Μηπως το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει τελικά, να χάσει?

Τέσσερα … τυχαία (?) γεγονότα τα οποία συνέβησαν με προβλημάτισαν:

1. Βγαίνει παραμονές των εκλογών ο ΓΑΠ και εκβιάζει λέγοντας ή ψηφίζετε του υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ή πάμε σε εθνικές εκλογές !!!
2. Βγαίνει παραμονές των εκλογών ο ΓΑΠ και θέτει δίλλημα ή ψηφίζετε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ή δεν…..
είστε πατριώτες!!! (Καλά μπορεί να μην είναι και ο εξυπνότερος ανθρωπος στον πλανήτη αλλά, διάολε, όλο και κάποιος στο επιτελείο του έχει υψηλό IQ και θα καταλάβαινε οτι ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος πολιτική κίνηση!!!)
3. Βγαίνει παραμονές εκλογών ο Πάγκαλος και ξεφτιλίζει όλους τους ένστολους αποκαλώντας τους μη παραγωγικούς!!! (Άρα αποζητά το “μαύρισμα” του ΠΑΣΟΚ από όλους τους ένστολους αλλά και από τον οικογενειακό τους κύκλο. Γιατί ο Πάγκαλος έχει αποδείξει οτι μόνο χαζός δεν είναι!!!)
4. Βγαίνει η “βρώμα” οτι … κατά “λάθος” στάλθηκαν παραμονές εκλογών τα σημειώματα περαίωσης !!! (Για ΤΟΣΟ ηλίθιους δεν τους νομίζω. Τι διάολο ούτε ΕΝΑΣ δεν υποψιάστηκε οτι το να στέλνεις σημειώματα με τα οποία να ζητάς και άλλα λεφτά από χιλιάδες επαγγελματίες παραμονές εκλογών θα έχει ως αποτέλεσμα αρνητική ψήφο στους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος???)

Μήπως λοιπόν το σχέδιο είναι να “μαυριστεί” το ΠΑΣΟΚ (μέσω ψήφων σε άλλα κόμματα) και αυτό να “αναγκάσει” τον Πρωθυπουργό να πάει σε εθνικές εκλογές???
Εκλογές τις οποίες ξέρει οτι δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά ξέρει επίσης οτι και η ΝΔ δεν μπορεί να κερδίσει, άρα να μας “παρουσιάσουν” σαν λύση μετά την διενέργεια και των Εθνικών Εκλογών, μια κυβέρνηση συνεργασίας???
Η οποία κυβέρνηση συνεργασίας – για το καλό μας πάντα – θα συνεχίσει την εφαρμογή του μνημονίου και θα μας την παρουσιάσουν και θα μας την επιβάλλουν, ως την ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας μας???
Μήπως κάτι τέτοιο θα τους βόλευε ΟΛΟΥΣ??? (Εκτός από εμάς φυσικά που θα πρέπει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν ηλίθιοι…)

Προβληματισμό εκφράζω γιατί ούτως ή άλλως ΜΑΥΡΟ θα φάνε και στη συνέχεια βλέπουμε!!!

Οι Γάλλοι έδειξαν το δρόμο, εμείς απλά κοιμόμαστε ακόμα.
Ελπίζω οχι για πολύ…
Καλό βόλι σε όλους!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΟΛΟΓΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

81 Comments

  1. Ανώνυμος

    7/11/2010
    ΔΙΑΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
    κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΤΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    …Μετά από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί μόνο για τα καύσιμα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους επί δέκα μήνες, νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για τις σπατάλες του κυβερνητικού επιτελείου μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενώ τα μαχητικά δεν έχουν καύσιμα για εκπαίδευση, οι υπουργοί του μνημονίου, αποδεικνύονται λάτρεις της χλιδής, όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημόσίευμα της εφημερδίας "Ελεύθερος Τύπος"

    Reply
  3. Ανώνυμος

    @ KAPSULIS

    AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΡΟΚΑΝΙΔΙΑ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟ!

    ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΠΟ ΒΟΛΙ!!!!!!
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΙ ΟΛΟ ΦΤΑΙΝΕ "ΞΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ" ΠΑΛΙΕΣ …….ΦΑΣΕΙΣ!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εδω σαυτο το μνημα κειται καποιος
    που ο φοβος οι αλλοι τι θα πουν,κι η ματαιοδοξια ναρεσει
    τοσο του κλεψανε οτι ειχε πιο δικο του
    ωστε σχεδον,δεν κειται εδω,κανεις.
    Απλα παντοτε ηταν ενας ψηφοφορος.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Γονατησε κι ακουμπησε το μετωπο του κατω στο πατωμα.
    Ηταν δυσκολη η ωρα.Κι οταν σηκωθηκε,το ντροπιασμενο προσωπο του,που ολοι ξεραμε,ειχε μεινει εκει,πανω στις σανιδες,σαν ενα αναποδογυρισμενο,αχρηστο κρανος.
    Ο ιδιος γυριζε σπιτι του τωρα,διχως προσωπο,διχως τσιπα,τα ειχε αφησει στην καλπη…..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οταν χτυπησε η πορτα κι ανοιξα,δεν τον ηξερα αυτον τον ανθρωπο,"ηρθα για το χρεος" μου λεει,"ποιο χρεος του λεω,και ποιος να με δανεισει εμενα,-εξ αλλου εσυ τι εισαι,ο ταμιας??"
    "Οχι ,μου λεει-πεθανα χτες",και πραγματι κατεβηκε την σκαλα και βγηκε εξω στο δρομο,χωρις να φοβαται.
    Παρατηρησα οτι δεν ακολουθησε την κατηφορα προς τις καλπες,με γρηγορα βηματα αποφασιστικα πηρε τον ανηφορο προς την κορυφη,προς την ελευθερια….

    Reply
  9. PREDATORUS

    Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010

    Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα… γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν.

    Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!

    ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ??? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ LOS INDIOS ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!!!

    Α ΡΕ ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

    ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    Reply
  10. ΠΡΟΤΑΣΕΟΛΟΓΟΣ

    @10.33
    Το συγκεκριμένο άρθρο ΔΕΝ είναι ΑΣΤΕΙΟ αγαπητέ!!!

    Ελπίζω να μην επαληθευτώ…

    Καλό βόλι αύριο το πρωί, σε όλους μας!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ 1033 ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΠΑΣΟΚΝΔΚΚΑΕΛΑΟΣΣΥΡΙΖΑΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣΟΙΟΛΟΓΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΝΤΟΝΑΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ???????
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΤΕΥΩ?????

    Reply
  12. Ανώνυμος

    O ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΟΛΑ.
    ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ Ο Κ Α Ψ Ο Υ Λ Ι Σ

    ΠΛΗΡΩΝΟΜΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    O ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΥΛΑΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΟΛΑ.
    ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ Ο Κ Α Ψ Ο Υ Λ Ι Σ

    ΠΛΗΡΩΝΟΜΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΤΑΣΕΟΛΟΓΕ, δεκτον το χιουμορ αλλα σε πλαισια ομο-ιδεαζουσας διαλεκτου. Χιουμορ χωρις προσφορου εδαφους δεν ειναι χιουμορ ειναι ανοησια. Τι το αστειο βρισκετε σε τουτο το αρθρο η στα σχολια του? Δημιουργηστε αρθρο για χιουμορ να σας κανω εγω να πεθανετε στα γελια…..

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  16. Ανώνυμος

    kapsoulis σταματα να προπαγανδιζεις λυσσωδως για αποχη ρε εβραιομασονικο αθλιο πρακτορακι γιατι ετοιμο ειναι να σκασει το καψουλι που θα σου φυτεψει μια σφαιρα στο αδειο σου κρανιο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΠΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ
    ΕΧΕΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ? ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ..ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ …ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΑΛΛΑ…ΤΕΜΠΕΛΙΑ! ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΚΤΙΚΙΑΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ! ΕΝΑΣΒΛΑΧΟΣ.

    Reply
  18. ΠΡΟΤΑΣΕΟΛΟΓΟΣ

    @9.30
    Σιγά μην υπόστήριζα το μπο@ρδελο της Χρυσής Αυγής
    Παρεξηγήσατε αγαπητέ!!!
    Και σχετικά με την λέξη "ΚΑΝΑΠΕΟΣ" ….
    το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οτι δεν υπάρχει!!!
    Η λέξη ΧΙΟΥΜΟΡ όμως υπάρχει στο λεξιλόγιό σας?
    Να χαμογελάμε και λίγο ΠΟΥ και ΠΟΥ….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Έχει να πέσει μαύρο στο ΠΑΣΟΚ…
    Μαύρη μας την έχει κάνει την ψυχή μας τόσον καιρό

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗ
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΚΕ Η ΧΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ
    ΟΧΕΤΟΣ
    ΑΠΟΧΗ
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΛΕΜΕΝΑ ΣΑΣ .

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Μόνο εάν μαυρίσουμε τον ΓΑΠ θα καταφέρουμε να νιώσουμε ελεύθεροι από την αλαζωνεία τον εκβιασμό και όλα τα δεινά που μας επέβαλε ένα χρόνο, τι άλλο περιμένουμε για να μιλήσουμε επιτέλους; μόνο η ψήφος μας έμεινε

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ
    ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΟΧΗ
    ΝΑΙ ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ Η ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ).ΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΕΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    9.14 η λεξη "καναπεος" δεν υφισταται και εισαι γελοιος η γελοια! Παντως το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ δεν το φηφιζω και μαθε να κανεις σωστα σχολια…….

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΚΑΙ? ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΟΥΣΤ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Κύριε ανώνυμε των ..8.48, θα σας έλεγα να πάτε αν δεν σας είναι και μεγάλος κόπος Αύριο με το καλό να ψηφίσετε ένα μικρό κόμμα ό,τι θέλετε εσείς, κι ας αφήσουμε τις αστειότητες από αύριο βράδυ και μετά, βλέποντας τα αποτελέσματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι κι εσείς που κατά κάποιο τρόπο βεβαίως, καλώς κ αντιδράτε, αλλά τελικά θα έχετε την ευκαιρία να το Απολαύσετε!! Σκεφτείτε το παρακαλώ, λίγο καλύτερα…

    Reply
  27. Ανώνυμος

    @9.02
    Να καταγράψεις την … αστειότητά μου ???
    Επαναστάτης του καναπέος μου μοιάζεις…
    Δεν απάντησες όμως στο ερώτημα "Εσύ τι ακριβώς προτίθεσαι να κάνεις?"
    Θα πας στα Starbucks και θα παραγγείλεις σκέτο τον καφέ σου, για αντίδραση?
    Θα παραγγείλεις πίτσα χωρίς pepperoni?
    Θα αποφύγεις να μπείς στην Αττική οδό για να μην δώσεις στο Μπόμπολα?
    Θα, θα, θα….

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ????
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ???
    Αν ψαχνεις να βρεις τι φταίει κοίτα στον καθρέφτη… και σκέψου τις επιλογές σου ΑΥΡΙΟ ….

    Γιατί αύριο ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ τι θα γίνει…

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ…

    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ Π@ΔΗΞΟΥΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ!!!

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Εκτος απο το να καταγραψω την αστειοτητα σου 8.48 δεν νομιζω να εχω καποιον αλλον σοβαρο λογο.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

    ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

    ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ 3 0 0

    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΟΧΙ … ΣΤΗΝ ..Α Π Ο Χ Η

    Reply
  30. Ανώνυμος

    κ. Νιώτη, δεν πήραμε όλοι μας, κυρίως εργαζόμενοι- μισθωτοί-συνταξιούχοι, οι οποίοι πάντα πληρώνουμε το μάρμαρο, είμαστε συνεπείς φορολογούμενοι ΄Ελληνες πολίτες, σακούλες με λεφτά, επιδοτήσεις, μίζες, προγράμματα Ε.Ε., πακέτα Ντελόρ, χρηματιστήρια κ.α. κόλπα..! ΄Οσο για πριν το 1981 επειδή τυχαίνει να είμαι παλιό παιδί της δεκαετίας του ΄60 σου υπενθυμίζω την 7χρονη δικτατορία που περάσαμε, βογκώντας για τα Δεινά της Πατρίδας μας και ΄Ολων των Δημοκρατικών Συμπολιτών Μας, που κυνηγήθηκαν φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν, δεν ΄Ηταν οι Αυτοεξόριστοι στα Παρίσια και σε άλλες χώρες, τα 7 χρόνια της Ημιμάθειας ως και αμάθειας του απόλυτου σκοταδισμού, του φόβου, της φτώχειας και ανέχειας, που υπέστησαν και τότε τα φτωχά κοινωνικά στρώματα. Μην μιλάει κανένας μας. Σιωπή, Περισυλλογή και Ψήφο σε μικρά κόμματα γι΄αύριο, δεν βάλαμε μυαλό Ποτέ ως ΄Ελληνες και Ελληνίδες. Πήρε ο Κ. Καραμανλής ο Γέρος 54% το 1974 που την έβγαλε καθαρή στο Παρίσι? Ως τι? Ως Υπουργός Δημοσίων ΄Εργων της Κυβέρνησης Ε.Ρ.Ε., για να καταστρέψει ολόκληρη την Αθήνα και Ολόκληρη την Ελλάδα? Ο Γέρος Παπανδρέου έτρωγε από τη Φρειδερίκη, κι ας βρίζονταν για το θεαθήναι, και τα είχαν τάτσι μίτσι κότσι και με το γέρο Καραμανλή. Ο Προδότης Μητσοτάκης, ο Λαοπλάνος Αντρέας, τι λες, όλα για το Μπαλκόνι και την υστεροφημία του τα έδωσε πάλι στους Ημέτερους, άσε που "τασπασε" για το τότε γκομενάκι τη Δημητρούλα που τώρα έχει έξι μεζονέτες στο ονοματάκι της η Κυρία Τίποτα, στην Υγειά πάλι του Ελληνικού Λαού, κι ας έλεγε ο βρωμόστομος Γιαννόπουλος για το "κωλόσπιτο" της Εκάλης θα μιλάμε..? και μπαρμπούτσαλα.. Ο Σημίτης άλλη μαϊμού, αλεπού, αρχιερέας όντως της Κλεψιάς, της Λαμογιάς του Χρηματιστηρίου. Αν Εσείς Συμπατριώτες Ξεχάσατε όλα τα καθίκια που περάσανε και Αλώσανε Την Ελλάδα, αλώσανε κι αλωνίσανε με την δική μας ανέχεια, ωχαδελφισμό, μικροπολιτικές, μικροσυμφέροντά μας, καλά και πάθαμε.. Τώρα που ήρθε το αυγό για τα καλά στον απαυτό μας, όλοι λέμε Μαύρο.. Είτε είναι Πράσινοι είτε ήταν Μπλε Μαύρο ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ. Ας ψηφίσουμε μικρά κόμματα λοιπόν, να δείξουμε τουλάχιστον ότι καταλαβαίνουμε, θυμόμαστε, δεν έχουμε πάθει Αμνησία, ακριβώς τα φτωχά στρώματα τραβάμε ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥΣ πάντα, ας το αφήσουμε λοιπόν Τώρα επιτέλους να βαλτώσει και να βουλιάξει στη λάσπη, Μικρά Κόμματα στη Κάλπη! Για όσους Δεν είχαμε ούτε έχουμε μικροκομματικά συμφέροντα ΄Ελληνες ΟΥΤΩΣ ΄Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ. Ας μην τους κάνουμε λοιπόν και το τελευταίο Χατήρι.! Νησάφι πια , όχι κι άλλη κοροϊδία στις Πλάτες Μας ΄Ελληνες!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΚΑΨΟΥΛΗ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ,ΑΠΟΧΗ-ΑΠΟΧΗ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΧΗ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Α ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΕΣΑ.ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΝΙΩΤΗ
    ΣΩΣΤΟΣ 100% ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΕΙ……..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    @8.35
    Γεια σου ρε … επαναστάτη του … Youtube!

    Εσύ τι ακριβώς προτίθεσαι να κάνεις πέρα από την (άκρως επικίνδυνη ομολογουμένως) καταγραφή σε videο???
    Ντολμαδάκι είσαι… και μάλιστα μικρούλι και αποτυχημένο…

    Reply
  34. Ανώνυμος

    8.34 Το τελος του ΠΑΣΟΚ ηρθε πιανου ομως ειναι η σειρα να κυβερνησει και προσεξε τι μαλακια θα πεις?

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ELENH //// ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ /////
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ////// ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ/////
    ΣΑΝ ΤΟΝ Κ Α Ψ Ο Υ Λ Ι .. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    Α Π Ο Χ Η ,, ΣΗΜΑΙΝΕΙ Π Α Σ Ο Κ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Τι θα κανεις ρε σουτζουκακι 8.23? Θα πεταξεις αυγα? θα φτυσεις? θα βρισεις? GO FOR IT! Πες μου τι ωρα θα πας εσυ ναρθω με το κινητο μου να τραβηξω το συμβαν.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    @8.23
    Είμαι σε … τρίλλημα:

    Αυγουλάκια
    Γιαουρτάκια
    ή Ζαρζαβατικά

    να του ρίξουμε αύριο στην Νέα Ερυθραία στις 11.30???

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Δεν περιμένω ούτε από την Κυβέρνηση ούτε από τα μπλογκ να μου πουν τι να ψηφήσω. Δεν χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού. Ξέρω την απάντηση.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στις 11.30 το πρωί, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=198363&cid=6

    Reply
  40. Ανώνυμος

    324 ΔΗΜΑΡΧΟΙ Χ 3000 ΕΥΡΟ=972.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

    54 ΝΟΜΑΡΧΕΣ Χ 3000 ΕΥΡΟ=152.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ

    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ;

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

    54 ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 324 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!!!

    Με σύνθημα λοιπόν «Ψηφίζω Λευκό για να τους Μαυρίσω» μετέχουμε στο Κίνημα του Λευκού στη προσπάθεια να στείλουμε το ορθό μήνυμα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και να το ταρακουνήσουμε……

    Reply
  41. νιωτης

    Εχει πολλους αντικυβερνητικους εδω μεσα περιπου 90%. Αυτο δεν σημαινει ομως τιποτα αρκει να λεγονται ολα με τ' ονομα τους. Καποιος σχολιαστης(!!!) ειπε πως οτι χειροτερο περασε απο τον τοπο ηταν το Π.Α.Σ.Ο.Κ. αυτη ειναι η γνωμη του και η αποψη του γιατι οταν το Π.Α.Σ.Ο.Κ μοιραζε μυτες αυτος ακουσε πιττες και ειπε "ενα με διπλη" Δεν εγκωμιαζουμε τιποτε αλλα οταν κανατε ολοι την κωλαρα σας αλλη τοση ποτε την κανατε? Οταν ειχατε ολοι προσφορο εδαφος και φαγατε ποτε ητανε? Ας εισαστε μαγκες να αρπαγατε ευκαιριες και να μην τα τρωγατε. Με τις σακκουλες σας τα εδινε ο Ανδρεας και εσεις τα τρωγατε ασυλλογιστα, και τωρα σας φταιει το Π.Α.Σ.Ο.Κ? η μηπως πριν Π.Α.Σ.Ο.Κ ευημερουσε κανεις? αν θεωρειται ευημερια οι ακατονομαστοι "Αποφασιζωμεν και διατασωμεν" τοτε φτου σας!! η μηπως η Δημοκρατια του 1975 – 80 με τον κ Κων/νο Καραμανλη? μια ζωη ανασφαλεια, ξυλο και των γονεων και φακελλωμα. Ηρθε λοιπον ο λαοπλανος η χειροτερη κυβερνηση των αιωνων σας ξελασπωσε, τρωγατε και αφοδευατε πανω-κατω, η αντιπολιτευση (ανεκαθεν αστειαζουσα) κοιταζε με ανοιχτο το στομα, κι αφου μοιραστηκαν ολα και φαγανε ολοι, οσοι κρατηθηκαν μαγκια τους κι οσοι τα σπαταλησαν ειναι στην ζητιανια τωρα στο βρυσιδι. Δεν εχω δει παρουσια εγκωμιων για πριν το 1981, και ουτε θα δω γιατι κανεις δεν μπορει να παρουσιασει. Πρεπει ομως να μαθουν καποιοι κωμικοι σχολιαστες οτι εκεινες οι εποχες περασαν και θα πρεπει να το βουλωσουνε γιατι κι ο Θεος ο ιδιος να κατευει δεν τους σωνει. Ας προσεχαν τοτε για να εχουν τωρα! ειναι αργα ομως και ο ΓΑΠ ειναι οτι χειροτερο για το δαχτυλακι μας που δοκιμαζει.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ..ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΣΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ????????
    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΓΜΩΜΗ ΜΑΣ
    ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    Ν ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΑ.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΚΑΠΣΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ! ΑΝΤΕ ΚΟΦΤΩ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ η ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,?

    Reply
  44. Ανώνυμος

    6.39 ΤΟ ΨΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΩ ΣΤΙΝ ΚΑΛΠΗ ΟΛΟΚΛΙΡΟς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ:

    ΠΑΣΟΚ
    ΔΝΤ
    ΜΜΕ
    ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.

    Η ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΓΑΜ..ΣΙ;

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΠΡΕΤΑΝΤΟΡΟΥΣ

    ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ PRETADORUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  48. Ανώνυμος

    1453 Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    1922 Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    1981 Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

    Reply
  50. PREDATORUS

    ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ!!!!

    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ!!!!

    ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  51. kapsoulis

    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….

    ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΣ…..

    Η αποχή είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ σε αυτό που δεν έχει έρθει ακόμα.
    Σ' αυτό που πρέπει να γεννηθεί και να γίνει απελευθερωτικό κίνημα.

    —————–Α-Π-Ο-Χ-Η——————-

    Reply
  52. PREDATORUS

    H ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ????ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΩΣ???? ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ????

    ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!

    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ …..ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!!

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΚΑΠΣΟΥΛΗ είσαι επικίνδυνα ΒΛΑΚΑΣ!!!
    Μήπως είσαι και πασόκος?
    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    Reply
  54. kapsoulis

    @6.57
    Τα ονειρα της Ελλαδος ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ…..
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΛΑ

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΗ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….

    —————-Α-Π-Ο-Χ-Η—————-

    Reply
  55. PREDATORUS

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!! ΔΕΝΧΕΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ!!!

    ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥΣ!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  56. Ανώνυμος

    @6.51
    Καλά … ξέρεις υπάρχουν και άλλα χρώματα
    Γιατί πρέπει να "βάφεται" ο χάρτης ΜΟΝΟ μπλέ ή πράσινος???

    Reply
  57. Ανώνυμος

    KAPSOULI
    Δεν μου λες είσαι ηλίθιος ή μήπως είσαι "στημένος" από το ΠΑΣΟΚ? Μάλλον το δεύτερο μου ακούγεται πιό λογικό…
    Αύριο ο Γιωργάκης θα είναι σαν βρεγμένη γάτα… από την έκφραση της λαϊκης δυσαρέσκειας…

    Reply
  58. Ανώνυμος

    Η ΓΑΥΔΟΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΕΣ???????????????????
    ?ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΝΑΙ
    Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ!!!!
    ΓΝΩΣΤΗ…. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ! ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ
    ΟΥΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ!

    Reply
  60. Ανώνυμος

    ΩΠΑ ΩΠΑ!!!! ΝΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ…….ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …….!!!!!!!!!!!!

    Reply
  61. PREDATORUS

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ–ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"!!!

    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΙΚΟΙΛΟΧΡΩΜΟΝ ΕΡΙΦΙΟΝ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ!!!

    ΑΠΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ!!!Η ΛΑΪΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΜΙΚΡΩΝ" ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΗΧΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΥΡΙΟ!!!

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ!!!

    ΑΥΡΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ!!!

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΩ !!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  62. Ανώνυμος

    @ 6.40
    Έχει και άλλον έξυπνο σαν και εσένα η μάνα σου?
    Με την αποχή απλώς τους βοηθάς…
    Για φαντάσου να απέχουν το 70%
    με το 30% αυτοί θα βγάλουν περιφερειάρχες κλπ
    Και τι λές οτι θα γινει? Θα πουν "το πήραμε το μήνυμα" και θα το γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια…
    Ενω αν ψηφίσεις ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
    ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    Ψηφο κανονική και οχι ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΟΧΗ!!!

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΚΑΛΟ!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΝΑ …ΚΕΡΔΙΣΕΙ???????????????
    ΑΝΤΕ ΑΗΔΙΕΣ.
    Η ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ
    ΟΛΟΙ Σ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ….
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ…..
    ΟΜΩΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ Η ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ…..ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ..ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!!!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ …
    ΔΩΣΑΜΕ!!!!!

    Reply
  64. kapsoulis

    Λες:"…Εκλογές τις οποίες ξέρει οτι δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά ξέρει επίσης οτι και η ΝΔ δεν μπορεί να κερδίσει, άρα να μας "παρουσιάσουν" σαν λύση μετά την διενέργεια και των Εθνικών Εκλογών, μια κυβέρνηση συνεργασίας???….."

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ……….
    Γιαυτο:

    Η αποχή είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ σε αυτό που δεν έχει έρθει ακόμα.
    Σ' αυτό που πρέπει να γεννηθεί και να γίνει απελευθερωτικό κίνημα.

    ΜΗΝ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ…..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΕ…..

    —————Α-Π-Ο-Χ-Η—————–

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *