Βίτορ εσύ σούπερ σταρ

O ΠΑΟΚ κέρδισε και τον Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζοντας το απόλυτο εντός έδρας βαθμών στη σεζόν με τον…

Μιγκέλ Βίτορ να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Το PAOK24 αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και την διαχείριση του Στέφενς

Χακόμπο: Εξαιρετικός κάτω από την εστία του, μέτρησε τρεις μεγάλες αποκρούσεις και γενικά μόνο καλές στιγμές. Ο Ισπανός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτή τη φορά κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Κίτσιου: Πολύ καλός σε όλους τους τομείς, ήταν πολύ λειτουργικός στην ανάπτυξη κυρίως. Βγήκε τραυματίας και ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα. Όταν βγήκε, ο ΠΑΟΚ έχασε την ισορροπία του και μία επιλογή για να βγει καλά στην επίθεση. Είχε και δύο πολύ καλές τελικές.

Κατσουράνης: Ξεκίνησε με λάθη, αλλά βελτιωνόταν με την ώρα. Καλός στην ανάπτυξη χωρίς λάθη εκεί, έπαιξε κάθετα, είχε σωστούς χρόνους στο παίξιμό του, όμως δυσκολεύτηκε στο μαρκάρισμα του Μπαράλες κυρίως στα ψηλά, χωρίς πάντως να εκτεθεί.

Βίτορ: Είναι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, είναι ο άνθρωπος που κάνει πάντα για την ομάδα του. Απίστευτη αντίληψη στις στημένες φάσεις, στοιχείο που προσέθεσε άλλα δύο γκολ, ενώ ήταν και άψογος αμυντικά. Απίστευτος ο Πορτογάλος.

Λίνο: Μία ασίστ, αξιοπρεπής αμυντικά, με καλή συμμετοχή στην ανάπτυξη. Έχει βρει ρυθμό με τον Στοχ και τον βρίσκει σε καλούς χρόνους βοηθώντας τον επίσης να απελευθερωθεί.

Νίνης: Πολύ καλός με τη μπάλα, πρόβλημα σε τελική πάσα και τελική προσπάθεια. Χρειάζεται ένα γκολ για την ψυχολογία του και η φάση στο τέλος τον καταρράκωσε. Δε χρειάζεται πάντως να του γίνει εμμονή, αφού το γκολ θα έρθει παίζοντας.

Τζιόλης: Πολύ ώριμο παιχνίδι, σε όλους τους τομείς, από τους κορυφαίους της ομάδας του, με καθαρό μυαλό, πολύ βρώμικη δουλειά και ωραίες εμπνεύσεις.

Λάζαρ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ρουμάνο σε όλους τους τομείς και σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Μετά τον Βίτορ, αυτός. Ο Λάζαρ χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση και η επιστροφή του από την εθνική του έφερε μία.

Στοχ: Σε πολύ καλή μέρα, είχε μία ασίστ, καλή συμμετοχή στην ανάπτυξη και σοβαρός ανασταλτικά. Ήταν φρέσκος, φάνηκε πως οι ανάσες τον βοήθησαν πολύ και είχε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας ποιοτικός εξτρέμ.

Σαλπιγγίδης: Έκανε τη βρώμικη δουλειά στην επίθεση με πολύ πίεση και κίνηση στους χώρους. Ουσιαστικός για την ομάδα του, έδωσε ότι είχε και αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής.

Αθανασιάδης: Σε κακή μέρα εκτελεστικά, ενώ ήταν καλός σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Έχασε γκολ που σχεδόν ποτέ δεν χάνει και θα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του έτσι ώστε να πιάσει ποσοστά περυσινού πρώτου γύρου.

Τζαβέλλας: Μπήκε ως δεξιός μπακ και δεν ήταν καλός ανασταλτικά απέναντι στον Κάφα, αφού δεν μπορούσε να παίξει με ανάποδο πόδι, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αργεντίνος.

Λούκας: Έβγαλε δύο τετ α τετ συμπαίκτες του στο ελάχιστο που αγωνίστηκε. Θα δώσει την μάχη του για επιστροφή στην ενδεκάδα, όμως με τον Νίνη καλό, δυσκολεύεται εκτός και αν αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του.

Νέτσιντ. Έπαιξε λίγο και κέρδισε ένα πέναλτι που ουδέποτε σφυρίχτηκε. Ίσως θα πρέπει να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να δείξει παραπάνω πράγματα.

Στέφενς: Είχε πολύ μεγάλο δίκαιο που επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ο ΠΑΟΚ βρήκε πολύ γρήγορα τα πατήματά του. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις στημένες φάσεις, όμως θα χρειαστεί και γκολ στη ροή του αγώνα αφού οι φορ του εκτελεστικά δεν είναι καλά.

Υπάρχουν ενστάσεις για την αλλαγή Τζαβέλλα αφού προτίμησε να μην έχει στην αποστολή τον Σκόνδρα έτσι ώστε να έχει καλυμμένη τη θέση, όπως και για την αργοπορημένη είσοδο του Νέτσιντ που μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ψυχολογία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *