Ο καιρός σήμερα με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα δυτικά

Παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα…

από 16 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις 6 και πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *