Φινάλε με μια ακόμα προσθήκη

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ακόμα παίκτη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Ο Μάρκο Σίλβα είναι θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, με τη μεγάλη του επιθυμία να είναι ο Ερνάνι. Ο μεσοεπιθετικός της Πόρτο φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο για τους νταμπλούχους Ελλάδος, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ετοιμάζονται για νέο κύκλο επαφών με την πορτογαλική ομάδα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τους «Δράκους» του Οπόρτο για το βασικό σχήμα και αναζητείται ομάδα, για να παραχωρηθεί.

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Επίσης, δημοσιεύματα από την Αργεντινή επιμένουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπου της Ρασίνγκ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, με την περίπτωση του Ερνάνι να ενδιαφέρει περισσότερο την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Πάντως, οι διοικούντες του Ολυμπιακού δεν έχουν επιβεβαιώσει κανένα ενδιαφέρον για τους παραπάνω παίκτες και έχουν μείνει στην τοποθέτηση, πως οι εφετινές μετεγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

Στο θέμα των αποχωρήσεων, ο Παϊτίμ Κασάμι φέρεται να είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Λεβερκούζεν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερ. Επίσης, σύντομα θα αποφασιστεί το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους, ως δανεικοί, οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *