Παράτησαν λαθρομετανάστες σε νησίδα στον Έβρο.

Δυστυχώς οι δουλέμποροι έχουν ξεπεράσει τα όρια και στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνονται επικίνδυνοι, απάνθρωποι και αδίστακτοι και σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνουν καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή. Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ παράτησαν πάνω σε μια νησίδα μια ομάδα λαθρομεταναστών λέγοντας τους πως βρίσκονται σε …..
ελληνικό έδαφος . Οι λαθρομετανάστες φάνηκαν τυχεροί αφού λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από άνδρες της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης και με το πλωτό μέσο που διαθέτουν με κίνδυνο της δικής τους ζωής ατάφεραν μετά από πολύ ώρα να πλησιάσουν στην νησίδα και να τους απεγκλωβίσουν , έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν πως πάνω στην νησίδα υπήρχαν μόνο γυναίκες και μια εξ αυτών ήταν έγκυος σε προχωρημένη κατάσταση.

http://gatzoli.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους ξενους εισβολεις οπου τους βρειτε πριν μας σκοτωσουν αυτοι!!!!
    η ελλαδα στους ελληνες!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Χεστηκα για τις λαθρολερες οταν ξεκιναγαν να τα μετραγαν σωστα εμεις ομως τι κερατα φταιμε να τους λουζομαστε να μας κλεβουν να μας μαγαριζουν και ενα σωρο αλλα προβληματα.ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

    Reply
  3. Gmavros50

    ….. Οι λαθρομετανάστες φάνηκαν τυχεροί αφού λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από άνδρες της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης και με το πλωτό μέσο που διαθέτουν με κίνδυνο της δικής τους ζωής ατάφεραν μετά από πολύ ώρα να πλησιάσουν στην νησίδα και να τους απεγκλωβίσουν.

    Τι εγινε ρε,ειχε κυμματα 25 μετρα υψος ο Εβρος;
    Δεν περνας με τιποτα την προπαγανδα σου,ρε αρθρο!!!!Δεν μας πειθεις!!!!
    Ασε που δεν λυπομαστε,πλεον!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ηταν μια ευρωπαικη πρωτοβουλια με το σλογκαν minefree europe. Μαλλον καμια ΜΚΟ θα ηταν, χρηματοδοτουμενη απο δουλεμπορους, μεταμφιεσμενους σε ευαισθητους.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ
    ΧΩΡΑ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ .ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ .ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΝΟΙ………….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αυτά πού τους κάνουν οι δουλέμποροι, να τα γνωστοποιούν στις χώρες τους ώστε οι αδημονούντες να έρθουν λάθρα, να κωλώσουν…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *