Έρχεται νέο Γουδί, για τους προδότες της πατρίδας

Stathis




Κλικ στην φώτο για μεγέθυνση 




.



Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Για πειτε μου ρε παιδια ,οταν ερθει η ωρα του , απο που λετε να το ανακοινωσει και ποιος ? Την προηγουμενη φορα πηγε στο Καστελοριζο …τωρα που αραγε θα παει ???Καντε μια προβλεψη ,που αραγε ?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Λέει ο Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του: “Είδα πως ότι κάμωμε θα το κάμωμε μοναχοί μας και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους”. Ξένοι για μας είναι τα κόμματα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    Η ΣΠΟΥΔΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΗ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ..

    ΟΣΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ Η ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ..

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΗ..

    Ο ΠΙΠΑΣ ,Ο ΒΕΛΛΙΟΣ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ…
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ.ΟΤΑΝ Η Ν.Δ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΞΕΣΗΚΏΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Δ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ,ΠΡΟΒΑΤΑ,.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΒΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *