Πως ο Σαμαράς παραμυθιάζει τους Μεσσήνιους για να ψηφίζουν τα τσιράκια του…

… ενώ ταυτόχρονα εξαπατά όλους τους Έλληνες για την καταγωγή του…

Από την κοροϊδία δεν ξέφυγε ούτε η  Αμάλ Αλαμουντίν (κυρία Κλούνεϊ) όταν ο Αντώνης Σαμαράς της
 πρόσφερε εξαιρετικό λάδι και ελιές  από την (τάχα μου) ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μεσσηνία”, ‘οπως έγραφαν με πηχαίους τίτλους τα έντυπα & ηλεκτρονικά ΜΜΕ  της Αθήνας,  αλλά και της περιφέρειας.

  Ποιο είναι το τεράστιο ψέμα που κρύβεται στο περιεχόμενο αυτής της…
είδησης (που “διέρρευσε” μαζικά το Μέγαρο Μαξίμου με ευθύνη του πρωθυπουργού)?’
Η αλήθεια είναι  ότι  εκλέγεται στη Μεσσηνία και  έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Κατάγεται όμως από την Αρκαδία και ειδικότερα από το χωριό Στεμνίτσα.

Εκεί στη Στεμνίτσα είχε γεννηθεί ο πάππους του αλλά και ο αδελφός του παππού του, ενώ στο χωριό υπήρχε μέχρι και πρόσφατα  σπίτι της οικογενείας του. Όπως μας πληροφορούν λοιπόν ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ Μεσσήνιοι  (συγκεκριμένα από την Πύλο) που έχουν κουραστεί “να τ’ ακούν” από τους επισκέπτες για το υποτιθέμενο γέννημα θρέμμα (που έβαλε το χεράκι του να καταστραφεί η Ελλάδα ) δεν τον φωνάζουν Αντωνάκη, αλλά Ντιντίκο η Μπούλη.

Και μπορεί να έρχεται στο Δήμο Πύλου-Νέστορος  για διακοπές , μια και την βγάζει καθαρή (οικονομικά) στο χλιδάτο συγκρότημα του Costa Navarino, όμως δεν κατέχει ούτε κεραμίδι δικό του σ ολόκληρο τον Νομό.

Και επειδή αυτό ήταν το “παράπονό” του, ανεπιβεβαίωτες φήμες των φερόμενων ως συμπατριωτών του-ψηφοφόρων του,  λένε ότι τον λυπήθηκε  ντόπιος ολιγάρχης, και του “χάρισε” το εικονιζόμενο κτίριο στην παραλία , απέναντι απ όπου διαδραματίστηκε η Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
Καιρός είναι λοιπόν , κάποιοι από τους ιθαγενείς της περιοχής, να πάψουν να  βλέπουν τον Μπούλη ως Μεσσία, και να τους τρέχουν τα σάλια σαν τον εικονιζόμενο οπαδό  του, γιατί αν ψεύδεται σ’ αυτούς που τον ψηφίζουν δαγκωτό, φανταστείτε πως δαγκώνει  τους άλλους (που τον έχουν πάρει χαμπάρι).

Τι λέει ο κολλητός του Δήμαρχος Καφαντάρης?
Επιμένει για την Μεσσηνιακή καταγωγή του …προστάτη του?…

http://euro-crimes.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *