Ευτυχώς που υπάρχει ο Γιώργος Τράγκας

Τι είναι ένα έθνος χωρίς ιστορική μνήμη; Δεν χρειάζεται να μάθουμε, γιατί ευτυχώς έχουμε τον Γιώργο Τράγκα.

Έχουμε ξεχάσει ως έθνος την συστηματική διάλυση της χώρας από τις κατοχικές δυνάμεις του Άξονα τα τελευταία 38 χρόνια. Γιατί το σχέδιο μπορεί να έχει φτάσει στην αποκορύφωση του τώρα, αλλά η συνωμοσία για την υπερχρέωση της χώρας, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και των αρχαιοτήτων, είναι σε ισχύ εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής είχαν επιτάξει τα τρακτέρ να κλείνουν τους δρόμους εφαρμόζοντας το στρατιωτικό δόγμα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά».

Ή όταν οι δυνάμεις κατοχής έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα το 2008 ως αντίποινα για πράξεις αντιστασιακής φύσεως.

Θυμάστε ακόμα όταν με κρυφές κάμερες σε εκλογικά τμήματα είχε αποκαλυφθεί το πως αξιωματικοί των Ες-Ες επέβαλαν σε συνταξιούχους να σταυρώνουν την Λούκα Κατσέλη.

Και δεν ήταν την δεκαετία του 80 που ως χώρα πληρώσαμε το μεγαλύτερο σε ποσοστό του ΑΕΠ ποσό για τόκους του δημόσιου χρέους από τις γνωστές κυβερνήσεις των Γερμανοτσολιάδων.

Εγώ το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα, όταν γερμανικά καμιόνια περικύκλωσαν μια πλατεία, μάζεψαν σε χρόνο ρεκόρ τον κόσμο που ανέμελα έκανε την βόλτα του, και γρήγορα για τα γραφεία βουλευτών όπου έγιναν μαζικοί διορισμοί. Σκηνές ενός δημοσιονομικού ολοκαυτώματος που δεν θα μπορέσω να ξεχάσω ποτέ.

Μέσα σε αυτές τις καταστάσεις γαλουχήθηκε και ο εθνικός μας ήρωας Γιώργος Τράγκας. Στην αρχή πέρασε πολύ δύσκολα. Ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Χώρα της Κυριακής» είχε αναγκασθεί να εισπράξει από το κράτος 1,8 εκ. ευρώ για διαφήμιση ενώ η εφημερίδα του πούλαγε μόλις 2.400 φύλλα. Δεν το ήθελε, αλλά αναγκάσθηκε.

Μετά από πολλούς παρόμοιους εξαναγκασμούς και πιέσεις, υποχρεώθηκε να αγοράσει ένα κρησφύγετο στις Κάννες.

Θέλεις να παίρνεις εκατομμύρια ευρώ από κρατική διαφήμιση επιβαρύνοντας την πατρίδα σου και τις μελλοντικές γενιές με περισσότερο χρέος και εξάρτηση από τις δυνάμεις του Άξονα; Δεν θέλεις, αλλά τι κάνεις όταν τα Ες-Ες έχουν το περίστροφο στραμμένο πάνω σου;

(Παρεμπιπτόντως, το Ες-Ες (SS) προέρχεται από το Σόιμπλε-Σόιμπλε)

Ως άνθρωπος υποχωρείς μπροστά στον κίνδυνο, κάνεις την καρδιά σου πέτρα, απλώνεις το περήφανο και πατριωτικό σου χέρι και αρπάζεις τα λεφτά.

Αλλά τώρα είναι η στιγμή την εθνικής ανάτασης, και ο εθνικός μας ήρωας, διανοητής και ιστορικός έχει σηκώσει την σημαία της επανάστασης. Ζήτω το Έθνος, και ζήτω ο Τράγκας που είναι το έθνος.
πηγή άρθρου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *