Αποφασίζουν για αριστερό μπακ

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο θέμα του αριστερού μπακ, προκειμένου να τελειώσει και η συγκεκριμένη μετεγγραφή σύντομα. Οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρονται να έχουν καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών, για τις οποίες έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα ξεκινήσει τις επαφές με τους συγκεκριμένους παίκτες, προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, στόχος της ΑΕΚ είναι να έχουν ολοκληρωθεί και οι μετεγγραφές του τερματοφύλακα και του επιθετικού, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου. Για αυτό τον λόγο, ο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να τρέξει παράλληλα και τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Χάβι Βάρας παραμένει η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, η οποία όμως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, μετά την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητα. Εφόσον ολοκληρωθούν οι προσθήκες στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη θέση του τερματοφύλακα, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Τέλος, η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο είναι ξεχωριστεί από τον υπόλοιπο προγραμματισμό και η Ένωση θα «παλέψει» μέχρι τέλους, προκειμένου να τον επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *