Έκτακτη συνέντευξη Καστανίδη για το νόμο περί ευθύνης υπουργών

Αντεπίθεση στον τομέα της κάθαρσης κάνει η κυβέρνηση, κάτω από την πίεση της εμφανούς αδυναμίας του πολιτικού κόσμου να ρίξει φως σε μία σειρά από σκάνδαλα, όπως αυτό του Βατοπεδίου.
Έτσι εκτάκτως απόψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις αλλαγές στο….
 νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Το θέμα εισήγαγε στο Υπουργικό Συμβούλιο εντελώς αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    7:07 αν εχεις αρχιδια βγες και δειχτα , αλλιως μοκο……………παπαγαλακι και υπηρετης του συστηματος εσυ εισαι……..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    kala vgalane ta papagalakia 2 mines pio noris pali na fonazoun gia apoxes kai na aeksigoun ta aneksigita. Tha pane pali ta 10 komatoskila kai tha vapsoun tin Ellada prasinh opos egine kai ton noevrio.

    Telika esis gia na valete mialo den thelete poutso. San ton dini o giorgakis edo kai ena xrono kai mialo den vazete. Na skasi to panigiri , ixo elpistrias thelete kai toufekismo, mono sauto to thorivo tharxiste na katalavenete.

    Reply
  3. ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΛΤΑ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τελικά πάμε για εκλογές ….

    ξεκινάει το κάλεσμα των προβάτων

    Καλούνται όλα τα πρόβατα που στης γενικές εκλογές του 2009 ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ να παρουσιαστούν στα μαντριά ή στις κλαδικές της γειτονίας τους…..

    Μπεεε μπεεεε μπεεεε

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *