας, αντιστοιχεί με μισθούς 3-4 ή και 5 συμπολιτών του, αφού όμως βρουν δουλειά.
Γι’ αυτό Δήμαρχε δεν έκανες διαγωνισμό για την πρόσληψη αυτού του … «Συμβούλου Προμηθειών».
Για να μη σε πάρουν χαμπάρι οι συμπολίτες σου και κυρίως οι ψηφοφόροι σου, οι οποίοι περιμένουν ακόμη να τους δώσεις τα όσα τους υποσχέθηκες (αν ξέχασες και τις υποσχέσεις, ζήτησέ μου να σου στείλω τα πολυτελή προεκλογικά σου φυλλάδια).
Για να κλείσουμε για σήμερα, γιατί ο κακός δημοσιογράφος (έτσι δεν είναι Ισμήνη;) θα θυμίζει κάθε μέρα στους άνεργους Θεσπρωτούς πως κάποιοι βρίσκουν δουλειά και με μισθούς που οι ίδιοι δεν μπορούν ακόμη και να τους φανταστούν.
Έχεις το πολιτικό ανάστημα να δώσεις εξηγήσεις για την αχαρακτήριστη κατά τα άλλα, πράξη σου να ταπεινώσεις τόσο βάναυσα και τόσο προκλητικά ανάλγητα τους άνεργους νέους της Θεσπρωτίας, πολλοί από τους οποίους σε ψήφισαν και να τους πληροφορήσεις πόσους «δικούς» σου έχει τακτοποιήσει στα μουλωχτά (όχι ασφαλώς παράνομα, γιατί οι Ελληνικοί νόμοι αφήνουν πάντα πολλά πολύχρωμα παράθυρα);
Μέχρι να δώσεις όπως οφείλεις, αυτές τις εξηγήσεις στους συμπατριώτες σου, Σοσιαλιστή Δήμαρχε της Πρωτεύουσας, θα σου το θυμίζω καθημερινά.
Εκτός και αν βρεθεί κάποια … Ισμήνη και σου απαιτήσει να παραιτηθείς, από τη θέση, στην οποία σε τοποθέτησαν οι άνεργοι συμπατριώτες σου.
Να είσαι βέβαιος πως (και) στην παράταξή σου υπάρχουν «Ισμήνες» που δεν θα επιτρέψουν για πολύ ακόμη να τσαλακώνεται η αξιοπρέπειά τους.
Υ.Γ. Πολύ κοντινοί σου συνεργάτες (απ’ αυτούς που τους έχεις καθημερινά στα πόδια σου), με προμήθευσαν με τα στοιχεία αυτής της πρόσληψης. Σου το μαρτυράω, για να μην κατηγορήσεις άδικα άλλους ή να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου, μιας και έχεις και την ευθύνη των κλήσεων του ΚΟΚ να τους ανακαλύψεις.

http://892fm.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *