Δήλωση Κυριάκου Βελόπουλου

«Ευχαριστώ θερμά, όσους μας ψήφισαν. Όλους όσους μας πίστεψαν. Σέβομαι την επιλογή και την άποψη των υπολοίπων. Δε θεωρώ τους πολίτες άβουλους και ποίμνιο, που οδηγείται! Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω από όλους, την Κυριακή, να ψηφίσουν με βάση την…….
εθνική συνείδηση και το εθνικό συμφέρον!

Πάνω από την όποια προσωπική αντιπαράθεση, πάνω από οποιαδήποτε διαφορά, υπάρχει η Μακεδονία μας! Με βάση τα παραπάνω, ζητώ από τους πολίτες με εθνική συνείδηση, να ψηφίσουν αυτόν που μπορεί να αντισταθεί σθεναρά, στη διάθεση της κυβερνήσεως, να δώσει το όνομα της Μακεδονίας και να μας οδηγήσει σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!

Μετά τις τρέχουσες εξελίξεις και τη στήριξη Τρεμόπουλου στον κ Μπόλαρη, εγώ προσωπικά, δε θα μπορούσα ποτέ, να ταυτιστώ με τις απόψεις Τρεμόπουλου για τη Μακεδονία μας και τη «χαλαρότητα», με την οποία αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα, που αγγίζουν τα όρια του ενδοτισμού και της εθνοκτονίας!

Ο Βελόπουλος επειδή ποτέ δεν κρύφτηκε, ούτε φοβήθηκε, δηλώνει, ότι δεν μπορεί να στηρίξει τις απόψεις Τρεμόπουλου, ψηφίζοντας τον κ Μπόλαρη!

Οι ψηφοφόροι ας πράξουν κατά συνείδηση, το δικό τους εθνικό χρέος για τη Μακεδονία μας.

Για το δήμο Θεσσαλονίκης, όπως είπε και ο Πρόεδρος κ Γεώργιος Καρατζαφέρης, δε στηρίζουμε Μπουτάρη, για εθνικούς λόγους!»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΤΟΡΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΗΚΕ!ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;ΡΕ ΔΕ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ;ς;ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗ ΜΠΟΛΑΡΗ
    Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΜΑΛΑΚΟΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!
    ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ Ν ΑΠΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    κυριακο φυγε μακρια απο τον κολοτουμπα οσο ειναι νωρις…εξω και απο την βουλη αν σου εχει μεινει λιγο η υποψια που ειχες…φυγε να γλυτωσεις…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    @ 11 Νοεμβρίου 2010 7:48 μ.μ.

    ¨οτι και να λέει ο κολοτούμπας, την απόφαση για την υπερψήφιση του ΔΝΤ την πήρε μόνος. Μπορούσε να αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ.

    ¨ομως τα μπικικινια μάλλον ήταν,,,,πολλά

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Βελοπουλε οσο θα εισαι στο αρμα του θεομπαιχτη Καρατζαφερη ,θα εισαι καμενο χαρτι.Αυτος ο κουτοπονηρος αρχισιωνιστης …τι εχει διαβασει ..και τι γνωριζει σε σχεση με σενα για τον αρχαιο πολιτισμο , το Ελληνικο ,πατριωτικο φρονημα ….ολο καρεκλες στο χωρο της ΝΔ ονειρευεται…χρησιμοποιει συγχρονη μεθοδο προπαγανδας με μισες αληθειες και μισα ψεματα ..παριστανει τον αριστο ενω ειναι κατω του μετριου..και ειναι λαμογιο και γλυφτης πρωτης γραμμης.Βελοπουλε η Μακεδονια θελει αγωνιστες πρωτης γραμμης ,που να μπορουν να καταγγειλουν τον μασονο ΓΑΠ που επελεξε τον φιλοσκοπιανο Μπουταρη να διεισδηση σαν θεσμικος στη Θεσ/νικη και να παιζει το σκοπιανο χαρτι και οτι αλλο ανθελληνικο απο τα μεσα …αυτος και καποιοι αντιστοιχοι σεαλλους νομους θα κανουν συσπειρωση των ανθελληνικων τασεων πασης φυσης και στα πλαισια του υποπτου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ θα πυροδοτησουν σταδιακα αυτονομιστικες τασεις ,δημοψηφισματα αποσχισης και οτι αλλο αντεθνικο ηθελε προκυψει.Αρα Βελοπουλε ηρθε η ωρα της δρασης αν πιστευεις οπως λες στην ΕΛΛΑΔΑ ..ΟΙ Σκοπιανοι κινουνται με διγλωσια και πονηρια στο εσωτερικο της Μακεδονιας ..απαιτειται ξεσκεπασμα και οχι χαιδεματα και φιλοφρονησεις ..ηρθε η ωρα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ belomorska macedonia ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Το ερώτημα που τίθεται στις εκλογές είναι ποίος θέλεις να κυβερνήσει.Με την αποχή δε εκφράζεις απάντηση σε αυτό το ερώτημα. απλά δίνεις δικαίωμα όπως και το……
    εκμεταλλεύονται να ερμηνεύουν την απουσία σου ερήμην σου όπως τους βολεύει!! ρίξε λευκό αν θες να αποδείξεις ότι δεν τους γουστάρεις!! απλά να συμμετέχεις στη διαδικασία, και με ηρεμία και πολιτισμό να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *