Μητρόπουλος-Αμυράς: Η μέρα με τη νύχτα…


του μιντιάκια 11
Ο πρώτος κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική με το συνδυασμό ”ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”, υποστηριζόμενος από τον Συνασπισμό. Ο δεύτερος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και διεκδικεί το δήμο της Αθήνας με το συνδυαμό ”ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ”. Και οι δύο σε λιγότερο από 24 ώρες θα……..
διεκδικήσουν -για διαφορετικές βέβαια θέσεις- την ψήφο των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Αυτό βέβαια φαίνεται πως είναι το μοναδικό κοινό τους στοιχείο.

Βλέπετε οι δύο υποψήφιοι επέλεξαν εντελώς διαφορετική τακτική καθ’ όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με στόχο την προώθηση της υποψηφιότητας τους. Ο Αλέξης Μητρόπουλος θεώρησε σκόπιμο να μην αφήσει γειτονιά του λεκανοπεδίου που να μη γεμίσει με αφίσες του. Σε κολώνες, σε στάσεις λεωφορείων, σε τοίχους και στασίδια, όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου θα αντικρίσεις αφίσες και προεκλογικό υλικό, με το οποίο ο γνωστός εργατολόγος σε καλεί να στηρίξεις το συνδυασμό του και να καταψηφίσεις το μνημόνιο. Καλό και ”άγιο” το μήνυμα που περνάει αλλά ο σκοπος αγιάζει τα μέσα; Μάλλον ο κύριος Μητρόπουλος μέσα στο άγχος της εκστρατείας του λησμόνησε πως το κόμμα που τον στηρίζει είναι ο Συνασπισμός. Ο Συνασπιμός της Αριστεράς, των κινημάτων και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ.
Στον αντίποδα ο Γιώργος Αμυράς . Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επέλεξε να μη τυπώσει ούτε μια……προεκλογική αφίσα, ούε ένα φέιγ βολάν. Αντ’ αυτού χρησιμοποίησε την τεχνολογία για να προωθήσει την υποψηφιότητα του, γνωρίζοντας τη μαζικότητα και τη διεισδυτικότητα του internet και του facebook ιδίως στους νέους ανθρώπους. Μ’ αυτό τον τρόπο αφ’ ενός εξοικονόμησε ένα σημαντικό ποσό που ουσιαστικά θα σπαταλούσε – αφού για να είμαστε και ρεαλιστές δεν υπήρχει πιθανότητα να νικήσει τα ”θηρία” και να εκλεγεί δήμαρχος-, αφ’ ετέρου δε ρύπανε την Αθήνα ούτε στο ελάχιστο.
Και σας ρωτώ. Ποιoς από τους δύο είναι πιο οικολόγος ή έστω ποιος ενήργησε πιο οικολογικά στην προκειμένη περίπτωση;

http://meidiama.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΠΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
    ΘΕΛΕΙ ΟΡΧΕΙΣ
    ΕΧΕΙΣ? ΔΟΥΛΕΨΕ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ MAΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ Η ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ).ΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΥΤΑΧΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    μακαρι να τον ψηφιζανε τον αμυρα οι αθηναιοι!!!!θα ειχαμε μια πολυ καλυτερη αθηνα απο αυτη που μας αφηνουν ολοι αυτοι οι πολιτικοι της αρπαχτης και της ρεμουλας….μακαρι να υπηρχαν και αλλοι αμυραδες στην πολιτικη ζωη της χωρας μας….δεν θα ειχαμε φτασει σ αυτο το χαλι…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ
    ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΔΩΣΑ ΤΩΡΑ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΙΔΡΙΑ!!!!ΓΙΑ ΨΗΦΟ! ΟΧΙ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *