Άρχισαν τα ηλεκτροσόκ των κυβερνητικών δημίων


Οι φορτηγατζήδες επιστρατεύτηκαν!!!
Άρχισαν τα βασανιστήρια της φάλαγγας!!!
Προβάρουν το γύψο για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία
Δεν βρίσκουμε λόγια κατάλληλα που να ….

περιγράφουν αυτό το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» το οποίο θέλει να επιβάλει στην κοινωνία την ακινησία και τη σιωπή, τη συνήθεια του αίσχους: Που θα μας καθιστά κωφάλαλους και τυφλούς, που θα μας κάνει να δεχόμαστε την τρομοκρατία του καθεστώτος σαν φυσικό φαινόμενο, που θα μας μετατρέπει σε άβουλα, υπάκουα και θλιβερά όντα…

Ημέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται όλο και πιο καθαρά το μακάβριο πρόσωπο των εκτελεστών της τρόικας και οι μοχθηρές διαστροφικές και φασιστικές ρυτιδώσεις του.

Η κυβέρνηση ανοικτά και ανενδοίαστα πλέον διακηρύσσει ότι όποιος είναι εναντίον της είναι εχθρός της χώρας και όποιος καταγγέλλει την αδικία και αγωνίζεται για δημοκρατικές ελευθερίες είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας.

Με την επιστράτευση και τα ΜΑΤ που θα κινητοποιήσει θέλει να επιβάλει ένα καθεστώς τρόμου και ζόφου μέσα στο οποίο το να είσαι άνθρωπος θα είναι περιπέτεια, το να σκέφτεσαι θα είναι αμαρτία, το να βρίσκεις εργασία θα είναι θαύμα και το να επιβιώσεις θα είναι ηρωισμός…

Η αποκρουστική, κατοχική φιλοσοφία της αποτυπώνεται πλέον καθαρά στο «στρατιωτικό νόμο» που κήρυξε κατά των απεργών, δίνοντας το μακάβριο, τρομοκρατικό μήνυμά της: Όποιος αντιστέκεται, όποιος τολμήσει να «σηκώνει κεφάλι», θα αλυσοδένεται, θα ρίχνεται στα έσχατα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και πολιτική ταπείνωσης.

Ο νέος Τσολάκογλου, με τη στραταρχική και αυθάδη στολή του σατράπη αποφάσισε και διέταξε την επιστράτευση.

Έτσι νομίζουν οι άμοιροι ότι θα επιβάλλουν την Τάξη και θα διατρανώσουν τον ηδονισμό της ανάπηρης υπεροχής τους…

Ματαιοπονούν!

Γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι η Τάξη τους είναι χτισμένη στην άμμο…

resaltomag.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Επίταξη τώρα! Τα δικαιώματα των φορτηγατζήδων σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των υπόλοιπων πολιτών.
    κι ο ξενοδόχος που είδε τις κρατήσεις να ακυρώνονται δικαιώματα έχει κι αυτός και μάλιστα με μεγαλύτερη επένδυση και χωρίς μέχρι τώρα την προστασία του κλειστού επαγγέλματος.
    Και καμιά συμπάθεια στους καθ΄έξην εκβιαστές και κερδοσκόπους βυτιοφόρους ΚΑΙ βενζινοπώλες!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αν εσείς οι σχολιαστές μπορούσατε να δείτε η να σκεπτόσασταν λίγο το αύριο, θα καταλαβαίνατε ότι η χώρα είναι οδηγημένη προς την χρεοκοπία, φέτος ο τουρισμός απόλυα κατά 45% όλα τα καταλύματα στην χώρα μας κατά 35% απόλυα από τον προηγούμενο χρόνο , ανάπτυξη καμιά, επιχειρήσεις κλίνη μια μετά την άλλη. Καταλαβαίνετε που έχουμε φτάσει και που θα φτάσουμε σε λίγο καιρό,,,,,,,, μπορείτε πριν γράψετε το σχόλειο σας να σκέπτεστε.
    ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    γιατι αυτη η χεστρα δεν σκοτωνει δημοσιογραφους της τηλεορασης? χεστρα γι αυτο.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Είδατε τα κανάλια χτες πως είχαν στήσει τους απεργούς στον τοίχο? Ενημέρωση σου λέει μετά. Γιατί άλλο γέμισαν τα βουνά κεραίες? Αγόρασε κανένας καμιά κεραία να δει πόσο κάνει? Για να λες απλά τα νέα δεν πληρώνεις. Να έξυπνη ζημιά. Από κει αρχίζεις για να πετάξεις τη χούντα έξω.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φιλε τζιμ κυμ.Καθε ταξη παλευει για τα δικαιωματα της και τα κεκτημενα.Μακαρι και η δικη μου δουλεια να μπορουσε να εχει τετοια δυναμη.Ολοι μας επηρεαζομαστε απο αυτες τις κινητοποιησεις.Βλεπουμε ομως οτι πεφτουν οι μασκες των κυβερνοντων.Και φυσικα την επιστρατευση δεν την κανουν για το δικο σου και δικο μου καλο.Και εγω σε λιγο δε θα μπορω να πηγαινω με το μηχανακι στη δουλεια.Μακαρι να υψωναν αναστημα ολοι.Υπομονη μεχρι να τους πεταξουμε τους εφιαλτες στη θαλασσα….ΚΑι αν μου επιτρεπεις δεν τιθεται θεμα δημοκρατιας.Ειναι οικονομικο συστημα και οχι πολιτικο το προβλημα μας.Αυτα που γινονται τωρα στην Ελλαδα γινοντουσαν πριν 4-5 αιωνες στην αγγλια με τα φεουδα και τους ευγενεις.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Αν ανοιξουν τα κλειστα επαγγελματα οι ιδιοι ιδιοκτητες θα χασουν τις περιουσιες τους και θα δουλευουν για ενα κομματι ψωμι σε επιχειρηματιες την ιδια δουλεια.Το ζητουμενο ειναι τωρα να αντιδρασει ο λαος.Η κυβερνηση κανει τωρα την καλη.Ψυχοπονιαρηδες….
    ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

    Reply
  6. ΜΑΙΡΗ

    Θα μπορούσαν κι όφειλαν να κάνουν διάλογο. Κι όχι με δυό μέρες απεργία να κάνουν επιστράτευση!
    Να δούμε ποιοί έχουν σειρά.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ. Η ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΛΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Θεωρείς δημοκρατικό, η όποια τάξη επαγγελματιών να κρατά αιχμάλωτους ολους τους υπολοίπους και να αποκόβει τη χώρα ?

    jim kym

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *