Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα στην Πάτρα

Αντιεξουσιαστές έχουν προαναγγείλει νέο πάρτι σε πλατεία
Επί ποδός θα βρίσκεται και πάλι σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας υπό τον φόβο και νέων επεισοδίων στο κέντρο της Πάτρας. Ήδη έχει «καταστρωθεί» ειδικό σχέδιο προκειμένου να αντιμετωπιστούν ανάλογα φαινόμενα και περιστατικά με αυτά της προηγούμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, ήδη τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προαναγγείλει για σήμερα στις 7 μ.μ., εκδήλωση στην κατάληψη του Παραρτήματος στην οδό Κορίνθου για την ενίσχυση του ταμείου οικονομικής υποστήριξης διωκόμενων αγωνιστών-αγωνιστριών, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το βράδυ και πάλι έχουν οργανώσει πάρτι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ένα πάρτι το οποίο τους έφερε αντιμέτωπους την περασμένη εβδομάδα με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι και ζήτησαν να διακοπεί μετά τις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής να παρέμβουν γιατί δεν αντέχουν άλλο την ηχορύπανση που δημιουργείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει αντίστοιχα γεγονότα με αυτά της περασμένης Παρασκευής με τον πετροπόλεμο και τις ζημιές που σημειώθηκαν σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, ένα κατάστημα και μία τράπεζα και μια πόλη που είχε μετατραπεί σε… εμπόλεμη ζώνη.

Το σίγουρο όμως και πάλι είναι πως δε θέλει να αφήσει για μία ακόμη Παρασκευή άυπνους τους κατοίκους γύρω από την πλατεία, εξαιτίας της ηχορύπανσης από το πάρτι που οργανώνεται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *