Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ¨ΜΑΧΗ” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Γράφει ο Δημοσθένης Φ.

Τελικά το θράσος των ξεπουλημένων πολιτικατζήδων, που ακόμα επιτρέπουμε να υφίστανται και να μας οδηγούν στην άβυσσο δεν έχει όρια!
Αφού τα παρέδωσαν ΟΛΑ στους Τροϊκανούς , έδωσαν δήθεν τον υπερ όλων αγώνα για να διασώσουν τουλάχιστον τις συντάξεις, επιλέγοντας ο καθένας τους και από ένα ….μετερίζι. Ο Αντωνάκης στύλωσε δήθεν τα πόδια για τις επικουρικές, ο Γιωργάκης για τις κύριες και ο κωλοτούμπας το έπαιζε…εφεδρία.
Και όλα αυτά βέβαια για εσωτερική κατανάλωση, αφού αποδεχόμενοι- χωρίς αντιρρήσεις- τις άτιμες απαιτήσεις των Τροϊκανών για καταβαράθρωση των μισθών, αποδέχτηκαν και….
την καταβαράθρωση των ασφαλιστικών Ταμείων, δεδομένου ότι είναι αυτονόητο πως κάτι τέτοιο σημαίνει απώλειες δισεκατομμυρίων για τα ήδη καταρρέοντα Ταμεία, ενώ απ την άλλη έχουν αποδεχτεί την άλλη αισχρή απαίτηση των τοκογλύφων, για συνεχή μείωση των επιχορηγήσεων προς αυτά, αν και το Κράτος θεσμικά είναι εγγυητής της κοινωνικής ασφάλισης και με αυτή την πρόφαση έχει επανειλημμένα γδύσει τα ταμεία απ τα αποθεματικά τους, δίνοντάς τα δανεικά και αγύριστα στην πλουτοκρατία (εφοπλιστές και Σια) και φορτώνοντάς τα υποχρεωτικά με κρατικά ομόλογα που μετά το ΡSI θα κουρευτούν 50% τουλάχιστον.

Σε ποιόν λοιπόν τα πουλάνε αυτά;

Μετά την κατάρρευση των μισθών, η κατάρρευση των συντάξεων είναι αυτονόητη και απλώς θέμα χρόνου και μάλιστα πολύ σύντομα. Έτσι σε δυό-τρείς μήνες θα μας ανακοινώσουν –με τον απαραίτητο όπως πάντα πόνο ψυχής- και νέες μειώσεις, εκτός των όσων ήδη αποδέχτηκαν, σε σημείο που δεν θα μπορούμε πια να ζήσουμε.
Έπειτα απ όλα αυτά δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά να πάρει ο κόσμος την τύχη στα χέρια του. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ….ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *